Hyvinvointi 29.6.2012

Lempeä elämä: Lempeys jatkuu uudessa osoitteessa!

Teksti: Anna.fi

Kesäkuu päättyy, mutta kesä jatkuu lämpimänä ja vihreänä. Samoin päättyy myös Lempeä elämä -blogini täällä Kotilääkärin sivuilla. Arkielämässä lempeän elämän toteuttamisen suhteen ei tapahdu minkään sortin muutoksia, ei minulla eikä toivottavasti sinullakaan!

Syy sille, miksi blogini tässä osoitteessa lopettaa, on nimenomaan lempeys. Olen tehnyt viime aikoina kovasti töitä tuoreen yrityksemme Jolien äärellä, jonka rakentaminen on tällä hetkellä minulle työmielessä suurin toteutunut unelma. Hyvinvoinnin verkkomedian, luonnonkosmetiikan verkkokaupan ja yli sataneliöisen kivijalkamyymälän perustaminen kahden naisen voimin on aika intensiivinen paketti.

Maailma ja elämä on täynnä ihania projekteja ja niistä on valittava intuitiolla ne rakkaimmat ja oikeimmat. Jos valintoja ei tee aktiivisesti itse, joku muu tekee ne meidän puolestamme. Usein emme edes huomaa, miten luovumme unelmistamme päivittäin vain siksi, että meillä on kiire tehdä jotain muuta. Usein se ”jokin muu” tuntuu sellaiselta velvoitteelta, mitä meidän vain kuuluu tehdä mutta todellisuudessa kyse on valinnoista ja vaihtoehdoista. Jos kuulostelen itseäni rakkaudella, tunnen tällä hetkellä olevani vähän liian monessa paikassa yhtä aikaa ja yksi suurista haaveistani, oman musiikin tekeminen, uhkaa jäädä vähän väliä muiden harrastusten jalkoihin. Siispä on tullut aika lopettaa jokin niistä.

Olen luvannut itselleni, että pidän parhaani mukaan elämässäni yllä lempeää linjaa, enkä enää hajota voimiani liian moneen eri asiaan, vaikka ne kaikki tuntuisivatkin mukavilta. Antoisat kutsumustyöt ovat siunaus, josta saa olla kiitollinen, mutta niitä kannattaa silti pitää erityisen tarkasti silmällä. Työtä, joka on oikeasti mukavaa, on myös mahdollista ajautua tekemään liiaksi! Tällä hetkellä on lempeyden ja hyvinvoinnin nimissä parasta, että panostan aikani ja energiani työelämässä vain ja ainoastaan yhteen osoitteeseen. Se löytyy tällä hetkellä paitsi verkosta, ensi syksynä myös Helsingin keskustasta, johon avaamme Jolien ensimmäisen kivijalkamyymälän. Luvassa on siis paitsi rakennus-, myös melkoinen remontointikesä! Bloggailuni jatkuu entiseen malliin, joskin sekin tästä lähtien vain keskitettynä yhdestä osoitteesta.

Viikon kuluttua liihottelen jälleen unelmieni todellisuudessa, eli Pariisin kaduilla ja siemalen kahvin jos toisenkin Montmartrella, jossa lomakotimme sijaitsee. Haaveissa siintää hyvinvointiloma, johon liittyy paljon ihanaa ruokaa, joogaa, ystävien tapaamista, kiireetöntä elämää ja läsnäoloa – kihlajaisvuosipäivän juhlimista unohtamatta. Liput suosikkiartistimme Regina Spektorin keikalle on myös varattu, joten uskon palaavani kotiin paitsi joogasta ja ruoanlaitosta myös musiikista inspiroituneena. Fiilistelyä ja nautiskelua siis luvassa pian – tavataan seuraavan kerran täällä.

Ihanaa ja lempeää kesää teille, ihanat lukijat!

Jutta

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi