Viihde

Kevään 2018 kiinnostavimmat sarjat! Mitä kannattaa katsoa Netflixistä, Yle Areenasta tai HBO:lta?

Suosikkisarjan loppuminen aiheuttaa ankean tyhjiön. Mitä seuraavaksi odottaisi ja jännittäisi? Listasimme kevään 2018 kiinnostavimmat sarjat, joihin voit jäädä koukkuun seuraavaksi.
Teksti: Hilppa Alanko, Matilda Katajamäki Kuvat: iStock

Mitähän sitä tänään katsoisi? Kevään kiinnostavimmat sarjat tarjoavat katsottavaa niin tosi-tv:n ystäville kuin länkkäri-intoilijoillekin.

Au pairit Miamissa

Au pairit -suosikkisarjan viidennellä kaudella lennetään elämäniloiseen ja aurinkoiseen Miamiin. Kaupunki on värikäs sekoitus pilvenpiirtäjiä, surffaajia, eläkeläisiä sekä latinokulttuuria. Au pairit Miamissa on sympaattista tosi-tv:tä, jota katsellessa ei voi olla muistelematta omankin nuoruuden hyviä ja huonoja hetkiä. Yle Areena.

Fleabag

Fleabag on Girls-tyylinen komediasarja sinkkuelämään heittäytyvän naisen sekoiluista Lontoossa. Yle Areena.

Jumalattomat

Jumalattomat on feministiseksikin kutsuttu länkkäri, jossa aseisiin tarttuvat naiset. Netflix.

Karppi

Karppi on 12-osainen kotimainen rikosdraamasarja, jossa yksittäisen murhan vaikutus on odottamaton ja ulottuu lopulta yhteiskunnan kaikille tasoille. Sarja ei ole lainkaan ennalta-arvattava ja pitää otteessaan viimeiseen asti. Sarjaa tähdittää mahtava liuta Suomen eturivin näyttelijöitä. Yle Areena.

No Offence

Brittisarja No Offence kertoo karskeista naispoliiseista Manchesterin ”väärällä puolella” sijaitsevalla poliisiasemalla. HBO.

The Frankenstein Chronicles

The Frankenstein Chronicles -sarjassa rikosetsivä jahtaa vuoden 1827 Lontoossa irtojäseniin mieltynyttä tappajaa, mutta tapaus saa paljon karmeamman suunnan. Sarjan tähtinä nähdään muun muassa hurmaava Sean Bean. Hyvä ajankuva, kutkuttavaa jännitystä ja näyttelijäntyö taattua brittilaatua. Netflix.

Torpedot

Torpedot on ruotsalainen draamakomedia Solsidanin tekijöiltä. Rikollinen ja hänen tukihenkilönsä aloittelevat uutta elämää pariskuntana. Yle Areena.

Victoria

Victoria on koskettava draamasarja kuningatar Victorian kasvusta nuoresta tytöstä brittiläisen imperiumin hallitsijaksi. Jos et alkanut seurata sarjaa jo ensimmäisellä kaudella, anna sarjan imaista sinut mukaansa juuri alkaneella toisella tuotantokaudella. Varma valinta kuninkaallisten elämästä kiinnostuneille! Yle Areena.

X