Sami Kuronen
Sami Kuronen on Temptation Island Suomi -ohjelman juontaja.
Viihde

Sami Kuronen kertoo mielipiteensä Temptation Island -pareista: ”Oli mielenkiintoista seurata, miten pelin kovuus selvisi heille”

Temptation Island Suomi -ohjelman juontaja Sami Kuronen vietti lähes viisi viikkoa ohjelman kuvauksissa. Kysyimme Samilta, mitä ajatuksia ohjelman 4. kauden pariskunnat hänessä herättivät.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Nelonen Media

Mitä mieltä Temptation Island Suomi -ohjelman juontaja Sami Kuronen, 44, on ohjelman pareista?

Neljännellä tuotantokaudella mukana olevat pariskunnat ovat forssalaiset Noora, 28, ja Markus, 22, lahtelaiset Eveliina, 22, ja Bile-Danina tutuksi tullut Daniel, 27, tamperelaiset Minna, 30, ja Sammy, 28, sekä helsinkiläiset Vilma, 24, ja Elias, 28.

Noora ja Markus ovat tavispariskunta

Noora ja Markus ovat pareista se tavispariskunta, jos niin nyt voi sanoa. Noora oli katsonut ohjelmaa aiemmin ja tiesi siis ohjelmasta jonkin verran. Markus sen sijaan ei oikein tiennyt, mihin hän on saapunut. Hän ei ollut nähnyt kuin ehkä puoli tuntia jonkun aiemman kauden yksittäistä jaksoa. Hän oli hieman huuli pyöreänä, että mikä juttu tämä on. Todellisuus iski vasten Markuksen kasvoja moukarin lailla, Sami sanoo.

Eve ja Dani luulivat tietävänsä, miten peliä pelataa

Dani ja Eve ovat aiemmin olleet saarella sinkkuina ja luulivat tietävänsä, miten kyseistä peliä pelataan. Mutta kun mukana on aito tunne ja oman parisuhteen menettämisen pelko, saarella olo muuttuu ihan eri leikiksi. Oli todella mielenkiintoista seurata, miten pelin kovuus selvisi heille ja miten he pystyivät sitä käsittelemään. Oliko heidän sinkkukokemuksestaan loppujen lopuksi mitään hyötyä?

Minna ja Sammy ovat kaikkien aikojen suorapuheisin TIS-pari

Minna ja Sammy ovat ehkä suorapuheisin pari Temptation Islandin historiassa. Yllätyin monta kertaa kuvauksissa varsinkin Minnan puheista. Mietin usein Minnan puheita kuunnellessa, että eihän noin voi sanoa. Sieltä tuli ilman minkäänlaisia suodattimia sellaisia one linereita, että ihan jännitti, miltä se näyttää televisiossa. Sammy on suorapuheinen ja jännä tapaus. Hän on omanlaisensa hahmo varattujen miesten leirissä.

Vilma ja Elias ovat pari kovalla, kiiltävällä pinnalla

Elias ja Vilma ovat ulkoisesti hyvin timmissä kunnossa oleva pariskunta. Heillä on kova, kiiltävä pinta. Oli todella mielenkiintoista seurata, miten sen pinnan ja kuoren sisälle päästään – ja mitä sitten alkaa tapahtua.

X