Muoti

Viestejä tukassa – isot ja näyttävät hiuskorut ovat nyt muotia

Trendikkäimmät julkkikset somistavat kampauksensa säihkyvillä hiuskoruilla.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: MVphotos

Hiusmuodin vallitseva trendi on nyt näyttävyys. Enemmän on enemmän, kun ulkomaan tähdet somistavat kutrejaan mitä säihkyvämmillä ja leikkisämmillä hiuskoruilla.

Tyylitietoiset ripustavat hiuksiinsa nyt muun muassa helmillä ja tekojalokivillä koristeltuja pinnejä ja hiussolkia.

Hiusmuoti 2019 on pieniä viestejä hiuksissa

Hiuskoruilla on alettu myös välittää pieniä viestejä.

Brittiläinen muotisuunnittelija Ashley Williams laitatutti näytösmalliensa hiuksiin strassikoristeisia pinnejä, jotka oli varustettu englanninkielisillä sanoilla, kuten ”rakkaus”, ”hauras” tai ”ahdistus”. Sittemmin useat julkkikset, kuten Spice Girls -laulaja Mel B ja plusmalli Ashley Graham, ovat innostuneet kiinnittämään kutreihinsa lyhyitä viestejä.

Leikittele hiuskoruilla – katso mallia tähdiltä

Näyttelijä-laulaja Hayley Orrantia kiinnitti kekseliäästi huomion toukokuussa ilmestyneeseen The Way Ou -nimiseen omakustannelevyynsä CMT Music Awards -gaalassa. Hayley on kertonut, että levy on hänen tapansa käsitellä rankkaa eroaan ex-poikaystävästään Brandon Pelletieristä.

The Way Out -teksti viittasi laulajan omiin kokemuksiin.

Näyttelijä-laulaja Hayley Orrantia kiinnitti kekseliäästi huomion toukokuussa ilmestyneeseen The Way Out -nimiseen omakustannelevyynsä CMT Music Awards -gaalassa. Hayley on kertonut, että levy on hänen tapansa käsitellä rankkaa eroaan ex-poikaystävästään Brandon Pelletieristä.

Laulaja Melanie Brown laitatutti hiuksiinsa yhtyeeseensä viittavan kimaltelevan koristeen Spice Girlsien kesäisen paluukiertueen kunniaksi. Laulajan tavaramerkiksi noussut leopardikuosi toistui kampausta täydentävissä hiuspinneissä. 

Kerran maustetyttö, aina maustetyttö.

Laulaja Melanie Brown laitatutti hiuksiinsa yhtyeeseensä viittavan kimaltelevan koristeen Spice Girlsien kesäisen paluukiertueen kunniaksi. Laulajan tavaramerkiksi noussut leopardikuosi toistui kampausta täydentävissä hiuspinneissä. 

Brittilaulaja Pixie Lott osoitti, ettei hiussolkien määrässä voi liioitella. Kimaltevat glitterpinnit täydensivät erinomaisesti tähden yksiväristä mekkoa..

Hiusmuoti 2019  on tiivistettynä: mitä enemmän, sen parempi.

Brittilaulaja Pixie Lott osoitti, ettei hiussolkien määrässä voi liioitella. Kimaltevat glitterpinnit täydensivät erinomaisesti tähden yksiväristä mekkoa.

Kultaiset, isot hiuskoristeet kiinnittävät huomion.

Parhaan naissivuosan Oscarilla palkittu näyttelijä Lupita Nyong’o kantaa ylpeänä luontaista afroaan ja hälventää samalla rasistisia ennakkoluuloja sekä näyttää esimerkkiä nuoremmalle sukupolvelle.

– Minulle on usein sanottu, etten voi saada hiusteni takia jotain roolia, kultaisilla hiuskoristeilla leikitellyt Lupita on kertonut.

Tämä Ashley Grahamin poninhäntäkampaus herätti suurta huomiota.

Huippumalli Ashley Grahamin muhkea poninhäntäkampaus nousi kesän kynnyksellä järjestetyn Met-gaalan yhdeksi suurimmista puheenaiheista. Hiusstailisti Justine Marjanin suunnittelema lukuisilla hiussoljilla, -koruilla ja Gucci-pinneillä varusteltu kokonaisuus toi maksimaalista säihkettä Ashleyn vyötärölle asti ulottuviin hiuksiin.

Näyttävistä asuistaan ja kampauksistaan tuttu poptähti Christina Aguilera saapui Pariisin muotiviikoille ylellisessä kimonossa, jota täydensi hapsukoristeinen nuttura. Superstara on osoittanut, ettei ole vain kalliiden muotimerkkien ystävä, sillä hän lanseerasi vuoden alussa Lidlin kanssa huokean hiustuotesarjan, johon kuuluu muun muassa kiharrin ja suoristin.

Nutturaakin voi koristella.

Näyttävistä asuistaan ja kampauksistaan tuttu poptähti Christina Aguilera saapui Pariisin muotiviikoille ylellisessä kimonossa, jota täydensi hapsukoristeinen nuttura.

Lisää hiusvinkkejä:

Parhaat juhlakampaukset & helpot pikakampaukset – tyylikäs niskanuttura, kalanruotoletti, siisti sivunuttura, rento lettikampaus…

Maria Ylipään huikea muodonmuutos hiusikoniksi – muistatko kaikki nämä Marian tukkatyylit?

Nuorentavatko lyhyet hiukset? Kysyimme asiaa hiustaiteilija Piatu Puhakalta – ja saimme varmat vinkit raikkaaseen lookiin

X