Ensitreffit alttarilla -pari Rosa ja Eetu päätyivät eroon
Ensitreffit alttarilla -pari Rosa ja Eetu päättivät erota.
Viihde

Ensitreffit alttarilla -Eetu kertoo MTV:lle uudesta rakkaudestaan, Vesa hehkuttaa Twitterissä kipinän löytyneen avioliittoon

Ensitreffit alttarilla -sarjan viidennellä tuotantokaudella kaksi pareista päätti jatkaa avioliittoaan. Eetu ja Rosa sen sijaan erosivat.
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: MTV

Ensitreffit alttarilla -sarjan viides tuotantokausi päättyi yhteen ”katsellaan, mitä tuleman pitää” -liittoon, yhteen varmaan avioliittoon ja yhteen selkeään eroon: Pariskunnista yhteen jäivät Sini ja Vesa sekä Twitter-käyttäjien suosikiksi noussut Miina ja Heikki, jotka kertoivat Anna.fi:n haastattelussa, että heidän rakkautensa kukoistaa. Kauden alussa unelmapariksi tituleerattu paloinsinööri Eetu, 28, ja sairaanhoitaja Rosa, 26, sen sijaan erosivat. Päätös oli odotettavissa, sillä ilmassa oli pitkin kautta kitkaa, ahdistusta ja väärinymmärryksiä.

Rosalle eropäätös oli selkeä.

”Päätös oli minulle selkeämpi kuin Eetulle. Koin, että emme olleet oikeat toisillemme. Ei ollut minkäänlaista yhteyttä aidolle parisuhteelle”, Rosa sanoi sarjan päätösjaksossa.

”Ei tämä voi jatkua. Ei toimi tällä tavalla. Kumpikaan meistä ei voi hyvin tässä”, Eetu komppasi.

Moni Twitter-käyttäjä ehti jo innostua, että eropäätöksen julkistuksen jälkeen Eetu olisi sinkkumarkkinoilla. Samankaltaista riemua koettiin aiemmalla Ensitreffit alttarilla -tuotantokaudella, kun pieksämäkeläinen Esa päätyi Aliisa-puolisonsa kanssa eroon. Ero villitsi sinkkunaiset, ja Esasta tuli Suomen himotuin poikamies.

Eetun kohdalla sinkkupäivät jäivät kuitenkin vähäisiksi.

Eetun uusi rakkaus löytyi heti kesällä

Eetu kertoo MTV:lle, että kuvausten jälkeen hän löysi nopeasti uuden rakkaan:

”Yksityiselämänrintamalla on tapahtunut hyviä asioita. Seurustelen tällä hetkellä ja olen tyytyväinen näihin asioihin, mitä tässä on käynyt. Tavattiin kaverin juhlissa. Aloitettiin seurustelemaan kesän aikana, päätöksen jälkeen”, Eetu kertoo MTV:lle.

Eetu kertoo, etteivät he pidä Rosan kanssa sen kummemmin yhteyttä. Ex-pari tulee toimeen keskenään, eikä tilanteeseen liity suurempaa draamaa. Eetu paljastaa myös, että alkukesä oli hänelle rankka kokemus. Nyt olo on helpottunut.

Vesa kommentoi Twitterissä: Vahva suositus

Ensitreffit alttarilla Vesa ja Sini

Ensitreffit alttarilla -pari Vesa ja Sini ovat edelleen yhdessä.

Ensitreffit alttarilla -parit ovat olleet visusti hiljaa sosiaalisessa mediassa avioliitoistaan. Nyt, kun päätösjakso on tullut etteeriin ja salailu on ohi, matematiikan opettaja Vesa otti kantaa suhteensa tilanteeseen kertomalla, että hänellä ja Sinillä menee hyvin:

”Thanks twitter. Mielenkiintoista pyöriä kärpäsenä katossa. Ja juu, hyvin menee edelleen. Väittäisin jopa olevan kipinää.”

Selviytyykö mies erosta paremmin?

Aiemmat Ensitreffit alttarilla -parit: Mitä heille kuuluu?

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna (@anna_lehti) jakama julkaisu

Ensitreffit alttarilla -Esa löysi uuden rakkaan: ”Anna on kaunis ja osaa arvostaa kiltteyttäni”

Ensitreffit alttarilla -parin Johannan ja Markuksen rakkaus kukoistaa: ”Olemme päässeet vaikeidenkin vaiheiden yli”

Ensitreffit alttarilla -pari Milla ja Kimmo hakevat avioeroa – eroavat ystävinä

Ensitreffit alttarilla -pari Sari ja Antti nauttivat onnestaan: ”Voimamme kumpuaa rakkaudesta”

Ensitreffit alttarilla -Tiinan ja -Samuelin parhaat vinkit parisuhdearkeen

Lähde: MTV, Twitter

X