Viihde

Sami Kuronen kertoo, millaisia 5. kauden TIS-parit ovat: ”Mukana on hahmoja, joiden ympärillä keskustelu tulee käymään kiivaana”

TIS alkaa 13. maaliskuuta! Mutta millaisia pariskuntia Temptation Island Suomi -ohjelman 5. tuotantokaudella tullaan oikeasti näkemään? Kysyimme asiaa ohjelman juontaja Sami Kuroselta.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Nelonen Media

Pyysimme Temptation Island Suomi -ohjelman juontaja Sami Kurosta, 45, kertomaan, millaisia 5. tuotantokauden Temptation Island Suomi -pariskunnat ovat.

– Mukana on hahmoja, joiden ympärillä keskustelu tulee käymään kiivaana. Varsinkin varattujen miesten joukossa on pari–kolme persoonaa, joiden tekemiset ilta toisensa jälkeen yllättävät, Sami paljastaa.

Sami Kuronen Temptation Island Suomi

Sami Kuronen on aiemmiltakin kausilta tunnettu Temptation Island Suomi -juontaja.

Lue alta, mitä pariskunnista kerrotaan Nelosen tiedotteessa ja kuinka Sami jokaista paria kuvailee.

Meiju, 28, ja Iiro, 32 – ”Lähtivät ohjelmaan luottavaisin mielin”

Iiro ja Meiju ovat kauden iäkkäin pariskunta. Temptation Island Suomi

Iiro ja Meiju ovat kauden iäkkäin pariskunta.

Näin paria kuvaillaan tiedotteessa:

Helsinkiläinen Meiju ja turkulainen Iiro tapasivat RMJ-festivaalin VIP-alueella, kun Meiju eksyi Iiron seurueen pöytään. Meiju vei Iirolta istumapaikan ja he kehittivät riidan, jonka tuoksinnassa Meiju puri Iiroa korvaan ja Iiro puolestaan poistatti naisen alueelta. Jotain parin välillä kuitenkin tapahtui, ja juhannussunnuntaina Meiju lähetti Iirolle kaveripyynnön Facebookissa. Siitä alkoi parin tarina, ja voimakkaat tunteet roihahtivat heti alkumetreiltä.

Vielä silloin parisuhteessa elänyt Iiro karisti vanhan suhteen pölyt lahkeistaan ja rakastui tulisesti Meijuun. Pari näyttääkin vastarakastuneilta ja ihanilta söpöläisiltä; he tuskin pystyvät pitämään näppejä erossa toisistaan.

Vaateliikkeessä työskentelevälle Meijulle Temppari-maailma on jo ennestään tuttu; Meiju osallistui ohjelman neloskaudelle sinkkuna. Tällä kertaa koetus jännittää ja pelottaa: ”Viimeks oltiin bilettämässä, mutta nyt kun on löytänyt elämänsä rakkauden, niin ei sitä halua menettää!”

Iirolla on takanaan kahdeksan vuoden avioliitto, Meijun historiaan kuuluu parin vuoden suhde vuosia sitten. Iiro kertoo avoimesti pettäneensä aiemmissa suhteissaan, mutta siitä huolimatta parilla on 100 % luotto toisiinsa. ”Mä olen tosi luottavaisin mielin”, Meiju sanoo. ”Ehkä mä olen naiivi ja tyhmä, mut sit mä oon. Ainakin mä olen onnellinen naiivi!” Meiju nauraa.

Näin Sami kuvailee paria Annalle:

– Iiro ja Meiju olivat varttunein pariskunta tällä kaudella. He olivat myös vähiten aikaa yhdessä ollut pari. Heidän suhteensa alkoi hieman epäselvässä tilanteessa. Iiron edellinen suhde oli tilanteessa, jossa oli hieman epäselvää, onko sitä vai eikö sitä enää ole. Lähtökohta oli Temptation Islandia ajatellen herkullinen. Paljastuikin, että Iirolla on ollut vaikeuksia pysyä pöksyissään aikaisemmissa suhteissaan. Sähläämistä oli ollut.

He lähtivät ohjelmaan luottavaisin mielin. Heillä on tosi tuore suhde, mutta he kuitenkin selvästi haluavat lähteä viemään sitä täysillä eteenpäin. He halusivat heti alkuun ottaa selville, onko järkeä muuttaa yhteen ja niin edelleen. Kuitenkin heillä ikää on varmaan jo sen verran, että olisi ehkä korkea aika ja halukin asettua paikalleen ja lähteä vakavasti viemään parisuhdetta eteenpäin. Meijulla oli jo kokemusta ohjelmassa sinkkuna olemisesta, joten se tietenkin tuo oman mielenkiintonsa.

Tia, 22, ja Janne, 26 – ”Mielenkiintoinen, aika epäsuhta pari”

Tia ja Janne ovat seurustelunsa aikana viettäneet aikaa tiiviisti yhdessä. Temptation Island Suomi

Tia ja Janne ovat seurustelunsa aikana viettäneet aikaa tiiviisti yhdessä.

