Viihde 16.9.2016

TV: Uusi Vain elämää -kausi vie tunteiden vuoristoradalle

Teksti: Linda Martikainen Kuvat: Nelonen/Petri Aho
Vain elämää -ohjelman viides tuotantokausi tuo ruutuihin kunnon tähtikattauksen. Chisulle mieleenpainuvinta ohjelman tekemisessä olivat tähtien väliset keskustelut. Uusi kausi alkaa Lauri Tähkän päivällä.

Viidennelle tuotantokaudelle starttaava Vain elämää lähettää katsojansa jälleen melkoiselle tunteiden vuoristoradalle.

Jarrumiehinä ja -naisina uudella kaudella toimivat artistit Chisu, Anna Puu, Mikael Gabriel, Hector, Suvi Teräsniska, Mikko Kuustonen ja Lauri Tähkä, jonka päivä aloittaa kauden.

Jo ensimmäisestä tuotantokaudesta alkaen mukaan kysytty laulaja Chisu, 34, tarttui haasteeseen nyt, kun sopiva hetki omassa elämässä ja uralla antoi siihen mahdollisuuden.

– Olen aina jännittänyt julkisuutta ja ollut sen suhteen vähän kireä. Julkisuutta ei pysty kontrolloimaan. Yhtäkkiä asia, jonka olet tarkoittanut ihan eri tavalla, voikin kääntyä aivan muuksi ja sinut leimataan sen mukaan, Chisu sanoo.

– Minullahan on tosin ollut leppoisa ura julkisuuden kanssa tähän asti. Koputetaan nyt puuta, ettei mitään skandaalikohua nouse ohjelman myötäkään.

Skandaaleita välttelevä Chisu on aina halunnut kuitenkin myös haastaa itseään, niin tälläkin kertaa.

– Ohjelma oli tavallaan kuin psykologinen häkki. Kuvauksissa oli samanaikaisesti tosi kivaa ja koskettavaa. Muistin olevani luonteeltani aika vahva tarkkailijatyyppi, enkä ehkä niinkään kaikista hurjin heittäytyjä, Chisu pohtii.

Hiteistä kuten Ihana, Sabotage ja Baden-Baden tunnetulle Chisulle mieleenpainuvinta ohjelman tekemisessä olivat etenkin tähtien väliset keskustelut ja vuorovaikutus. Se jäi laulajan suurimmaksi ja arvokkaimmaksi omaksi tuliaiseksi.

Vain elämää Nelonen, pe klo 20.00

tvmaailma-150x150

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi