Sohvaperunat Jorma ja Soile
Sohvaperunat Jorma ja Soile.
Viihde

”Miten kestää vihaista puolisoa?” Oletko jo bongannut tämän lehtiartikkelin Sohvaperunat-sarjan Jorman ja Soilen jääkaapin ovesta? Otimme selvää, mitä siinä lukee

Sohvaperunat-sarjan Jorman ja Soilen jääkaapin ovessa pönöttää varsin tutulta näyttävä lehtiartikkeli. Otimme selvää, mistä artikkelista onkaan kyse ja mitä siinä lukee.
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: YLE

Moni tarkkasilmäinen Sohvaperunat-sarjan fani on saattanut kiinnittää huomiota siihen, että sohvaperunat Jorma ja Soile käyttävät jääkaapin oveaan erilaisten muistojen säilyttämiseen.

Rovaniemeläiset sohvaperunat Jorma ja Soile ovat taltioineet oveen joulu- ja matkamuistokortteja, valokuvia, Pertti Jarlan Fingerpori-sarjakuvastrippejä, kenties kauppalistoja ja muistiinpanoja, erilaisia jääkaappimagneetteja, mietelauseita, lasten piirustuksia, kuningatar Elisabetin kuvan…

…sekä lehtiartikkelin, jonka otsikko on: ”Miten kestää vihaista puolisoa?” 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anna (@anna_lehti) jakama julkaisu

Parisuhdevinkkejä jääkaapin ovessa

Artikkelin kuvitus näyttää tutulta ja pienen tonkimisen jälkeen käykin ilmi, että kyseessä on kuin onkin Seura-lehden artikkeli vuodelta 2014. 

Artikkelissa seksuaaliterapeutti Maaret Kallio antaa parisuhdevinkkejä ja vastaa, miten toimia hankalissa tosielämäntilanteissa.

Juttu alkaa näin: Mervi nöyryyttää miestään koko ajan muiden kuullen. Harri ei uskalla väittää vastaan, koska pelkää avointa riitaa.

”Toista ei saa nöyryyttää tai arvostella muiden kuullen, eikä kahdenkaan. Sen sijaan Mervillä on selkeästi enemmänkin hampaan kolossa, joka olisi tärkeää tulla rauhassa kuulluksi kahden kesken. Mikä Merviä todella harmittaa, miltä hänestä todella tuntuu?” vastaakin Maaret Kallio.

Lisäksi Maaret painottaa, että arvostus kumppania kohtaan on ensiarvoisen tärkeää.

”Parisuhteessa on kilpailtava toinen toisensa arvostamisessa. Kannattaa huomioida myös pienet hyvät asiat, joita toinen tekee. Kukaan ei halua olla toiselle itsestäänselvyys. Niin kehut kuin haukutkin nousevat yhä suurempaan arvoon, kun ne osoitetaan toisten kuullen. Panosta siis kehuihin muiden läsnäollessa ja anna kritiikki kahden kesken.”

Kuulostaa säilyttämisen arvoiselta artikkelilta!

Mitä kaikkea sinun jääkaappisi ovesta löytyy?

Soile suhtautuu hyvin tunteikkaasti televisiotarjontaan, eivätkä Soilen ilmeet jätä naisen mielipiteitä epäselviksi. Lyhytsanainen Jorma on se, joka usein vain murisee eikä vakuutu läheskään kaikista ohjelmista.

Lue myös:

Sohvaperunat saa taas uusia kasvoja! Nämä Sohvis-tähdet löytyvät Instagramista

Ketä Sohvista muistutat eniten? Testaa ja selvitä, millainen sohvaperuna olet

X