Näin paria kuvaillaan tiedotteessa:

Turvallisuusalaa opiskeleva Tia ja autofiksari Janne ovat olleet yhdessä vasta puolisen vuotta, mutta seurusteluaikanaan he ovat olleet erossa toisistaan vain työpäivän verran.

Lappeenrantalainen Tia tapasi imatralaisen Jannen eräänä kesäyönä imatralaisella huoltoasemalla. Kohtaamisen jälkeen Janne joutui tekemään töitä useamman viikon, ennen kuin Tia suostui kahvittelemaan miehen kanssa.

”Ei ollu ihan helppo homma, mutta kyllä se sitten palkitsi loppujen lopuksi”, Janne sanoo.

Lopulta Tia tuli käymään Jannen luona Imatralla ja jäikin sitten sille tielleen. Vain yhden yön vierailu eskaloitui Tian muuttoon Jannen luo.  ”Janne oli oikeasti niin ihana, että sitten siihen vaan ihastui, ja sitten rakastui”, Tia huokaa.

Tuore rakkaus vei parin hetki sitten tatuointistudiolle, jossa molemmat ottivat toistensa nimikirjaimet kaulaansa. Janne epäröi parisuhdetatuointeja ensin, mutta vakuuttui sitten Tian päättäväisyydestä. Tia kuulemma muutenkin keksii aina kaikenlaista hauskaa, ja Janne tulee mielellään perässä. Idea Temppareihin lähtemisestäkin tuli Tialta.

Näin Sami kuvailee paria Annalle:

– Tia ja Janne ovat mielenkiintoinen, aika epäsuhta pari. Tia on suhteessa selvästi hallitsevampi osapuoli. Tia vie ja Janne vikisee. Se tulee ilmi kaikessa heidän tekemisessään. Janne myötäilee mukana eikä aina uskalla sanoa omaa mielipidettään. Tia päättää aika pitkälti, mitä tehdään ja mihin mennään. Janne hiljaa ja kiltisti tulee perässä.

Jenina ”Jöbis”, 20, ja Juho, 21 – ”Luonnonlapsi ja aika perustavaa laatua oleva suomalainen mies”

Jenina ja Juho ovat seurustelleet vuoden. Temptation Island Suomi

Jenina ja Juho ovat seurustelleet vuoden.

Näin paria kuvaillaan tiedotteessa:

Vuoden verran yhdessä olleiden Jeninan ja Juhon suhteen alku oli myrskyinen. Jöbis-lempinimeä käyttävän Jeninan aikaisempi pitkä parisuhde Juhon ystävän kanssa oli henkisesti raskas ja Jeninan elämää rajoittava. Jenina löysi Juhosta enemmän itselleen sopivan kumppanin. Pari huomasi viihtyvänsä toistensa seurassa ja nauravansa samoille asioille, ja Jenina päätti vaihtaa miestä lennosta.

Veturiasentajana työskentelevä Juho onkin todella ihastunut kenkäkaupassa työskentelevään Jöbikseen, mutta häntä vaivaa mustasukkaisuus. Jöbiksellä on paljon miespuolisia ystäviä ja edellisen suhteensa jäljiltä Jöbis tarvitsee paljon omaa tilaa. Juhon on vaikea välillä käsittää, miksei hänelle riitä enempää aikaa rakkaansa elämässä. ”Ehkä se mustasukkaisuuskin sitten vähenee, kun näkee miten hän käyttäytyy toisella saarella sinkkujätkien kanssa”, Juho pohtii.

Pari toivoo osallistumisen Temppareihin parantavan heidän kommunikointitaitojaan ja luottamusta toisiinsa. Juhon mukaan Jenina on alkuun ujo ja varautunut, mutta uskoo naisen pärjäävän ohjelmassa hyvin, kunhan pääsee tutustumaan muihin osallistujiin. Jenina toivoo, ettei Juholla lähtisi juhliminen täysin lapasesta. ”Juho on tosi yllytyshullu silloin, kun se juo alkoholia”, Jenina pohtii.

Näin Sami kuvailee paria Annalle:

– Juho oli ihan hirveän mustasukkainen ohjelmaan lähtiessään. Jos Jenina vaikka miespuolisten ihmisten kanssa vietti aikaa, niin Juho saattoi laittaa viestiä viestin perään. Semmoista pommitusta, epävarmuutta. Jöbis on luonnonlapsi ja Juho aika perustavaa laatua oleva suomalainen mies. Että selvinpäin vähän juro, mutta sitten kun alkoholia tulee kuvaan mukaan, niin mitä vaan voi tapahtua. Se tietenkin sitten on aika tulenarka juttu. Kauden aikana se tullaan kyllä huomaamaan monellakin tapaa.

Lotta, 19, ja Atso, 18 – ”Nuoresta iästään huolimatta todella kypsiä”

Lotan ja Atson suhdetta rasittaa Lotan mustasukkaisuus. Temptation Island Suomi

Lotan ja Atson suhdetta rasittaa Lotan mustasukkaisuus.

