Chachi ja Jukka Hildénin lapsille pidettiin yhteisrisitiäiset.
Viihde

Chachi Gonzales ja Jukka Hildén kertovat Seurassa haaveilevansa jo sisaruksesta 1-vuotiaalle Sophialle: ”Olemme olleet valmiita jo jonkin aikaa”

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén ja hänen yhdysvaltalainen vaimonsa Chachi Gonzales eivät panisi pahakseen, jos perhe täydentyisi uudella perheenjäsenellä jo ensi vuonna.
Teksti: Anna.fi Kuvat: Tommi Tuomi

Los Angelesista Ähtärin kautta Espooseen asettuneet Jukka Hildén ja Chachi Gonzales kertovat uudessa Seurassa, että perheen kasvaminen pian, mahdollisesti jo vuonna 2021, olisi ihana asia.

Chachi kertoo lehdessä sanoneensa Jukalle vain neljä minuuttia parin ensimmäisen yhteisen lapsen, nyt 1-vuotiaan Sophian syntymän jälkeen, että ”pitäisikö tehdä toinenkin”.

”Kyllä, ehdottomasti haluamme lisää lapsia! Olemme olleet valmiita jo jonkin aikaa. Olisi mukavaa, jos Sophialla olisi sisarus pienellä ikäerolla”, Chachi sanoo Seurassa.

Lue myös: Duudsonien Jukka Hildénin ja Chachi-vaimon vauva syntyi – julkaisivat suloisia kuvia somessa: ”Prinsessa Batman on täällä!”

Yllättävä suhde – jopa Chachin mielestä

Chachi kertoo Seurassa, että suhde Jukkaan yllätti jopa hänet itsensä. Hän ei olisi nimittäin koskaan voinut kuvitella, että päätyisi yhteen ihmisen kanssa, joka on jo ollut naimisissa.

”Mutta kun tutustuin Jukkaan, huomasin, miten epäitsekäs hän on. Minua on kohdeltu aika huonosti elämäni aikana, ja Jukassa ihailin sitä, miten tasavertaisesti hän kohtelee kaikkia. Jukka on elämäni valo, rakastuin häneen ja niin kävi perheellenikin.”

Jukka ja Chachi vahvistivat suhteensa kesäkuussa 2018, ja kihloihin he menivät saman vuoden elokuussa. Häitä vietettiin puolestaan syyskuussa 2019, muutamaa kuukautta ennen Sophian syntymää.

Lue myös: Rakastunut Jukka Hildén hehkuttaa nuorta kihlattuaan Chachi Gonzalesia: ”Kiitos, kun teet minusta niin onnellisen”

Lue Chachi Gonzalesin ja Jukka Hildénin koko haastattelu uudesta Seurasta!

X