Lifestyle

Terveys-, Kauneus-, Muoti- ja Häät & Rakkaus -messut tekivät kävijäennätyksen

Teksti: Anna.fi

MessutHelsingin Messukeskuksessa 13.-15.11. järjestetty kauneuden, muodin, terveyden ja hääjärjestelyjen suurtapahtuma ylsi uuteen kävijäennätykseen. Terveys, Kauneus, Muoti ja Häät & Rakkaus keräsivät kolmen päivän aikana yhteensä lähes 39 000 kävijää.

Näytteilleasettajia neljässä eri messutapahtumassa esittäytyi viikonlopun aikana yhteensä noin 500.

Messut olivat tänä vuonna laajemmat kuin koskaan. Kauneusmessuilla oli yli sata näytteilleasettajaa ja terveysmessut olivat Pohjoismaiden suurimmat. Häämessuilla oli mahdollisuus tutustua tulevaan hää- ja juhlamuotiin.

Design District Helsinki mukana Muotimessuilla  

Muotimessut tekivät ensimmäistä kertaa yhteistyötä Design District Helsingin kanssa. Design District Helsingin toimijat esittäytyivät messuilla omana yhtenäisenä design-alueena.

Design DistrictgTieAntti Asplund

Designkortteliyhdistyksen yrityksistä olivat mukana Antti Asplund, Cloth Gallery, The Greendress, gTie, Goodis, Liike, Lumi Accessories, Lustwear, Pumpkin, Selavi, SUPERYELLOW, Tiia Vanhatapio, HopeHat ja My o My.

Messuilla oli myynnissä myös Design District Helsingin vuoden tuote. Printtikuvioidun pipon on suunnitellut ja tuottanut SUPERYELLOW yksinoikeudella Design District Helsingille. Kuosi on mustavalkoinen ja kuvioinnista löytyy myös korttelin nimilyhenne.

SUPERYELLOW

Design District Helsinki on luovien tekijöiden keskittymä Helsingin sydämessä.

Muoti 09 Fashion Show tarjoili tulevia trendejä

Muotinäytöksessä päästiin kurkistamaan talven sekä kevään ja kesän muotiin. Mukana näytöksessä olivat mm. Tara Jarmon, Guess, Sisley, Serpentiini, Luhta, Glope Hope, Napapiiri Jeans, The Greendress, Antti Asplund sekä vuoden nuori suunnittelija Anne Törnroos.

Muotimessuilla esittäytyi myös Suomen Farkkumuseo. Farkkumuseo kertoo ja esittelee kaiken farkuista ja niiden syntyvaiheista Amerikassa ja muualla. Näyttelyssä on runsaasti tieteellisesti tutkittua ja dokumentoitua historiatietoa farkun 150 vuotta kestäneeltä taipaleelta. Farkkumuseo sijaitsee Helsingissä.

Oman näytöksensä messuilla piti myös Fashion Model Agency.

Suomen Farkkumuseo

Kultainen Vaatepuu 2009 Tiia Vanhatapiolle

15. kertaa jaettava ollut Kultainen Vaatepuu -palkinto myönnettiin suunnittelija Tiia Vanhatapiolle. Palkintoraadin mukaan Tiia Vanhatapio on tuonut osaamistaan esille rohkeasti ja näkyvästi. Vanhatapio on osannut tuoda tuotteensa tutuksi myös suurelle yleisölle.

Tiia Vanhatapio vastaanotti palkintonsa hämmentyneen onnellisena messujen muotinäytöslavalla.

Tiia Vanhatapio

Morsiusmuotia 2010

Häämessujen näytöksessä ihasteltiin ensi vuoden morsiusmuotia. Häät.fi 09 Fashion Show’ssa olivat mukana morsiuspukuliikkeet Lavem by Muotitalo Tyynelä, Josefiina, Stilissima, Kisuline, Fianceé, Sartoria Rossi, Turo, Ril’s ja Kinderit.

HäämessutHäämessutHäämessutHäämessut

Teksti: Anna-Mari Urpalainen
Kuvat: Henri Lassander

X