Idols
Idolsin uusina tuomareina nähdään Jone Nikula, Maija Vilkkumaa, Jannika B ja Elastinen.
Viihde

Antti Tuisku ei jatka Idols-tuomarina! Täysin uusitussa tuomaristossa Elastinen, Jannika B, Maija Vilkkumaa ja Jone Nikula

Idols-tuomaristo uudistuu! Suomen kirkkainta pop-idolia lähtevät ohjelman 9. kaudella metsästämään Elastinen, Jannika B, Maija Vilkkumaa ja Idols-konkari Jone Nikula.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Nelonen Media

Legendaarinen laulukilpailu Idols jatkuu uusin jaksoin syksyllä. Viimeisimmältä eli 8. kaudelta tutut tuomarit Antti Tuisku, Erin ja Jurek Reunamäki eivät enää istu tuomarinpöydän takana. Heidän paikkansa ottavat Elastinen, Maija Vilkkumaa, Jannika B ja Jone Nikula.

Elastinen on tuomariston puheenjohtaja

Idolsin 9. kaudella tuomariston puheenjohtajan pallille istahtaa räppäri Kimmo Laiho eli Elastinen, joka toivoo näkevänsä koelauluissa paljon erilaisia laulajia, mutta erityisesti innokkaita nuoria miehiä.

– Uskon, että meillä on aika monimutkainen ja monipuolinen tää meidän tuomarinelikko. Hyvä kattaus jengiä, saadaan varmasti aika diippiäkin analyysiä ihmisistä. Odotan myös tosi innolla, että näen, millainen tuomari musta itsestäni tulee. Haluaisin olla aika auktoriteettinen ja ehkä jopa ankarampi kuin mitä musta on totuttu näkemään, positiivisuudestaan tunnettu Elastinen kertoo tiedotteessa.

Jannika B on itse osallistunut Idolsiin

Tuomaristoon kuuluva Jannika Wirtanen eli Jannika B on jo nähty ohjelmassa – tosin kilpailijana. Hän osallistui vuoden 2007 kilpailuun. Tie nousi pystyyn semifinaalivaiheessa, mutta musiikkiura urkeni silti.

– Vaikka tämä ohjelma ei veisi sinua tappiin asti, niin jos vähänkään tuntuu, että tää on se juttu, mitä haluaa tehdä, niin kannattaa vaalia siitä kipinää, puhaltaa siihen, kasvattaa sitä ja tehdä siitä iso roihuava nuotio. Ei kannata pelätä, että jos tässä ei nyt pääsisikään loistamaan, tämä olisi tässä, Jannika kannustaa tiedotteessa.

Maija Vilkkumaa ei halua ilkeillä

Maija Vilkkumaa kertoo tiedotteessa aikovansa olla rehellinen ja suora tuomari.

– En halua olla ylimakeileva, mutta en myöskään missään nimessä aio enkä halua olla ilkeä tai liian tuomitseva, Maija pohtii.

Idols-legenda Jone Nikula haluaa löytää täysin uuden nimen

Näyttävän paluun ohjelmaan tekee myös jo Idols-legendaksi muodostunut teräväkielinen radiojuontaja ja toimittaja Jone Nikula. Jonen vaimo, tanssija Hanna Karttunen on parhaillaan mukana Italian Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

– Idolsin ytimessä on raa’an lahjakkuuden löytäminen. Eli koetetaan nostaa suoraan pystymetsästä parrasvaloihin joku tyyppi, joka täyttää tähden vaatimukset, Jone kiteyttää tiedotteessa.

Idolsin juontavat viime kaudeltakin tutut Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde. Koelaulut alkavat kesäkuussa Helsingissä ja Oulussa. Laulajahaku on jo auki ja mukaan voivat hakea kaikki 16–30-vuotiaat laulajalupaukset.

X