Kuninkaalliset 15.4.2016

Väsynyt äiti, prinsessa Victoria meinaa nukahtaa kesken edustustilaisuuden – Katso video!

Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Mattias Edwall/Kungahuset.se
Kruununprinsessa ja tuore äiti Victoria keskeytti äitiyslomansa alle kuukausi toisen lapsensa syntymän jälkeen. Edustustilaisuuden jälkeen sosiaalisessa mediassa on levinnyt videoita, joissa Victoria torkahtelee kesken Ban Ki-moonin puheen. Tässä yksi niistä.

Victoria on aina ollut ahkera edustaja, ja prinsessan korkea työmoraali on ollut viime aikoina kuuma puheenaihe. Ensin Victorian ei meinannut malttaa jäädä äitiyslomalle ollenkaan. Sitten ilmoitettiin, että hänen ensimmäinen edustustilaisuutensa, YK:n pääsihteeri Ban Ki-moonin vierailu, on alle kuukauden kuluttua Oscar Carl Olofin syntymästä.

Miten Vickan jaksaa sekä vauva-arjen että edustamisen? Kysymystä pohdittiin ja ihmeteltiin mediassa ja internetin keskustelupalstoilla. Ensimmäisestä edustustilaisuudesta oitis verkkoon ladatut videot toivat vastauksen kysymykseen: videoilta näkyy, että prinsessa on todella väsynyt ja kamppailee pitääkseen silmänsä auki.

Yleensä töissä torkkumista ei katsota hyvällä, mutta Ruotsissa moni on asettunut Victorian puolelle. Tunnollisena ja ahkerana tunnettu Vickan on todistanut, että myös kuninkaalliset ovat ihmisiä: rankka vauva-arki vie kenen tahansa voimat, olipa työmoraali kuinka korkea tahansa.

Katso alta Aftonbladetin video tilaisuudesta.

Lue myös:

Ken on heistä kaikkein ahkerin? Näin nopeasti prinsessat ovat palanneet töihin äitiyslomalta
Onko prinsessa Victoria jo liian tunnollinen? Viimeisillään raskaana ja yhä edustustyössä – katso kuva!
Miksi prinsessa Victoria on Ruotsin suosituin äiti? Nämä kolme syytä yllättävät

Lähde: Aftonbladet

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi