Nämä henkilöt ovat Ensitreffit alttarilla -sarjan 7. kauden alttarille astelevat sinkut.
Viihde

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 7. kausi sisältää uusia elementtejä – lue osallistujien esittelyt ja äänestä, keiden uskot avioituvan keskenään!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 7. kausi alkaa jälleen. Tällä kertaa mukana on kahdeksan henkilöä, joille edelliseltä kaudelta tutut asiantuntijat ovat valinneet heidän tulevan puolisonsa.
Teksti: Janna Nousiainen Kuvat: MTV

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 7. kausi alkaa tiistaina 1. syyskuuta. Kauden asiantuntijoina jatkavat Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala.

Lue myös: Parisuhde vaatii avoimuutta – mutta Elina Tanskanen tietää, ettei se ole yksinkertaista: ”Omia kipeitä kohtia ei ole aina helppo näyttää ihmiselle, jonka kanssa on jo asuntolaina”

Alttarilla toisensa ensi kertaa tapaavat neljä paria, eli mukana on kahdeksan rakkautta etsivää ihmistä. Uutta suositun ohjelman seitsemännellä kaudella on aviovaimojen sekä aviomiehien tapaaminen keskenään. Aviovaimot keskustelevat uudesta avioelämästään Marianna Stolbow’n kanssa, kun taas tuoreet aviomiehet pääsevät keskustelemenaan tuntemuksistaan yhdessä Kari Kanalan kanssa.

Ohjelmaan osallistuvat henkilöt on julkistettu, mutta sitä ei ole kerrottu, ketkä heistä avioituvat keskenään. Vielä jää nähtäväksi, nähdäänkö tällä kaudella ensimmäistä kertaa seksuaalivähemmistöön kuuluva aviopari. Lue alta MTV:n esittelyt ohjelman osallistujista ja äänestä sen jälkeen, kenen kanssa uskot kunkin heistä avioituvan!

He ovat Ensitreffit alttarilla 7. kauden osallistujat:

Juudit, 29

Opinto-ohjaajana työskentelevä Juudit on älykäs, rauhallinen ja tiedostava. Hän asuu Turussa tunnelmallisessa puutalossa ja harrastaa boulderointia, kulttuuria ja pyöräilyä. Lisäksi hän haaveilee purjehduskurssista ja -matkasta Pohjois-Amerikkaan.

Juudit toivoo tulevalta mieheltään iloa, lämpöä ja uteliaisuutta. Hän haluaisi liiton, jossa eletään onnellista arkea haaveillen, keskustellen ja yhdessä kasvaen.

Juuditille tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon tunnustaminen, tietynlainen henkisyys sekä rohkeat ja perustellut mielipiteet. Parisuhteen haasteeksi Juudit mainitsee oman tilan ja yhteisen ajan välisen tasapainon löytämisen.

Kati, 29

Energinen ja nauravainen Kati tartuttaa hyvän tuulensa helposti myös ympärillään oleviin ihmisiin. Aurinkoinen Kati on myös syvällinen ja avoin keskustelija, joka ei pelkää puhua vaikeistakin aiheista.

Hän harrastaa urheilua monipuolisesti crossfitin, pyöräilyn, lenkkeilyn ja tenniksen parissa. Katilla on laaja ystäväpiiri ja hän välittää lähimmäisistään äärimmäisen paljon. Hän asuu Helsingissä ja työskentelee avainasiakaspäällikkönä.

Kati uskoo, että häntä itseään rauhallisempi mies sopisi hänelle parhaiten. Hän haaveilee tasapainoisesta ja rakastavasta liitosta, matkustelusta, uusista kokemuksista sekä koiranpennusta. Jonain päivänä hän haluaisi myös omia lapsia.

Kati toivoo perhekeskeistä, urheilullista ja päämäärätietoista kumppania – romantiikkaa unohtamatta.

Mira, 32

Pirtsakka, lojaali ja huolehtivainen Mira asuu rakkaan koiransa kanssa Järvenpäässä. Hän kokee vahvuuksikseen määrätietoisuuden, sitoutuvuuden ja sen, että hän asettaa läheisensä itsensä edelle.

Heikkoudekseen hän mainitsee pitkävihaisuuden, josta toivoo pääsevänsä eroon. Toimistoassistenttina työskentelevän Miran vapaa-aika kuluu koiran ja ystävien seurassa. Hän on myös intohimoinen kodin ja puutarhan sisustaja, joka tykkää iltaisin rauhoittua telkkarin ääreen kutomaan sukkia.

Parisuhteelta hän odottaa yhteisen arjen ja lomamatkojen jakamista. Kumppanilta hän taas toivoo rehellisyyttä, avoimuutta ja ahkeruutta. Mira haaveilee omasta perheestä, mutta arvostaa myös aikaa tehdä omia juttuja.

Emma, 26

Joensuulainen Emma harrastaa lukemista sekä koiran ja ystävien kanssa ulkoilua. Hän haaveilee matkoista ympäri Eurooppaa, vaellusreissuista, omasta asunnosta, lapsista ja toisesta koirasta. Hän toivoo myös pääsevänsä opiskelemaan luonto-oppaaksi.

Tarjoilijana työskentelevä Emma on herkkä, empaattinen ja iloinen. Hän laskee vahvuuksikseen periksiantamattomuuden ja sen, että hän uskoo aina hyvään niin ihmisissä kuin asioissakin.

Haasteinaan hän kokee taipuvaisuuden myöhästellä ja sen, että hän on liian vaativa itseään kohtaan.

Puolisokseen Emma toivoo löytävänsä sympaattisen ja helposti lähestyttävän oloisen miehen. Hänelle on tärkeää, että tuleva kumppani arvostaa perhettä ja luontoa, eikä ajattele rahan olevan tärkeintä.

Tommi, 36

Älykäs ja tiedostava Tommi työskentelee digitaalisen markkinoinnin tiimiesimiehenä. Tommi on minimalisti, joka pyrkii elämään arkeaan mahdollisimman ekologisesti.

Hän haaveilee oman hyväntekeväisyyssäätiön perustamisesta ja onkin jo aloittanut säästämisen sitä varten. Tommi asuu Helsingissä naispuolisen kämppiksensä kanssa ja harrastaa parkourin ja tanssin lisäksi sivutoimista yrittämistä markkinointialalla.

Tommi ei ole koskaan halunnut omia lapsia ja uskoo, että se on vaikeuttanut pysyvän parisuhteen löytämistä. Tulevalta kumppaniltaan Tommi toivoo herkkyyttä, uteliaisuutta, sivistyksen arvostamista ja samanlaisia vihreitä arvoja, joihin hän itsekin uskoo.

Janne, 33

Janne on luonteeltaan vakaa ja rauhallinen, mutta hänestä löytyy myös seikkailunhaluinen heittäytyjä. Hän on aktiivinen liikkuja ja viettää paljon aikaa kunto- ja tanssisaleilla. Lisäksi hän harrastaa melontaa, suunnistusta, retkeilyä ja akrojoogaa.

Hän on kiinnostunut myös kulttuurista ja käy säännöllisesti museoissa, teatterissa ja festareilla. Janne asuu Espoossa ja työskentelee teknologiateollisuudessa tuotehallinnan parissa.

Janne unelmoi puolisosta, jolle osoittaa huomiota ja järjestää romanttisia hetkiä kahden kesken. Hän toivoo tulevalta vaimoltaan aktiivisuutta, energisyyttä ja iloista luonnetta.

Parisuhteelta hän odottaa pitkää ikää sekä yhteisiä seikkailuja niin kotimaassa kuin Mt. Everestin rinteillä. Haasteeksi parisuhteissa Janne kokee sen, miten pitää ajan kuluessa alkuhuuman liekkiä yllä.

Matti, 35

Sosiaalinen ja empaattinen Matti työskentelee logistiikan parissa ja asuu Pirkkalassa. Vapaa-ajallaan hän seuraa intohimoisesti jääkiekkoa ja jalkapalloa ja harrastaa lisäksi golfia, pyöräilyä, crossfitiä ja ystävien tapaamista.

Hän ei ole koskaan ollut pitkässä seurustelusuhteessa, mutta ihastuu yleensä tummiin ja urheilullisiin naisiin.

Tulevalta kumppaniltaan Matti toivoo avoimuutta, rehellisyyttä, sosiaalisuutta ja heittäytymiskykyä. Hän unelmoi onnellisesta parisuhteesta kumppanin kanssa, joka on kunnianhimoinen ja samalla jalat maassa -tyyppi.

Matista tuleva vaimo puolestaan saa joustavan ja periksiantamattoman puolison, joka osaa kuunnella.

Tuomas, 29

Lähihoitajana työskentelevä Tuomas on avoin, reilu ja suorapuheinen. Hän tietää mitä haluaa ja avaa suunsa nähdessään epäkohtia. Hän asuu Joensuussa yhdessä lemmikkihämähäkkinsä, taistelukalansa sekä rapujensa kanssa.

Vahvuuksikseen Tuomas kokee kuuntelutaidon, avoimuuden ja asioiden pohdinnan monelta eri kantilta. Hän ei pidä itsessään siitä, että hänen on vaikea hyväksyä sitä, jos joku ei ymmärrä tai kuuntele häntä.

Vapaa-ajallaan Tuomas harrastaa kiipeilyä, avantouintia ja swimrunia. Hän myös laitesukeltaa ja tykkää käydä ulkomaanmatkoilla pakettimatkojen sijaan seikkailupainotteisilla omatoimimatkoilla.

Hän toivoo itsenäistä, suorapuheista, keskustelevaa ja seikkailumielistä kumppania, joka innostuu helposti. Hän haluaisi hyvän, kunnioittavan ja tasavertaisen parisuhteen, jossa molemmat saisivat toteuttaa itseään.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 7. kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 1. syyskuuta klo 21.

X