Kauneus 1.2.2011

Primavera – Luonnonmukaiset kasvojenhoitotuotteet Ellien testissä

Teksti: Anna.fi

Primavera – Luonnonmukaista kasvojenhoitoaPrimavera haluaa tarjota asiakkailleen parasta kasvojen- ja vartalonhoitoon. Primaveran NaTrue-sertifioidut luomu- ja luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu parhaista, aidoista luonnon raaka-aineista.

Suurin osa tuotteiden raaka-aineista saadaan Primaveran reilun kaupan periaatteita kunnioittavista luomuviljelyprojekteista eri puolilta maapalloa. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä emulgointiaineita, kemikaaleja, keinotekoisia hajusteita, eivätkä myöskään väri- tai täyteaineita, parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Tuotteita tai niiden ainesosia ei testata elämillä.

Neroli Cassis ja Rose Pomegranate -kasvojenhoitotuotteiden lisäksi Primaveran NaTrue-sertifioituun luomu- ja luonnonkosmetiikkaan kuuluvat vartalonhoitotuotteet ja erikoishoitotuotteet.

Primavera – Luonnonmukaista kasvojenhoitoa

Testatut tuotteet ja testikommentit
Kristiina, 38 v.

Ihotyyppi: Talvisin pintakuiva, kesäisin t-alue rasvoittuu. Ei erityisiä ongelmia.

Neroli Cassis Cream Cleanser -puhdistusmaito
”Pesi hyvin meikin ja epäpuhtaudet iholta. Pumppupullo toimi hyvin mutta tuotteen loputtua on vaikea saada loppuja pois lasisen pullon pohjalta. Tästä hieman miinusta. Plussaa siitä, että kyseessä on kierrätettävä lasipullo.”

Neroli Cassis Toner -kasvovesi
”Ihanan öljymäinen kasvovesi. Ei ollenkaan sellainen pelottava, joka kuivattaa ihoa ja pakottaa käyttämään kosteusvoidetta kilokaupalla. Tykkään myös erityisen paljon kasvovedestä, jota voi suihkauttaa kasvoille. Kasvovesi ja vanulappu -leikit eivät kuulu minun kauneudenhoitorutiineihini.”

Neroli Cassis Protective Lotion -päivävoide
”Mukavanoloinen tuote, joka ei herisytä kielenkantoja mutta hoitaa tehtävänsä kosteuttajana.”

Neroli Cassis Replenishing Cream -kasvovoide
”Ei imeydy iholle yhtä hyvin kuin sarjan muut kosteuttavat. Plussaa siitä, että tuotteen saa käytettyä loppuun muovituubin ansiosta.”

Neroli Cassis Multi-purpose Face Oil -kasvoöljy
”Valloittava tuoksu ja ihana kevyt, mutta samaan aikaan ravitseva koostumus. Vain muutama tippa riittää.”

Bronzing Seed Oil Capsules – Sävyttävät tehoampullit
”Käytän aina silloin tällöin itseruskettavaa ja poden samalla huonoa omatuntoa siitä, että kyseessä ei ole luonnonkosmetiikkatuote. Näistä lähtökodista olin hyvin kiinnostunut testaamaan tätä tuotetta. Kun kapselin rikkoo, niin sisältä löytyy ruskeaa öljymäistä ainetta. Tuote tuo kasvoille heti aavistuksenomaisen hyvin luonnollisen päivetyksen mutta mikäli mielii voimakkaampaa ruskean sävyä, niin siihen tämä tuote ei yllä. Sopii hyvin luonnonmukaisesta kauneudesta pitävälle taittamaan talven valkoisuutta kasvoilla.”

Hanna, 29 v.

Ihotyyppi: Erittäin kuiva iho, joka pyrkii hieman rasvoittumaan t-alueelta.

Neroli Cassis Cream Cleanser -puhdistusmaito
”Puhdistusmaito sopii mainiosti iholleni, joka on todella kuiva ja varsinkin talvella meinaa irrota kokonaan. Kosteuttavan puhdistuksen jälkeen ei ole kiristävää tunnetta eikä tarvitse pelätä ihon rapisevan pois ennen kuin ehdin sitä rasvaamaan.”

Neroli Cassis Toner -kasvovesi
”Kasvoveden tuoksu on varsin ”kasvimainen”. Kasvoille suihkautettuna antaa raikkaan olon puhdistuksen lopuksi.”

Neroli Cassis Protective Lotion -päivävoide
”Päivävoide jättää iholle sitruunaisen tuoksun ja sitoo tehokkaasti kasvoöljyn iholle. Yksin käytettynä ei olisi kovin kosteuttava.”

Neroli Cassis Replenishing Cream -kasvovoide
”Tuoksu on turhan kukkainen omaan makuuni. Suhteellisen ohut voide levittyy hyvin, muttei kosteuta kovin tehokkaasti.”

Neroli Cassis Multi-purpose Face Oil -kasvoöljy
”Kasvoöljy on todella öljyistä mutta helppo annostella hauskasta pumppupullosta. Vaatii imeytyäkseen voiteen päälle.”