Näin paria kuvaillaan tiedotteessa:

Lahtelainen pariskunta, lähihoitaja Lotta ja ensihoitaja Atso, ovat seurustelleet vuoden päivät ja asuvat yhdessä. He tapasivat baari-illan jälkeen pizzeriassa, josta alkoi muutaman päivän snäppäily ennen toista tapaamista. Hyvin pian pari alkoi seurustella, eivätkä ole sen koommin olleet paria päivää pidempään erossa toisistaan. Omien sanojensa mukaan he viettävät jopa liikaa aikaa yhdessä.

Paria vaivaa Lotan mustasukkaisuus. Varsinaisesti Lotta ei ole mustasukkainen Atsosta, vaan kokee ettei luota naisiin Atson ympärillä.

”Vaikkei tarvis olla toisesta mustasukkainen niin silti on, koska välittää toisesta niin paljon”, Lotta avaa ajatuksiaan. Atso on luonteeltaan kaikkien kaveri, ja Lotta pelkääkin Atson sosiaalisuuden viestivän väärää signaalia sinkkunaisille. Lotta tosin myöntää aina ajattelevansa kaikista pahinta.

Molemmat lähtevät mukaan ohjelmaan luottavaisin mielin, mutta toteavat, että tilanteen tulleen kostonkierre tulee olemaan suloinen. Jos toinen sählää omalla saarellaan jotain, pistää toinen taatusti kaksin verroin pahemmaksi. ”Mä oon sanonu Lotalle, että jos se menee jotain häsäämään siellä, ni mä ainaki pistän ihan ranttaliks”, Atso vakuuttaa.

Lotta on suhteen realisti, Atso leijailee usein pää pilvissä. Atson mukaan ”jos jonkun pää hajoaa saarella, se on Lotan”.

Näin Sami kuvailee paria Annalle:

– Lotta ja Atso ovat nuoria, todella avoimia ja puhuvat tunteistaan paljon. Nuoresta iästään huolimatta he ovat todella kypsiä. Vaikka Atso oli miehistä nuorin, välillä tuntui, että hän oli kuitenkin varattujen miesten isähahmo. Hän antoi yli kolmekymppiselle Iirollekin välillä isällisiä ohjeita.

Vilma, 24, ja Juuso, 29 – ”Kaksi draamakuningatarta laitettu yhteen”

Juuso ja Vilma ovat jo kerran kokeneet Temptation Island Suomi -ohjelman, sillä he olivat mukana 3. tuotantokaudella.

Juuso ja Vilma ovat jo kerran kokeneet Temptation Island Suomi -ohjelman, sillä he olivat mukana 3. tuotantokaudella.

Näin paria kuvaillaan tiedotteessa:

Temptis-myllytyksen jo kertaalleen läpikäyneet Vilma ja Juuso eivät malta pysyä pois houkutusten saarelta. Kolmannella kaudella mukana ollut pari kokee, että heidän aiemmin kunnossa olleen parisuhteensa vaikeudet alkoivat ohjelmaan osallistumisesta. Luonnollisestikin paras paikka korjata suhteen ongelmat on palata saarelle testaamaan parisuhdetta uudelleen.

Yhdessä pari on viihtynyt jo lähes neljä vuotta, mutta matkaan on mahtunut niin kihlat kuin muutama erokin. Yhteisiin vuosiin ei juuri mahdu tylsiä hetkiä. Pari pitää vuoristoradan kaltaisen suhteensa parhaina puolina intohimoa, rakkautta ja loputonta tahtoa olla toisen kanssa. Nyt pari haluaisi päästää irti vanhoista haavoista ja siirtyä suhteessaan seuraavalle asteelle. Suunnitelmissa on perheen perustaminen ja avioliitto, mutta suhteen vakavoittamista ennen he haluavat testata suhteensa kestävyyttä vielä kerran Thaimaan auringon alla.

Nyt uuden mahdollisuuden alla pari toivoo, että tämä kerta menisi paremmin. ”Toivottavasti menee paremmaks, eikä huonomaks, se olis jo aika katastrofi”, Vilma pohtii. Edellisenä kerralla pariskunnan suurimmaksi ongelmaksi nousi luottamuksen puute.

Yhteisestä onnesta muistuttavat rakkausrannekkeet lensivät iltanuotiolla Pranburin metsään, ja pari päätyi syyttelemään toinen toistaan.

”Yritys ainakin olis, etten mä tällä kertaa heittäis mitään sinne metsään, mut never say never!” Vilma nauraa.

Näin Sami kuvailee paria Annalle:

– Siinä on kyllä kaksi draamakuningatarta laitettu yhteen. Tämä pariskunta kun tulee paikan päälle, ei draamaa puutu. Se tullaan tälläkin kaudella näkemään. Heillä on todella, todella tiukat rajat, joiden lähellä käydään koko ajan. Sitä, ylittyvätkö ne, en tietenkään paljasta. Kotikatsoja tulee varmasti heitä katsoessaan monessa kohtaa päivittelemään sitä, voiko tuo mustasukkaisuuden määrä olla tottakaan. Heidän rajansa tulevat olemaan yksi keskustelunaihe.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin 13.3. alkaen klo 21 Nelosella ja Ruudussa.

X