Ensitreffit alttarilla -suosikkipari Miina ja Heikki ovat eronneet. He eivät ole lähteneet ruotimaan julkisuudessa eron syytä.
Ensitreffit alttarilla -suosikkipari Miina ja Heikki ovat eronneet. He eivät ole lähteneet ruotimaan julkisuudessa eron syytä.
Viihde

Ensitreffit alttarilla -Heikki kommentoi eroa Miinasta julkaisemalla paljon kertovan kuvan: ”Suuret pettymykset kasvattavat ja opettavat kaikkein eniten”

Ensitreffit alttarilla -Heikki kommentoi Instagramissa eroaan Miinasta. Heikki julkaisi kuvan, joka kertoo pettymyksestä.
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: MTV

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 5. tuotantokauden suosikkipari Miina ja Heikki yllättivät monet erouutisellaan. Miina vahvisti Annalle eron olevan totta.

Ensitreffit alttarilla -Heikki on puolestaan kommentoinut eroa julkaisemalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään kuvan, jossa hän tiivistää erotunnelmansa. Kuvassa lukee näin:

Erot ovat pettymyksiä. Suuret pettymykset kasvattavat ja opettavat kaikkein eniten.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Heikki Palviainen (@heikkipalviainen) jakama julkaisu

Heikki on saanut kuvan alle paljon kannustavia viestejä, mutta myös harmitteluja parin eropäätökseen liittyen.

”Kiitos sympatiasta ❤ ❤ Tästä kokemuksesta riittää ammennettavaa. Tähän lähes vuoteen on mahtunut koko tunneskaala häpeästä onneen”, Heikki muun muassa kommentoi.

Hyvissä väleissä eteenpäin

Vaikka avioliitto ei jatku, ei Miinan ja Heikin välillä ole pahaa verta.

– Olemme hyvissä väleissä. Tulevaan mennään erillään, hyvissä väleissä ja toisiamme kunnioittaen, Miina vahvisti eron jälkeen Annalle.

Lue myös: Salaperäinen Ensitreffit alttarilla -Heikki julkaisi ensimmäiset kuvansa Instagramissa

X