Viihde

Nämä viihdeohjelmat nähdään MTV:n kanavilla syksyllä – 10 tv-tärppiä

Poimimme MTV:n syksyn kattauksesta 10 sarjavinkkiä viihteen ystäville.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
MTV

Poimimme MTV:n syksyn kattauksesta 10 sarjavinkkiä viihteen ystäville.

Maikkari julkisti syksyn 2024 ohjelmistonsa ja paljasti, minkä viihdesarjojen parissa katsojat pääsevät viihtymään kesän jälkeen. Poimimme kattauksesta 10 odotettua sarjaa.

Masked Singer Suomi

Kuudennella kaudella Masked Singer Suomi on kasvanut entisestään. Hahmot ovat pidempiä ja leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein. Jaksojen kesto on pidentynyt puoleentoista tuntiin läpi kauden.

Etsivänelikkona jatkaa Maria Veitola, Benjamin, Jenni Poikelus ja Janne Kataja. Ohjelman juontajaa jälleen Ile Uusivuori.

31.8. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Tanssii Tähtien Kanssa 

Vappu Pimiä ja Ernest Lawson juontavat TTK:n.
Vappu Pimiä ja Ernest Lawson juontavat TTK:n. © MTV

Tanssii Tähtien kanssa on tv-syksyn odotetuimpia tapauksia. Mukaan tanssiparketeille on uskaltautunut rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä urheilumaailman huippuja. Tuttu tuomarikolmikko eli Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen tarjoilee viiltävät analyysinsa ja kannustavat kehunsa tähtipareille.

1.9. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Someäidit

Uutuusohjelma Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen rakastettujen, kadehdittujen ja kiisteltyjen vaikuttajaäitien elämää. He avaavat omaa elämäänsä itse kuvaamansa materiaalin ja ohjelmaan tehtyjen haastattelujen kautta. Luvassa on rosoja, ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä. Ohjelmassa seurattavat henkilöt kerrotaan myöhemmin.

14.8. alkaen, MTV Katsomo

Myyrä

Kilpailureality Myyrä palaa MTV:lle neljännen tuotantokauden jaksoin. Ohjelmassa 11 julkisuudesta tuttua persoonaa suuntaa juontaja Roope Salmisen johdolla seikkailuun, jollaista he eivät ole koskaan ennen kokeneet. Uusi kausi tarjoaa huimia tehtäviä ja tiukkaa psykologista peliä, jonka päätteeksi sekä kilpailijoille että katsojille selviää, kuka julkkiskilpailijoista vie voiton ja kuka heistä on kaiken aikaa ollut salainen kaksoisagentti Myyrä.

Syyskuussa, MTV Katsomo ja MTV3

Bachelor Suomi

Bachelorin juontajana nähdään Shirly Karvinen.
Bachelorin juontajana nähdään Shirly Karvinen. © MTV

Ikoninen deittailuohjelma Bachelor on synnyttänyt lukuisia rakkaustarinoita ympäri maailmaa. Suomen uusi Bachelor Joonas etsii elämänsä rakkautta. Hänen kotinsa on maailmalla, mutta juuret tiukasti Suomessa. Joonas heittäytyy tulevaan rakkauden seikkailuun uteliaana ja toiveikkaana. Ohjelman juontaa Shirly Karvinen. 

Myöhemmin syksyllä, MTV Katsomo ja MTV3

Maajussille morsian

Lukuisat rakkaustarinat ovat saaneet alkunsa Maajussille morsian -ohjelmasta, ja jälleen uudelle tarinalle on mahdollisuus. Ohjelman 17. kaudella seurataan neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Kaudella nähdään myös uudistus, kun maajussit matkaavat uusiin lokaatioihin ehdokkaita tapaamaan. Ohjelmaa juontaa Vappu Pimiä.

26.8. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Ensitreffit alttarilla

Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin. Häiden jälkeen kolme tuoretta, mutta toisilleen vierasta avioparia pääsee kokemaan parisuhteen huiput ja kuopat pikavauhtia, kun arjen rutiinien ja keskelle lattiaa jääneiden vaatemöykkyjen keskellä alkaa selvitä, millainen toinen oikeasti on.

Ohjelman asiantuntijoina toimii tuttu kolmikko: pariterapeutti Hanna Myllymaa, psykoterapeutti Tapani Alanen sekä pastori Kari Kanala.

Syyskuussa, MTV Katsomo ja MTV3

Sukuni salat

Kauden avausjaksossa nähdään tasavallan presidentti Alexander Stubb.
Kauden avausjaksossa nähdään tasavallan presidentti Alexander Stubb.

Sukuni salat -sarjan kolmannella tuotantokaudella tutkitaan Suomen rakastetuimpien tähtien sukuhistorioiden salaisuuksia, jotka yllättävät ja asettavat heidän identiteettinsä uuteen valoon. Menneisyyden sukulaisiin tutustuminen ei aina ole helppoa ja tunteet virtaavat voimakkaana.

Kauden avausjaksossa sukunsa saloihin perehtyy tasavallan presidentti Alexander Stubb. Ohjelman juontaa Marja Hintikka.

Syyskuussa, MTV Katsomo ja MTV3

Meidän remppa

Uudessa Meidän remppa -ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia arjen keskellä. Remonttien tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

Syyskuussa, MTV Katsomo ja MTV3

Arman ja 7 kuolemansyntiä

Arman Alizadin uusi seitsemänosainen dokumenttisarja vie katsojan maailman ääriin ja selvittää mitä ihmiskunta tekee oikein ja mitä väärin. Sarja esittelee jokaisessa jaksossa yhden nykymaailman synnin pääteemana sekä pohtii, ovatko nämä todella syntejä. Arman Alizad purkaa ongelmien juurisyitä ja pohtii niiden ratkaisuja.

Myöhemmin syksyllä, MTV Katsomo ja MTV3

X