joulukalenterit 2021
Viihde

Sipsikalenteri oli vasta alkua: listasimme 10 + 1 erikoista joulukalenteria – ovatko nämä sekoimmat ideat?

Tästä listasta löydät erikoisimmat ja oudoimmat vuoden 2021 joulukalenterit! Jos perinteiset suklaakalenterit tuntuvat tylsiltä, tänä vuonna kaikki on toisin.
Teksti: Roosa Roivainen

Olit sitten jouluihminen tai et, joulukalenteri kuuluu monen joulunodotukseen. Perinteinen suklaakalenteri on turvallinen valinta, mutta nykyään kalentereita löytyy ihan jokaiseen makuun.

Jos ajattelit, että muutama vuosi kauppoihin tulleet sipsi- tai kahvikalenterit olivat erikoinen näky, silloin seuraavat joulukalenterit tuntuvat ainakin yhtä oudoilta. Juhlistaisitko joulun tuloa kaurapuurokalenterilla tai pulittaisitko joulukalenterista lähes 500 euroa? Nämä 10 erikoista adventtikalenteria viihdyttävät ja tekevät joulusta astetta jännempää.

1. Joulukalenteri vauvoille

Piltti on tuttu välipala lapsiperheille ja nyt hedelmäsoseilla voi juhlistaa myös joulua. Piltti-joulukalenteri sisältää 24 luukkua, joiden takaa löytyy välipaloja hedelmäsoseista patukoihin.  Välipalakalenteri on myös markkinoiden ensimmäinen, joka sopii aivan perheen pienemmille.

2.  Kaurapuurokalenteri

Eikö suklaansyönti nappaa, mutta haluaisit silti satsata joulukalenteriin? Hemmottele itseäsi vaikka puurokalenterilla! Elovena-joulukalenterista löydät 24 luukkua ja 18 eri puuromakua. Samalla, kun virittäydyt joulun tunnelmaan, joulukuun aamupalahetket ovat niin ikään turvatut.

3. Popparikalenteri 

Sipsikalenteri oli viime vuoden uutuus, onko nyt popparikalenterin vuoro? Popcorn-joulukalenterissa eivät maistu pelkät voi ja suola, vaan kalenterista löytyy useita popparimakuja.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Popcorn Shed (@popcornshed) jakama julkaisu

4. Olutkalenteri 

Jouluolut virkistää aattoillan saunassa, mutta kovimmat mallasjuoman ystävät aloittavat jouluvalmistelut 24-luukkuisella olutkalenterilla. Myynnissä on niin pienpanimoiden kuin tee se itse -kalentereitakin!

5. Työkalukalenteri 

Tykkäätkö rempata ja nikkaroida? Työkaluja sisältävä joulukalenteri antaa täytettä pakkiin. Wera-työkalukalenterissa on hylsyjä ja ruuvaustyökaluja, joista hyötyvät ainakin he, jotka remppaavat joulun alla!

6. Sukkakalenteri 

Uusi sukkapari joulukuun jokaiselle päivälle. Sukkajoulukalenterin luukuista paljastuu pieniä pehmeitä pakettia. Joulun tullen sukkavarasto ja kylmät varpaat kiittävät!

7. Luksusjoulukalenteri

Kosmetiikkakalenterit ovat suosittuja, mutta tämä seuraava tarjoaa todellista luksusta joulunodotukseen. Parfyymeja ja tuoksuja sisältävä Acqua di Parma x Emilio Pucci -joulukalenteri maksaa noin 450 euroa. Mitä mieltä: aivan överi vai ihanaa satsausta?

8. Kalenteri joulusiivoukseen

Onko joulusiivous sinulle jokavuotinen vaiva? Ei hätää, ongelmaan on ratkaisu. Get Boring Stuff Done -joulukalenteri antaa yhden siivoustehtävän joka päivälle. Jouluaaton saapuessa kotisi kiiltää, eikä stressikään vaivaa.

9. Joulukalenteri pakohuonepeliin

Joulukalenteri ja pakohuonepeli samassa paketissa – mitä ihmettä?  Exit: The Game – The Mysterious Ice Cave -adventtikalenteri vie pelaajansa seikkailun pariin. Jokapäiväiset vihjeet antavat lisää tietoa mysteeristä, joka on tarkoitus selvittää. Jouluaattoaamuna valkenee, löydätkö tien ulos jäävuoren luolasta.

10. Joulukalenteri lemmikille

Joulukalentereita on niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin, joten miksi ei myös karvaisille ystäville. Ainakin koirien ja kissojen joulukalentereita on jo saatavilla eläinkaupoista.

 +11. Annan romantiikantäyteinen joulukalenteri aikuisille 

Onnistuu se joulun odotus mielitietyn kanssa yhdessäkin. Pariskuntien joulukalenterit ovat suosittu ilmiö. Annan aikuisten joulukalenteri tukahduttaa romantiikan nälän ja tuo kipinää pimeään vuodenaikaan.

X