M/S Romantic
M/S Romanticin näyttelijäkaartin tunnetut ja vielä hieman tuntemattomammatkin näyttelijät ovat saaneet paljon suitsutusta roolisuorituksistaan.
Viihde

M/S Romantic naurattaa, jännittää ja aiheuttaa karmivaa myötähäpeää somekansassa: ”Loistava sarja, josta tunnisti itsensä, naapurit ja puoli sukua”

Ylen minisarja M/S Romantic puhuttaa ja kerää kehuja sosiaalisessa mediassa. Ruotsin-risteilylle sijoittuva draamasarja herättää katsojissa monia tunteita.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Yle

Jani Volasen ja Tommi Korpelan käsikirjoittama Ylen alkuperäissarja M/S Romantic on tällä hetkellä koko kansan puheenaihe. Neliosainen minisarja esittelee kuusi tarinaa onnesta ja onnettomuudesta.

Sarja tarjoilee katsojalleen pikimustaa huumoria, jännitystä, ahdistusta, tunnistettavia hahmoja – ja aimo annoksen karmivaa myötähäpeää. Osa innokkaimmista katsojista on katsonut 24.2. Yle Areenaan ilmestyneen sarjan läpi jo useampaan otteeseen.

Näillä sanoilla sarjaa kehutaan Twitterissä:

 

Kaksi roolihahmoa ylitse muiden: työlleen omistautunut risteilyisäntä ja kissajahtiin lähtenyt sinkkumies

Koko näyttelijäkaarti on saanut paljon suitsutusta osakseen. Suosikkihahmoiksi on kuitenkin noussut erityisesti kaksi hahmoa, joista toinen on Hannu-Pekka Björkmanin esittämä työlleen omistautunut, pikkutarkka ja vanhoja hyviä aikoja muisteleva risteilyisäntä Jokke.

Hannu-Pekka Björkman nähdään M/S Romantic -sarjassa työnsä tosissaan ottavana risteilyisäntä Jokkena.

Hannu-Pekka Björkman nähdään M/S Romantic -sarjassa työnsä tosissaan ottavana risteilyisäntä Jokkena.

Tällaisia ajatuksia Twitter-kansalla on herännyt Jokesta:

Toiseksi suosikkihahmoksi on noussut Antti Luusuaniemen roolihahmo, työkaverilleen naisten iskemistä ja risteilyelämän lainalaisuuksia opettava risteilykonkari ja ikuinen sinkkumies Kaide.

Antti Luusuaniemen näyttelemä Kaide saapuu M/S Romantic -risteilylle yhdessä työkaverinsa Empun (Antti Tuomas Heikkinen) kanssa.

Antti Luusuaniemen näyttelemä Kaide saapuu risteilylle yhdessä eronneen työkaverinsa Empun (Antti Tuomas Heikkinen) kanssa.

Tällaisia kommentteja Kaide on kirvoittanut:

Haastattelimme Anttia Syke-sarjan pressissä. Katso videolta Antin vastaus siihen, miksi hänet nähdään usein naistenmiehen roolissa.

Twitter-kansa povaa M/S Romantic -sarjalle palkintoja

Moni somekeskustelija uskoo, että M/S Romantic tulee kahmimaan palkintoja.

M/S Romantic TV1:llä sunnuntaisin 21:05 ja Yle Areenassa 24.2. alkaen.

X