Mainos Viihde

Suomalaisten suosikkipeli bingo tuo nyt voittoja netissä – rekisteröidy ja saat ilmaista pelirahaa!

Suomalaisten sydämet 1970-luvulla valloittanut bingo on nyt suositumpi kuin koskaan. Aloittelevan pelaajan kynnystä madaltaa 10 euron ilmainen peliraha, verkkopelaamisen mahdollisuus ja runsas voittojen määrä.
1.3.2017 Teksti: Bingoon.fi

Helppoa ja huoletonta pelaamista

Yksi syy suomalaisen bingoon.fi -palvelun suosioon on varmasti se, että kaikkien kotimaisten bingohallien peleihin pääsee osallistumaan helposti myös netin välityksellä. Mahdollisuus verkkopelaamiseen on samalla tuonut bingon pariin nuoria ikäluokkia, onhan pelaaminen verkossa tuttu sosiaalisen yhdessäolon muoto.

Verkkopelaajan täytyy kirjautumisen jälkeen päättää ainoastaan montako bingolappua peliin ostaa, jonka jälkeen voi jo aloittaa jännittämään osuuko voitto omalle kohdalle. Pelin aikana voi myös keskustella chatin välityksellä muiden pelaajien kanssa. Itse ei tarvitse myöskään murehtia bingon ilmoittamisesta, sillä voitto tulee omalle pelitilille automaattisesti. Jännitystä lisää mukavasti se, että näet koko ajan kuinka kaukana muut nettipelaajat ovat bingon saamisesta.

Uusille pelaajille maksuton tutustuminen

Bingoon.fi-palvelu tarjoaa jokaiselle pelitilin avaavalle 10 euron edestä ilmaista pelirahaa. Pääset siis kokeilemaan täysin maksutta kotimaista nettibingoa ja voitot saat tietysti täysimääräisenä pelitilillesi.

Mahdollisuus mittaviinkin voittoihin

Yhteisöllisen ajanvietteen lisäksi bingoon.fi-nettibingo tarjoaa mukavia palkintoja pikkurahalla. Jännittävään bingotunnelmaan pääsee mukaan jo eurolla tai parilla ja suurimmillaan voi yhdellä kierroksella voittaa jopa 5000 euron arvoiset palkinnot!

Turvallinen suomalainen palvelu

Kaikki palvelun yhteydet ovat suojattuja ja myös peliserverit on suojattu ulkopuolisilta. Pelaajien yksityisyys on taattu ja rahansiirrot pankin ja pelitilin välillä turvattu luotettavasti.

Näin helposti pääset pelaamaan:

1. Avaa pelitili osoitteessa bingoon.fi ja kirjaudu palveluun.
2. Valitse pelihalli jossa haluat pelata ja osta itsellesi bingolaput.
3. Jännitä! Arvotut numerot merkitään automaattisesti lapuillesi.
4. Voiton osuessa kohdalle maksetaan voitto heti suoraan omalle pelitilillesi.

Avaa oma pelitili nyt ja saat 10 euroa ilmaista pelirahaa: bingoon.fi 

Kommentit (5)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *