Viihde

Tilaa Anna mennä! -muutosvalmennuksen uutiskirje tästä

Tule mukaan elämäsi muutokseen. Anna Perhon ja Anna-lehden ilmainen Anna-mennä! -muutosvalmennus on nyt täällä – inspiroidu ja saavuta unelmasi.
Teksti: Anna.fi Kuvat: Mirva Kakko

Haaveiletko jostain muutoksesta omassa arjessasi? Toivottavasti vastasit kyllä, sillä Anna-lehden ja Anna Perhon Anna mennä! -muutosvalmennuksen avulla voit myös saavuttaa tavoitteesi ja unelmasi.

Valmennukseen osallistuvat saavat jokaisena valmennuspäivänä uutiskirjeen. Tilaa oma uutiskirjeesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi tähän:

Miten Anna mennä! -valmennus toimii?

Kaikki Anna mennä! -verkkokurssille osallistuvat saavat itselleen printattavan työkirjan sekä 20 livevalmennusta Anna-lehden Facebookissa ja Instagramissa maaliskuun aikana.

Osallistujat pääsevät myös jäseniksi Facebook-yhteisöön, jossa voi keskustella sekä valmentajana toimivan Anna Perhon että muiden valmennuksessa mukana olevien kanssa.

Kaikki valmennukseen liittyvä on ilmaista.

Videot ovat katseltavissa Facebookissa ja Instagramissa myös livelähetysten ulkopuolella. Ensimmäinen livelähetys on maanantaina 2. maaliskuuta.

Anna mennä!

Valmennusta sponsoroimassa

 

”Sinussa on mahdollisuuksia. Ammatista tai koulutustaustasta riippumatta. Silloin jos töitä ei ole, saat turvaa YTK:sta. ​​​​​​​​​​​​

Palvelemme nopeasti ja mutkattomasti kaikissa ansioturvaan liittyvissä asioissa. YTK:n kassajäsenenä voit liittyä lisäksi YTK-Yhdistykseen ja saada tukea myös muihin työelämän haasteisiin esim. laittoman irtisanomisen sattuessa tai uutta työtä etsiessä.

Liity jäseneksi tästä!

Lue myös: Tule mukaan elämäsi muutokseen! Liity nyt Anna-lehden ja Anna Perhon ilmaiseen valmennusryhmään

X