Lifestyle

Muuttumisleikki: Heviä rakastava Julia, 45, halusi rokkityylin

Ahvenanmaalainen Julia Westerberg, 45, haluaisi rakkauden rock-musiikkiin näkyvän myös ulospäin mutta arastelee pukeutua nahkatakkiin.
7.9.2017 Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Farkut ja t-paita on öljyntorjuntakoordinaattorina työskentelevän Julia Westerbergin, 45, lempiasu.

Ahvenanmaalla asuva kolmen lapsen äiti pitää hevirokista ja haluaisi sen välittyvän myös tyylissään. Nahkatakki on jäänyt kuitenkin hankkimatta, koska Julia on pelännyt, että rokahtava tyyli näyttäisi hänen yllään liian silmiinpistävältä.

Muuttumisleikki Julia Westerberg

Hiukset vaalennettiin kylmän vaaleiksi

Julialla on ohut hiuslaatu, mutta hiuksia on paljon. Halusimme tehdä hänelle vaalennetut kutrit ylipitkillä otsahiuksilla rokkarimimmi Debbie Harryn tyyliin. Kampaaja Jonna Karjunen vaalensi hiusten sävyn kylmän vaaleaksi, mikä imartelee Julian ihon sävyä.

Julian arkimeikkiin kuuluvat sävyttävä cc-voide, puuteri ja ripsiväri. Meikkitaiteilija Ilkka Ruotsalaisen mielestä se kuulostaa ihanan kevyeltä. Huuliin Julia laittaa yleensä ainoastaan huulirasvaa, koska ei ole löytänyt itselleen sopivaa väriä. Tämän meikkaaja nimeää yleiseksi ”naistenvaivaksi”. Hän kannustaa käyttämään huulipunaa, koska nimenomaan huulimeikillä olisi helpointa muuttaa kasvojen ilmettä.

Tähän lookiin emme kuitenkaan tehneet värikkäitä huulia vaan tumman ja täyteläisen silmämeikin, joka korostaa Julian sinisiä silmiä.

Julian meikki

Dior/Ilkka Ruotsalainen. Meikkivoide Diorskin Forever Perfect Mousse, sävy 030. Peitevoide Fix It, sävy 002. Rajauskynä Diorshow Pro Liner, sävy 092. Luomivärin pohjalle voidemainen Metalizer-silmä- ja huuliväri, sävy 548. Luomiväri 5 Couleurs, sävy 677. Poskipuna DiorBlush Colour & Light, sävy 001. Ripsiväri DiorShow Mascara Pump’N’Volume, sävy 090. Huulipuna DiorRouge Liquid, sävy 427.

Julian hiukset

Amika/Jonna Karjunen. Väri KC Blond -sarjan Multibleach. Sävy Luxima-kiiltosävyte, sävyt Pearly Blond ja Silver Fox. Pesu ja hoito Amika Triplex -sampoolla ja -hoitoaineella. Hiuksiin jätettävä hoitoaine Amika Treatment Oil. Muotoilu Amika Wizard -muotoilusuihke ja Amika Un.Done Texture Spray -suihke.

Bleiseri aikuistaa ilmeen

Vaikka kulutetut farkut ja t-paita saattavat kuulostaa teinimäisiltä, niiden ilme muuttuu aikuisemmaksi, kun päälle pukee rennon bleiserin ja jalkaan laittaa näyttävät nilkkurit.

Kun tyyli on tumma, siihen kannattaa lisätä jokin katseenvangitsija, kuten värikkäät kengät. Risaisten farkkujen pariksi sopivat myös buutsit ja paksu, isokokoinen neule. Laukuksi voi kokeilla pitkäolkaimista nahkalaukkua, jonka ilme muuttuu kantotavasta riippuen rennosta tyylikkääksi ja jopa juhlavaksi.

Tyylin aakkoset

A Reipas hiusten vaalennus muuttaa  radikaalisti ilmettä. Päivettynyt iho ja kylmän vaaleat hiukset ovat raikas yhdistelmä.

B Tumma silmämeikki korostaa sinisten 
silmien sävyä ja tuo 
ne esiin.

C Uskalla olla aikuinen rokkari. Oikeilla ja laadukkailla asustevalinnoilla 
tyyli ei näytä lainkaan
teiniltä.

Sinustako seuraava Muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

Julkaistu Annassa 36/2017.

Voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voita Diorin meikkejä ja Amikan hiustuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on noin 200 euroa.

Meikkituotteet

1. Dior Metalizer 
Eyes & Lips Creme Shadow -voide nro 548 sävyttää niin huulet kuin silmä-
luometkin, 28,50 e.

2. Diorskin Forever 
Perfect Mousse -meikkivoide 
tasoittaa ihon-
sävyn ja jättää 
ilmeen luon-
nolliseksi, 55 e.

3. Dior 5 Couleurs -luomiväripaletin 
nro 457 hienostu-
neilla sävyillä saa 
vaihtelua silmä-
meikkiin, 72 e.

4. Tuuheuttava 
Amika Un.Done 
Texture Spray 
-suihke 28 e.

5. Amika The 
Wizard Multi-
benefit Primer 
-muotoilu-
suihke 29 e.

Kommentit (1)

Hieno tyyli! Tosiaan aikuinen rokkari. Tuohan houkuttaa hankkimaan itsellekin tyylikkäitä vaatteita ja silti mieluisaa tyyliä. Anne 60-v

4
1

Hieno tyyli! Tosiaan aikuinen rokkari. Tuohan houkuttaa hankkimaan itsellekin tyylikkäitä vaatteita ja silti mieluisaa tyyliä. Anne 60-v

4
1

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *