Lifestyle

Syysmuoti 2011 – Uusi Kluuvi tarjoilee herkkuvaatteita

Teksti: Anna.fi

Tänään perjantaina 14.10. Helsingissä avautuvan uuden Kluuvi-kauppakeskuksen liikkeet ovat nuorekkaita ja tyylikkäitä vaihtoehtoja suurten kauppakeskusten valikoimalle.

2OR+BYYAT (lausutaan ’two or plus by yat’) on eräs Kluuvissa avautuvista suosikeistani. Melkein kymmenvuotiaan helsinkiläismerkin takana ovat suomalais-hongkongilainen pariskunta Minna ja Yat Cheung.

2OR+BYYAT

2OR+BYYAT-vaatteet ovat persoonallisia, upeista materiaaleista taidokkaasti räätälöityjä vaatekaapin ”mersuja”. Vaatteissa on aina jokin juju, joko leikkauksessa tai tarkasti mietityissä yksityiskohdissa. Vaikka asut ovatkin nerokkaasti muotoiltuja, niin käytettävyys ei kuitenkaan siitä kärsi.

2OR+BYYAT

Yksi 2OR+BYYATin tärkeistä päämääristä on luoda pitkään kestävää tyyliä sesongittain vaihtuvien trendien sijaan. Mielestäni kuluttajan onkin hyvä pohtia, että myös aikaa kestävää tyyliä hankkimalla voi olla ekologinen.

Myös Ivana Helsinki avaa uuden liikkeen Kluuvissa. Syksyn Velvet Lake -kokoelmassa riikinkukon sulat sekoittuvat tummaan samettimaisuuteen.

Ivana Helsinki

Ivana Helsinki

Miesten vaatettajaksi avautuvassa Brothers:ssa, ollaan sitä mieltä, että ”Muodista puhuminen on harhaanjohtavaa – suurin osa miehistä ei ole juurikaan kiinnostunut itse muodista, vaan enemmänkin siitä, miten pukeutua hyvin.” Liike näyttääkin esittelevän ajattoman ja tyylikkään valikoiman miesten vaatteita eri merkeiltä.

Brothers

Brothers

Jos tarjolla on herkkuja syyspukeutumiseen, niin niitä on myös vatsalle: Kluuvin alakerran valtaa ihana Eat&Joy luomutori.

Kuvat: 2OR+BYYAT, Ivana Helsinki, Brothers

Päivi

X