Viihde

Suomen The Real Housewives alkaa – osallistujat ovat kaukana kotirouvista

The Real Housewives Suomi käynnistyy Nelosella ja Ruudussa helmikuussa 2024. Mukana on muun muassa somevaikuttaja ja Salkkari-näyttelijä.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Nelonen / Saku Tiainen

Linda Jakobsson, Satu Väkiparta, Mia Ehnrooth, Anitra Ahtola ja Marjo Toskala tähdittävät The Real Housewives Suomea.

The Real Housewives Suomi käynnistyy Nelosella ja Ruudussa helmikuussa 2024. Mukana on muun muassa somevaikuttaja ja Salkkari-näyttelijä.

The Real Housewives -sarjasta saadaan pian suomalainen versio. Amerikkalaiseen formaattiin perustuvassa tosi-tv-sarjassa seurataan viiden suomalaisnaisen elämää: sekä uraa että arjen kaaosta. Vaikka sarjan nimi viittaa kotirouviin, osallistujat ovat kaikkea muuta.

Tiedotteen mukaan luvassa on sekä vauhdikkaita tilanteita että yhteenottoja, joita ratkotaan välillä itkun ja välillä naurun kautta. Sarja alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa 2024.

Heidät nähdään The Real Housewives Suomi -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella:

Mia Ehrnrooth

Mia Ehrnrooth, 36, on äiti, vaimo, malli, näyttelijä, somevaikuttaja ja yrittäjä. Moni tuntee Mian Salkkareiden Cindynä.

Mialle tuottaa hankaluuksia saada aika riittämään kaikkeen siihen, mitä hän haluaisi tehdä, mutta perhe tulee hänelle kuitenkin aina ykkösenä.

Mia on naimisissa, ja hänellä on yrittäjämiehensä kanssa kaksi alle kouluikäistä lasta. Pohjois-Espoosta kotoisin olevan Mian koti on Espoossa, mutta kiireisiä työviikkoja varten hänellä on myös vuokra-asunto Helsingissä ytimessä. 

Anitra Ahtola

Anitra Ahtola, 51, nousi julkisuuteen vuonna 1996 Miss Suomi -kilpailun ensimmäisenä perintöprinsessana. Hänet tunnetaan myös tanssikoulu DCA:n perustajana.

Anitralle perhe on kaikki kaikessa. Hänellä on yhteensä 6 lasta: kolme omaa ja kolme bonuslasta. Tällä hetkellä Anitra asuu kuopuksensa ja perheen jackrussellinterrierin kanssa Espoossa.

Satu Väkiparta

Helsingin Kulosaaressa asuva Satu Väkiparta rakastaa järjestää toimintaa ja tapahtumia. Tiedotteessa Sadun kerrotaan olevan yli 50-vuotias.

Satu on suomalaisen luksuksen asiantuntija. Hän on järjestänyt aiheesta koulutuksia sekä kirjoittanut kirjan. Sadulla on miehensä kanssa neljä lasta, joista nuorin asuu kotona. Perheeseen kuuluu myös kaksi chihuahuaa.

Linda Jakobsson

34-vuotias Linda Jakobsson on monelle tuttu somevaikuttaja. Hän rakentaa uraa pelialalla sekä luovii läpi ruuhkavuosia kahden alle kouluikäisen lapsen äitinä.

Linda asuu perheensä kanssa Espoon Westendissä.

Marjo Toskala

Marjo Toskala, 44, johtaa sisustusalan yritystä, joka on erikoistunut myytävien kotien kalustukseen ja stailaukseen.

Marjo on sinkku, mutta hän ei sulje pois parisuhteen mahdollisuutta. Marjolla on laaja ja aktiivinen ystäväpiiri, jonka kanssa hän viettää aikaansa muun muassa yhteisen pokerikerhon iltamissa.

X