Bronzing Seed Oil Capsules – Sävyttävät tehoampullit
”Olen hipiältäni todella vaalea. Kesällä saan sentään jotain väriä kasvoilleni, vaikka joudunkin varomaan palamista, mutta talvella olen kalman kalpea. En ole kuitenkaan uskaltanut lähteä touhuilemaan itseruskettavien kanssa. Näiden kapselien vaikutus on kuitenkin ollut sen verran hienovarainen, että se on sopinut minullekin.

Kapsulia avatessa saa olla varovainen, ettei arvokas öljy ruiskahda minne sattuu. Myös kasvoille levitettäessä saa olla tarkkana, ettei lopputuloksesta tule laikukas. Pienellä vaivalla saa kuitenkin iholle mukavan hohdon talvellakin.”

Hilppa, 21 v.

Ihotyyppi: Pintakuiva, herkästi rasvoittuva sekä epäpuhtaisuuksiin taipuvainen

Balancing Gel Cleanser -puhdistusgeeli

”Geelimäinen puhdistusgeeli oli helppo ja siisti annostella pumppupullosta. Tuoksu oli melko makea, mutta ei aiheuttanut ällötysreaktiota, jonka monet makeat kosmetiikkatuoksut minussa aiheuttavat. Meikkiä geeli ei poistanut kovin tehokkaasti, jonka takia naama piti pestä lähes joka kerta pariin otteeseen. Toisaalta sekään ei tuntunut erityisen pahalta, sillä vastoin monia muita rasvaiselle tai sekaiholle tarkoitettuja puhdistustuotteita, ei tämän puhdistusgeelin käytön jälkeen ihoa kiristänyt. Iho tuntui lähes kosteutetulta ja näytti kauniin mattapintaiselta.”

Balancing Toner -kasvovesi

”Todella hyvä kasvovesi. Pidän suihkepullosta, vaikka en osaakaan siitä suoraan naaamaani tuotetta annostella – on jotenkin hygieenisen tuntuista, kun pulloon ei voi mennä mitään vanulapusta tms. tarttunutta. Kasvovesi oli myös ihanan kosteuttavan tuntuinen ja mattaihon taikova. Juuri hyvä pintakuivalle iholle!”

Neroli Cassis Protective Lotion -päivävoide
”Hyvä päivävoide, joka ei ole erityisen kosteuttava, mutta tuo iholleni juuri sen tarvitsevaa pientä kosteutusta aamulla. Tuoksu oli mukavan sitruunainen.”

Balancing Oil-Control Lotion -kasvovoide

”Kasvovoiteen tuoksu ei oikein miellyttänyt nenääni, mutta voide levittyi ja imeytyi hyvin. Jätti kuitenkin iholle hieman kiristävän, epämiellyttävän tunteen, joka lähti kyllä pois muutamassa minuutissa. Kosteutti ihoa tehokkaasti.”

Neroli Cassis Multi-purpose Face Oil -kasvoöljy
”Olen kasvoöljyjen suuri ystävä, sillä ne tehoavat kaikista parhaiten talvisin erittäin pintakuivaan ihooni. Tämäkään kasvoöljy ei tuottanut pettymystä: vaikka öljy ei ollutkaan imeytyvintä sorttia, oli se ihanan kosteuttavaa.”

Anna-Mari, 28 v.

Ihotyyppi: Pintakuiva sekaiho, joka talvisin tietyiltä osin jopa atoppisen kuiva

Neroli Cassis Cream Cleanser -puhdistusmaito
”Puhdistusmaito puhdisti ihon hellävaraisesti, mutta ei ollut kovin riittoisaa. Jotta koko kasvot sai puhdistettua, piti maitoa ottaa melko paljon. Maito toimi kuitenkin erittäin hyvin talvi-ihon puhdistaja. Plussaa lasipullosta!”

Neroli Cassis Toner -kasvovesi
”Pidän kovasti spray-mallisista kasvovesistä, sillä niiden kanssa ei tarvitse käyttää vanulappuja. Tosin vanulappujen kanssa meikin viimeisetkin rippeet saa iholta pois. Kasvovesi jätti iholle mukavan ja kosteutetun tunteen.”

Neroli Cassis Protective Lotion -päivävoide
”Päivävoide oli melko kevyt ja pakkasilla se ei oikein tahtonut riittää ihon erittäin kuiviin kohtiin. Voide kuitenkin imeytyi hyvin ja tuoksukin oli miellyttävä.”

Neroli Cassis Replenishing Cream -kasvovoide
”Yöksi laitettava kosteusvoide ravitsi ja oli mukavan täyteläinen kuivalle talvi-iholleni. Tuoksukin oli hyvä. Tästä tulee ehdoton yövoidesuosikkini!”

Neroli Cassis Multi-purpose Face Oil -kasvoöljy
”Kasvoöljy poisti silmämeikin melko hyvin ja ripsiväri ikään kuin ”mureni” silmiltä pois. Miinuksena öljy jätti silmäluomet ikävän liukkaiksi. Käytin kasvoöljyä sitten ainoastaan elvyttämään erittäin kuivaa otsan ja poskipäiden ihoani ja siinä se toimi aivan loistavasti.”

Lue lisää merkistä ja osta tuotteita: Ruusupuu
Katso Primavera-tuotteiden jälleenmyyjät: Kauneussivut

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi