Lifestyle

Valkoista ranteeseen – kellomuotia maailmalta

Teksti: Anna.fi

DieselKello on asuste, jolla viimeistellään persoonallinen tyyli. Kesällä muodikkain rannekello on leveähihnainen valkoinen kello. Esittelemme muutamia uutuuksia. Tutustu kelloihin kuvagalleriassa!

Kello ei ole enää pelkkä aikaa näyttävä taulu, vaan tärkeä osa pukeutumista. Kesän ehdoton väri niin vaatteissa kuin asusteissakin on valkoinen. Maailman johtavat muoti- ja kellobränditkin ovat valkoisen pauloissa, muun muassa Adidas, Burberry, Casio, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Fossil, Leijona, Lorus ja Seiko ovat tuoneet mallistoihinsa valkoisen.

Valkoinen on paitsi trendikäs, käytännöllinen, klassisen tyylikäs ja huomiota herättävä väri. Kesän kellojen tyylit vaihtelevat glam rockista aristokraattiseen hienostuneisuuteen sekä sporttisuudesta yksinkertaiseen eleganssiin. Jokainen siis löytää varmasti omanlaisensa kellon.

Juhlavaa ja tyylikästä

Leijona 5124–467, 39 €Yksinkertaisen tyylikäs ja huokea valkoinen kello löytyy Leijonan valikoimista. Kiiltonahkainen Fassion-kello on tyylitietoisen edullinen valinta.

 

 

 

 

 

DKNY NY3913, 139 €Juhla-asuun ja miksei muutenkin tyylikkäälle naiselle sopiva mielenkiintoinen ajan henkeen sopiva uutuus on DKNY:n valkoinen kello. Siinä bling blingiä kelloon tuo kimaltavat neljä kirjainta.

 

 

 

 

 

 

Fossil ES1748, 99 €Fossilin kellouutuus yhdistää puolestaan kultaa ja valkoista, millä se luo arvokkaan vaikutelman.

 

 

 

 

 

 

Sporttiselle

Adidas ADH1344, 99 €Tänä keväänä ja kesänä muotisuunnittelijat ovat ottaneet paljon esimerkkiä urheiluareenoilta. Sportti on muotia! Urheilullinen asu vaatii rennon kellon. Adidaksen sinisellä kellotaululla varustetussa uutukaisessa leikittelevät sportti, retro sekä tyyli.

 

 

 

Seiko SporturaSeikon vaativiin oloihin suunniteltu Sportura-sarjaa on täydennetty naisten mallilla, jota on saatavana valkoisena ja ruskeana. Kellotaulussa säihkyy kahdeksan timanttia. Kello henkii sporttista designia, joka yhdistyy eleganttiin naisellisuuteen. Sarjan kellot ovat vedenkestävä, lasi naarmuuntumatonta terästä ja koneisto on suojattu erityisen hyvin pölyltä ja lialta.

 

Kello suosikkilaskettelupaikan mukaan

Jet set - St. MoritzUudet Jet Set -kellot on nimetty Sveitsin alppikohteiden mukaan. Samat kellot käyvät niin miehen kuin naisenkin ranteeseen ja moneen tilanteeseen; rentoon meininkiin ja juhlallisempiin tilaisuuksiin. Kellojen kuoret ovat kestävää, ruostumatonta terästä. Rannekkeet ovat joko aitoa nahkaa tai terästä. (KUVA)

 

 

Kello ja koru samasta sarjasta

Burberry BU5207 469 €Yksi kesän sävähdyttävimmistä kelloista on ehdottomasti Burberryn kellouutuus. Siinä yhdistyy rannekoru ja kello. Ranneke on nyöriä, johon on kiinnitetty pieniä, persoonallisia koruja. Kellon hinta on 469 euroa.

 

 

AxcentAxcent of Scandinavia toi viime maaliskuussa markkinoille kelloihinsa yhteensopivan miesten ja naisten korusarjan. Ruotsalainen Rebecca Björling on suunnitellut moderneja, hienostuneita ja särmikkäitä ranne- ja kaulakoruja. Korujen hinnat vaihtelevat 29–69 euron välillä. Materiaalit ovat terästä, onyx-kiveä ja lasia. Sarjaan kuuluu lisäksi nahkaisia, kellon rannekkeita muistuttavia rannekoruja, jotka ovat glam rock -henkisten nahka- ja niittirannekkeiden elegantimpi versio. 

Kirsi Pitkäranta

X