Rimakauhua ja rakkautta -sarjan 6. tuotantokausi alkaa Suomessa 12.2.2017.
Rimakauhua ja rakkautta palaa ruutuun uusin jaksoin.
Viihde

TV:ssä: Rimakauhua ja rakkautta palaa vihdoin uusin jaksoin

Rimakauhua ja rakkautta -draamasarjan uusimmalla tuotantokaudella nähdään samat, tutut hahmot – 20 vuotta vanhempina.
Teksti: Tero Kartastenpää Kuvat: ©Big Talk Productions

Vanha jengi koossa taas. Näyttelijät Robert Bathurst, Fay Ripley, James Nesbitt, Hermione Norris ja John Thomson hyppäsivät vanhoihin rooleihinsa – Helen Baxendale kieltäytyi palaamasta.

Rimakauhua ja rakkautta -sarjan paluu oli Britanniassa menestys.

Suomessa ei ole vastaavaa asiaa, joka tiivistäisi meille vuosituhannen vaihteen ku­ten briteille brittipopin nousu, poliittinen lii­kehdintä New Labour – tai draamakomedia Ri­makauhua ja rakkautta (1998–2003). Sarjan al­kuperäisnimi Cold Feet tarkoittaa kylmiä jal­koja eli suurta epäröimistä, rimakauhua. Se ei ole kadonnut.

”Me tunnemme yhä olomme nuoriksi ja energisiksi ja meillä on toivottavasti neljännes­vuosisata aktiivista elämää edessä. Mitä aiot tehdä sillä ajalla? Se on vapauttavaa mutta myös pelottavaa, koska vaihtoehdot ovat aiempaa vähäisemmät”, sarjan luoja Mike Bullen kertoi The Guardianille.

Sarja syntyi radiotuottaja Bullenin turhau­tumisesta nuorille aikuisille suunnattuun brit­tiläiseen televisioon. Palkintoja sateli ja katso­jaluvut kotimaassa nousivat yli yhdeksään mil­joonaan. Viimeisen viidennen kauden aikana oli selvää, että henkilöistä ei irtoa enempää.

Seitsemän miljoonaa katsojaa oli paluulle erinomainen saavutus, joten suhdeselvittely saa tänä vuonna vielä seitsemännenkin kau­den.

Rimakauhua ja rakkautta -sarjan 6. tuotantokausi, SU 21.00 MTV3

Lue myös:

Miten päättyi rimakauhua ja rakkautta?

Testaa, kuka Syke-sarjan henkilö olet!

Älä missaa! Brittihoviin kurkistava The Crown on historian kallein Netflix-sarja

X