Mikä asuista on sinun suosikkisi?
Muoti

Syksyn 6 trendikkäintä toimistotyyliä! Rohkeita värejä ja tuttuja kuoseja – löydä oma suosikkisi

Etätöiden loppu häämöttää horisontissa, joten on aika päivittää vaatekaappia. Luova johtaja Eva Opas ja markkinointijohtaja Hannele Peltonen esittelevät omiin pesteihinsä sopivia asuja.
Teksti: Liisa Kokko Kuvat: Marica Rosengård

Räätälöity housupuku pelastaa päivän

Nainen istuu laukku kainalossaan ja jalka heilautettuna toisen jalan yli.

Ruutukuosi on syksyn suosikki.

Ruutukuosi jatkaa syksyn suosikkina. Hannelen kaksirivinen bleiseri 425 e, housut 239 e ja laukku 269 e, Ted Baker. Pusero 54,95 e, In Wear. Korvakorut 25 e ja rannekorut 40 e/kpl, Edblad. Nilkkurit 169,90 e, Unisa. Hortensia-tuoli on Moooin.

Toimiston väriläiskä

Oranssiin pukeutunut nainen.

Tekonahkainen paitajakku korvaa bleiserin. Evan jakku 115 e, French Connection. Poolo 159,90 e ja ukkohousut 189,90 e, Gant. Korvakorut 19 e ja rannekorut 17 e/kpl, & Other Stories. Vegaaniset Komrads-lenkkarit on tehty osittain omenankuoresta, 129,90 e, Zio.

Nahka ja niitit sopivat yhteen mekon kanssa

Mekkoon ja nahkatakkiin pukeutunut nainen katsoo kameraan.

Tämä klassikkopari ei voi mennä vikaan. Kukkamekko 119,95 e, In Wear. Niitein koristeltu nahkarotsi 545 e, Dante6. Korvarenkaat 35 e, Edblad. Rannekoru 9,99 e, Lindex. Seinällä Ari Pelkosen Arkkien rakennelma -teos.

”Viestin pukeutumisellani arvostusta”

Mekkoon pukeutunut nainen viininpunainen takki harteilla.

Viininpunainen on syysklassikko. Mekko 125 e, Second Female. Takki harteilla 755 e, Weekend by MaxMara Helsinki. Korvakorut 110 e, La Matta. Laukku 780 e, Longchamp Shop. Saappaat 59,99 e, Reserved.

Hannele Peltonen, Martelan markkinointijohtaja

Miten pukeudut töihin?

Suosin rentoa ja siistiä tyyliä. Vaatekaapissani on mustia mekkoja ja alaosia luvattoman paljon. Käytän paljon myös valkoista, harmaata ja beigeä. En ole koruihminen, mutta käytän huiveja täydentämään asua.

Mitä viestit pukeutumisellasi?

Viestin pukeutumisellani, että arvostan tilannetta, johon olen pukeutunut. Toivottavasti ajaton, sporttisuudella höystetty tyylini tuo esiin myös persoonaani.

Mitkä ovat luottomerkkejäsi?

Käytän paljon pohjoismaisia merkkejä, joita ovat esimerkiksi Filippa K, Cos ja Gauhar Helsinki. Olen tehnyt myös joitakin löytöjä second hand -verkkokaupoista.

Mikä on salainen aseesi, jolla saat itsevarmuutta olemukseesi?

Jos tarvitsen ekstraboostia, puen ylleni hyvän mekon ja korkeat korot ja laitan hiukset laineille. Se resepti toimii!

”Ihailen ranskalaista tyyliä”

Neuleeseen ja nahkahousuihin pukeutunut nainen.

Tekonahka ja muodikas lila ovat asun juju. Bleiseri 199 e ja housut 115 e, French Connection. Neule 329 e, Weekend by MaxMara Helsinki. Korvakorut 110 e, La Matta. Rannekorut 17 e/kpl, & Other Stories. Laukku 149,90 e, Tommy Hilfiger. Nilkkurit 199 e, Vamsko. Seinällä Pia Strangin Baby-teos.

Eva Opas, Viestintätoimisto Kreabin luova johtaja

Miten pukeudut töihin?

Pidän neutraaleista väreistä ja siistin rennoista, mutta tyylikkäistä vaatteista. Hyvin istuvat, vaaleat farkut, valkoinen paitis, musta bleiseri ja valkoiset lenkkarit toimivat. Käytän aina korvakoruja, koska ilman niitä en osaa olla.

Mitä haluat viestittää vaatteillasi?

Olen visuaalisessa työssä, joten sävyjen harmonia on tärkeää. Viestin vaatteilla ammattitaidostani.

Mitkä ovat luottomerkkejäsi?

Arket, Samsøe Samsøe ja & Other Stories.

Mikä on salainen aseesi, jolla saat itsevarmuutta olemukseesi?

Mietin yleensä tarkkaan, että vaatteet istuvat hyvin ja imartelevat minua. Käytän usein punaista huulipunaa ja leikkautan hiukseni tasaisin väliajoin. Ihailen ajatonta ranskalaista tyyliä, joka on harkittua mutta rentoa.

Väri-ilottelu virkistää

Vihreään neuleeseen ja pinkkeihin housuihin pukeutunut nainen.

Laadukkaat materiaalit antavat ryhtiä housuasulle. Neule 335 e, MaxMara Helsinki. Alla paitapusero 109,95 e, In Wear. MM6-housut 350 e, Beam. Korvakorut 7,99 e, Lindex. Laukku 640 e, Longchamp. Avokkaat 219 e, Zio.

X