Viihde 16.9.2016

Muistatko vielä nämä 5 ikimuistoista Vain elämää -hetkeä? Äänestä suosikkiasi!

Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Pekka Mustonen / Otavamedia
Nyt viidettä kertaa käynnistyvässä Vain elämää -sarjassa on koettu monta unohtumatonta hetkeä. Listasimme viisi ikimuistoista kohtausta sarjan aiemmilta tuotantokausilta. Mikä kolahti sinuun eniten?

1. Jonne Aaronin laulu edesmenneelle isoäidille

Vain elämää -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella Jonne Aaron avasi omia kipupisteitään Kaija Koon päivänä. Jonne Aaron sai koko päivällispöydän kotikatsomoita myöten itkemään tulkinnallaan Kylmä ilman sua -kappaleesta, jonka hän lauloi rakkaan isoäitinsä muistolle silminnähden voimakkaan tunnekuohun vallassa.

Jonne Aaronin koskettavaa tulkintaa pidetään yhtenä kaikkien aikojen unohtumattomimmista.

2. Cheek ja käytetyn makuupussin kauhu

Ensimmäisellä tuotantokaudella oli mukana myös räppäri Cheek, joka kohtasi Katri Helenan päivänä pelkonsa: käytetyn makuupussin. Katri Helenan ideana oli, että kaikki kömpisivät makuupusseihin kuuntelemaan tiibetiläistä mantraa. Cheekiä ajatus arvelutti.

– Te meette sinne makuupussiin noin vaan, hän äimisteli ja sai muut artistit nauramaan.

Myöhemmin Cheek analysoi kameralle omaa reaktiotaan.

– Katsoin, että kaikki noi starat menee noihin käytettyihin makuupusseihin. Tulee sellainen olo, että ajattelenko mä näistä asioista oudosti sittenkin. Elän omassa kuplassa.

Osaa katsojista Cheekin nyrpistely käytetylle makuupussille nauratti, osaa ärsytti. Joka tapauksessa, makuupussiepisodi kuuluu ehdottomasti Vain elämää -kausien unohtumattomimpiin käänteisiin.

3. Vesku Loirin tulkinta, joka sai Paula Vesalan hajoamaan

Vesa-Matti Loirin tulkinta Apulannan kappaleesta Armo ravisteli kaikkia. Vesku itse myönsi, että jopa hänen itsensä oli vaikea harjoitella kappaletta.

– Jos rehellisiä ollaan, niin harjoitellessa mä en ole pystynyt vetämään tätä kertaakaan itkemättä. Noloa tunnustaa, mutta ihan kuin se olisi kirjoitettu mulle. Se satuttaa nautinnollisesti, sellaista makeeta kipua, Loiri sanoi ennen esitystään.

Veskun esitys kolahti Paula Vesalaan niin rajusti, ettei hänen itkustaan ollut tulla loppua. Lopulta lautasliinaan kasvonsa kätkenyt Vesala joutuu poistumaan pöydästä.

– Mä hajoon tänne, mun on pakko mennä ulos, Vesala sai ainoastaan sanotuksi.

4. Katri Helena hunningolla

Katri Helenan pilke silmäkulmassa esittämä versio Erinin Vanha nainen hunningolla -kappaleesta esitteli artistista uuden, kepeämmän puolen.

Erinin sanoin Katri Helena teki kappaleesta täydellisen. Onhan siinä kieltämättä jotain unohtumatonta, kun Suomen sinivalkoiseksi ääneksi tituleerattu laulajakonkari laulaa rohkeasti syrjähypystä.

– Kyllähän tämä on uskottavampi minun laulamanani, Katri Helena tokaisi itsekin.

5. Paula Vesalan yhden naisen show

Kun Paula Vesala ilmestyi illallispöytään sähkönsinisissä hiuksissaan, saattoi aavistaa, että nyt tapahtuu jotain erikoista. Vain elämää -bändi sai astua sivuun, kun Vesala säesti itse itseään Pahempi toistaan -esityksessään.

Paulan kokeellinen Apulanta-veto oli jotain, mitä Vain elämää -ohjelmassa ei oltu koskaan aiemmin nähty.

Lue myös:

TV: Uusi Vain elämää -kausi vie tunteiden vuoristoradalle

Terapia avasi Lauri Tähkän solmut: Kyky olla herkkä kertoo vahvuudesta

Vain elämää -tähti Chisu: ”Naisen pitää ottaa vastuu omasta onnestaan”

Vain elämää -sarjan 5. kausi 16.9. alkaen Nelosella perjantaina klo 20.

Mikä Vain elämää -hetki on suosikkisi?

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi