Kauneus

Hoida hiukset kanssani

1.10.2017 Teksti: Maarit Häkkinen

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa toivomasi hiusvärin ja Olaplex-rakennehoidon.

Arvottavan palkinnon tarjoaa Kampaamo Pesula. Kaupallinen yhteistyö.

Haluatko saada upeat ja hyväkuntoiset hiukset? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä huisammattilaisen käsittelyyn ja saada upeat syksyhiukset. Osallistu kilpailuu ja voit voittaa toivomasi hiusvärin ja Olaplex-rakennehoidon. Arvontaohjeet löytyvät sivun alalaidasta.

Katso video:

Kuinka usein käyt kampaajalla vain hoidattamassa hiuksiasi? Veikkaan useiden vastaavan tähän kysymykseen ”en ikinä” tai ”todella harvoin”. Viime syksynä olisin itsekin vastannut tähän kysymykseen ”en ikinä”. Silloin kävin kampaajalla värjäämässä ja leikkauttamassa hiukset, mutta hiusten hoitamiseen riitti hoitoaineen laittaminen latvoihin.

Rakennehoito värin yhteydessä

Kuulin Olaplexistä ensimmäisen kerran katsoessani Lydia Millenin vlogia, jossa hän muuttui brunetista blondiksi. Hänen jakama kokemuksensa Olaplexistä oli niin vaikuttava, että päätin oitis kokeilla sitä, kun kampaajani puoli vuotta sitten ehdotti Olaplex rakennehoitoa värin yhdessä.

Olaplex-kokemukset

Rehellisyyden nimissä täytyy kuitenkin kertoa, etten ensimmäisellä kerralla huomannut rakennehoidon vaikutusta ennen ensimmäistä pesukertaa, kun en tarvinnut hoitoainetta. Tilanne oli niin hämmentävä, että seisoin suihkussa pohtien: laitoinko hoitoaineen sittenkin hiuksiin? Meneekö se hoitoaineen käyttö niin rutiinilla, etten edes ajatuksissani huomaa laittaneeni sitä? Päädyin siihen lopputulemaan, että en laittanut hoitoainetta. Huvittava tilanne, mutta ymmärrettävä, sillä en ollut ikinä ennen saanut viisipiikkistä läpi hiuksistani ilman hoitoainetta ja se oli ensimmäinen kerta.

Nykyään huomaan vaikutukset jo kampaajalla, ja huomaan myös sen, kuinka Olaplexin vaikutus hiuksissa loppuu noin kuukauden jälkeen kampaajalla käynnistä. Tämän vuoksi olenkin alkanut käyttää Olaplexin kotihoitotuotetta.

Arvontaan osallistumisohjeet

Omat kokemukseni Olaplexista ovat niin hyvät, että en ota väriä enää ilman hoitoa. Näin ollen on mukavaa päästä jakamaan tämä kokemus ihan konkreettisesti jonkun teistä kanssa. Ja mikä parasta, tämän Olaplexin lisäksi huipputaitava kampaajaani Mikko Helin tekee juuri sinun tyylisi sopivan värin.

Ohjeet arvontaan:

  • kommentoi tähän postaukseen (YouTube-kanavallani, IG:ssäni tai Annan blogissa)
  • kerro kommentissasi, miksi juuri sinä tarvitset/tahdot Olaplex-rakennehoidon ja värjäyksen
  • osallistumisaika päättyy 10.10.2017. klo 10.00

Voittaja pääsee Mikko Helinin ammattitaitoiseen käsittelyyn Kampaamo Pesulaan, joka sijaitsee Töölössä Helsingissä. Palkinnon arvo on 180€. Haluan nähdä voittajan upeat hiukset, joten tulen moikkaamaan voittajaa.

Kilpailuonnea

<3 Maarit

Kommentit (52)

Kiitos kaikille osallistujille!
Sain niin paljon ihania viestejä, että voi kunpa olisi ollut useampia palkinto jaettavana. Lupaan järjestää arvontoja tulevaisuudessakin ja nyt tämän kertainen voittaja on arvottu! Onnea Minja Kärkkäinen! 👏🏼👏🏼👏🏼
Voitit itsellesi Olaplexin ja värjäyksen. Laitathan mulle s-postilla yhteystietosi niin varataan sulle kampaajalle aika. 🙂

Hei
Minulla on latvat olleet jo jonkun aikaa suht huonossa kunnossa. Leikkaukset ovat tosin auttaneet, mutta silti olisi hyvä saada kunnon hoito hiuksille. En olekoskaan kampaajalla käynyt ottamssa mitään erikoishoitoa. Joskus on laitettu leikkauksen yhteydessä joku extra hoito. Värjäykset on rasittaneet hiuksia. Olisi mahtaava päästä kokeilemaan tuollaista luxus-hoitoa ammattitaitoisen kampaajan käsittelyssä.

Haluaisin tosi paljon kasvattaa pitkät hiukset, mutta latvat menee hampuksi jo puolipitkässä tukassa. Siksi halunnut jo pitkään testata Olaplexia. Raidat kaipaisivat myös freesausta. Sen lisäksi olen superhuono laittamaan hiuksiani ja itkisin onnesta, jos saisin joskus tollaiset laineet kuin sulla on kuvassa!

Hiukseni kyllä kaipaisivat jotain kunnon käsittelyä.ovat kuivat ja puolipitkät.mukaan hienoon arvontaan.

Olen viimeksi käynyt oikealla kampaajalla vuonna 2006, joten mielelläni kävisin. Hiukset ohuet ja pitkät, väri oma.

Hiukseni ovat sukeassa kunnossa!

Liekö ollut stressistä vai mistä johtuvaa mutta viime kampaajakäynnillä hiuksista tuli niin tummat ja niin rumat että edelleen säikähdän aina kun katson peiliin. Ja tunnen itseni näillä hiuksilla rumemmaksi kuin koskaan. Apua siis tarvitaan!

Hep✋ Huusiko joku minun nimeäni? 😂 Täällä kahden pienen lapsen äippä moi! Eipä ole paljoa ollut aikaa saatika pelimerkkejä hemmotella itseään vähään aikaan ja sen kyllä näkee myös tästä afroa muistuttavasta luonnonkiharasta tukkamallistani 🙈 Olisi ihan taivaanlahja päästä ammatilaisen käsittelyyn ja samalla voisin tehdä a-luokan reissun itseni kanssa pääkaupunkiseudulle 😍

Oranssin värin pitäminen hiuksissa eloisana vaatii kekseliäisyyttä ja kärsivällisyyttä. Vuosi sitten ihmettelin miksei permanenttivärikään enää oikein pysy ja tiedustellessani asiasta selvisi, että hiusten rakenne on haurastunut niin paljon ettei se enää ime väriä yhtä hyvin. Siirryin värjäämään vain juuren permanentilla ja muutoin käytän suoravärejä tai sävyttäviä hoitoaineita. Pitkähköt hiukseni kaipaisi siis boostia takaisin eheiksi, sillä tästä sävystä en kuitenkaan malttaisi luopua!

Hiukseni eivät ole ennen kokeneet Olaplex-rakennehoitoa opiskelija budjetin takia. Lisäksi olen pitkään harkinnut vaaleanruskeaa hiusväriä, joten olisi mahtavaa päästä ammattilaisten käsiin!

Aina kun olen käynyt kampaajalla, kampaaja on yllättynyt paksuista ja luonnonkiharista hiuksistani, ja aika on loppunut kesken. Lopputulos on sitten ollutkin sen mukainen. Siksi olisi mukava päästä ajan kanssa kampaajalle ja että lopputulos olisi miellyttävä. Lisäksi vuoden ikäisen lapsen kanssa hiukset on tullut sipaistua vain nutturalle, niin uuden kampauksen myötä hiuksia tulisi pidettyä muullakin tavalla.

Olaplex on aiemmin jäänyt harkintaan opiskelubudjetin takia. Nyt taas olen kohta puoleen menossa synnyttämään ja veikkaan hiusteni olevan käsittelyn tarpeessa sen jälkeen ❤️

Olen käynyt kampaajalla viimeksi viime vuoden keväällä. Rahaa ei jää kampaajalla käyntiin, työkaverin kanssa leikataan toinen toisemme hiukset ja purkkiväri tarvittaessa 👍 eli tulisi todellakin tarpeeseen.

Viime värjäyksestä on kohta 2 vuotta aikaa. Koskaan ei ole epäonnistunut niin pahasti. Tulos ei ollut lähelläkään sitä, mitä piti. Keväällä piti värjätä orastavat harmaat piiloon, mutta otinkin permiksen. Nyt olisi korkea aika saada tukkaan uutta väriä ja sen myötä ryhtiä.

Siskolleni haluaisin tämän lahjaksi antaa. Hän tekee 3 vuorotyötä hoitoalalla ja käy noin kerran vuodessa kampaajalla hiusten leikkuussa. Silloin tällöin kotona värjää. Kiireisen arjen vuoksi omasta hyvinvoinnista ja kauneudesta huolehtiminen jää aina taka-alalle. Hänen päänsä olisi todellakin kokonaisvaltaisen tuunauksen tarpeessa 😀 ❤️

Itselleni,jotenkin tuntuu että hiukset eivät ole parhaassa mahdollisessa kunnossa. Ei saa laitettuu mitenkään hiuksianaini ja etenkin tää syksy kun kosteaa ja kuivaa vuorotellen niin mun ohuelle hiukselle kaikista pahin.

Hiukseni ovat haalistuneet kesän jäljiltä ja tuntuu ettei niissä väriä olekaan. Hiusten kuntokaan ei taida olla hyvä 😕Kun katsoin videotasi kampaajasi osasi kertoa tarkasti mikä sinulle sopii ja perusteli tosi asiantuntevasti. Juuri tuollaista neuvoa kaipaisin kun en oikein tiedä mitä haluaisin ja mikä sopisi minulle 😁Eli minä todellakin tarvin syyshiuksia piristeeksi 😯

Ihanaa olisi! Nauttisin olosta kampaajalla ja siellä saadusta tuloksesta pitkän, pitkän aikaa 😍

Minulla ei ole varaa käydä kampaajalla koska kaikki rahat menevät vuokraan, laskuihin ja koiraan. Tänä vuonna olen käynyt kampaajalla kerran huhtikuussa, juurikasvu on jo todella pitkä. Hiukseni ovat pehmeät ja luonnonkiharat, ne menevät aina takkuun pestessä. Huuhdeltavan hoitoaineen lisäksi minun on käytettävä vielä hiuksiin jätettävää hoitoainetta saadakseni ne kammattua pesun jälkeen. Olisi upeaa kokeilla minkälaiset hiuksistani tulisi hoitokäsittelyn jälkeen.

Ihana arvonta ❤

Minulla on pitkät kuivat hieman luonnonkiharat hiukset. Sileäksi niiden ”karvaisuutta”(kai katkenneita hiuksia)ei saa millään. Käyn laittamassa juuriin väriä eli harmaat piiloon n.10 viikon välein mutta mitään hoitoa niihin ei ole tehty. Millaisetkohan niistä tulisi tuolla hoidolla josta on paljon puhuttu. Olisi hienoa saada ”uudet” hiukset sopivasti omille 50v päiville joulukuun alkuun ❤

Minulla on vaaleat hauraat hiukset jotka katkeilevat hiustenpesun yhteydessä – eli Olaplex-rakennehoito tulisi tarpeeseen.

Hiukseni ovat paksut ja karheat. Viimeisen vuoden ajan olen värjännyt niitä itse kampaajani äitiysloman vuoksi. Nyt haluaisinkin jotain uutta hiuksiini eli kilpailussa mukana!

Hei Maarit
Minulla on hiuskriisi ja tarvitsisin kovasti apua ongelmaani.
Eli minulla on luonnonkiharat, tummat, puolipitkät ja paksut hiukset jotka ovat kovasti harmaantumassa. Olen värjännyt hiuksiani kampaajalle jo pitkään mutta nyt en enää tiedä mitä tehdä kun harmaantuminen vaatii väriä päähän usein…hyvin usein. Tarvitsen kipeästi apua. Pitäiskö minun laittaa raitoja? Antaa harmaan tulla? Miten hoitaa kuivat, kiharat hiukset? APUA😱

Oishan se ihan mukavaa lue ihanaa päästä testaamaan hoitoa kun ei oo koskaan tuommosta tehty 😂

En ole käynyt vuoteen kampaajalla. Minulla on pitkät hiukset, melkein vyötärölle, ja ne alkaisivat olla hoidon tarpeessa. Vähän on jäänyt niiden hoito vähälle, joten olisipa hienoa saada yksilöllistä neuvoa , miten kannattaa hoitaa.

50v lähestyy…. Liukkaat ja veltot hiukset aiheuttavat harmia. Olisi kiva saada uutta potkua ja ehkä rohkeutta kun haaveilen elämän muutoksesta. Opiskelen uutta jalkojenhoitajan ammattia- olisiko edustavuudesta hyötyä vaikka yksityisyrittäjänä 😊

Okapex-hoidosta olen kuulllut, mutta en ole kokeillut sitä.

Tyttäreni kävi vuosi sitten Olaplex käsittelyssä ja kehui kovasti. Minulla ollut punainen väri hiuksissa jo vuosikausia ja nyt haluaisin jotain muuta, ehkä mustaa sekaan ? No jos onnetar suo niin kuuntelen mielelläni ammattilaisia mitä kannataisi tehdä 🙂

Minulla on lyhyet hiukset ollut jo vuosikymmeniä, ja kampaajalla käyn säännöllisesti. Raidat noin kolmen kuukauden välein ja leikkaus noin viiden viikon välein, mutta mitään erikoishoitoja ei ole koskaan ollut, joten olisihan se kiva kokeilla joitain uutta hoidon yhteydessä.

hiukset on hieman huonossa kunnossa enkä ole moneen moneen vuoteen käynyt kampaajalla ja olisi mukava vihdoinkin saada jotain niille tehtyä

Luonnonkiharat hiukset olisi kiva saada kuosiin 😊😊

Vanhat raidat hävinneet, kun ei ole varaa käydä kampaajalla kuin kerran vuodessa. Paksut pitkät hiukseni ovat nyt latteat ja synkän harmaat, joten olisi piristävää saada uudistusta.

Viime kampaamokerrasta taitaa olla vuosi aikaa ja se todella näkyy ja tuntuu pitkähköissä hiuksissani, joita ei oikein kehtaa pitää enää kuin kiinni :/ Kammoan nykyään ylipäänsä kampaajalle menoa, koska en ole löytänyt taitavaa luottokampaajaa selkeästi haastaville hiuksilleni, entisen osaavan kampaajani lopetettua alan työt. Viime vuosina noin joka toisella kerralla kampaajalla jokin on mennyt pieleen, kun hiukset eivät olekaan totelleet tekijää ja epäonnistumisia on jouduttu paikkaamaan muun muassa värinpoistoilla ja paikkausleikkauksilla – näin siitäkin huolimatta, että olen kokeillut ainakin viisi eri kampaamoa ja usean eri tekijän pääkaupunkiseudulta… Kampaamokäynnit ovat siis minulle stressiä ja painajaisia aiheuttavia ahdistavia hetkiä, joista on rentoutuminen ja hemmottelufiilis todella kaukana, ja joita olen siksi myös ruvennut välttelemään. Olisi siis mukava päästä osaaviin käsiin kuulemaan tuomio, että onko seuraava tukkaratkaisu kalju vai vieläkö on jotain toivoa, ja ovatko hiukseni todella niin vaikeat kuin minun on annettu ymmärtää 🙂

Kampaamokäynnistä puolitoista vuotta. Itse olen yrittänyt pitää yllä väriä ja hiukan saksinut kuivia latvoja. Asiakaspalveluammatissa pitäisi olla huoliteltu. Jotain tarttis varmaan ihan ammattimaisesti tehdä…

Pitkät ja paksut hiukset maksavat omaisuuden hoidattaa kampaajalla. Kerran vuodessa tai harvemmin käyn leikkauttamassa otsatukan ja lopun aikaa fiskarseilla louskin ihan melkein hyvän otsatukan. Ensimmäiset harmaat alkavat tulla, joten kiva olisi kokeilla, mikä niihin tehoaa.

Super hieno väri tuli. Itsekin blondina pysyneenä(oma väri ns.maantienharmaa😐) niin ottaisin saman värikäsittelyn kuin sinä. Olen värjännyt/ vaalentanut omia puolipitkä hiuksia jo vuosia eli kampaajalla ei ole käyty ainakaan pariin vuoteen. Hiuksia olen lyhentänyt ystäväni kädentaitojen kautta 😊 Hiukseni ovat tyypilliset hennot,kuivat ja juuresta helposti rasvoittuvat eli kuivashampoota käytän 2 krt vkossa .
Tämä tulisi itselleni syntymäpäivälahjaksi 🎁😊

Upeat hiukset tulivat… tarvitsisin kipeästi samaa käsittelyä ja uutta draivia omiin hiuksiini, kampaajalla en ole käynnyt vuoteen, itse värjäilen harmaat piiloon ja apua tarvitsisin ongelma hiuksiini, päältä rasvoittuvat ja latvoista kuivat (hamppumainen) olkapäille ylettyvät tummanruskeat…

Hemmotteluhetki itselle ja uutta boostia tähän tukkaan! Kuivat hiukset, juuri kasvu ja haalistunut väri, joten piristystä tähän pehkoon ja sateiseen syksyyn! Tässä käsittelyssä uskaltaisin kyllä kokeilla uutta väriä! Luottokampaaja hakusessa tulevan Helsinkiin muuton myötä, joten tulisipa tässä jo testattua!

No hui. Kerran vuodessa ehkä tulee käytyä… Nyt tukka on alkanut kihartya ja oon ihan hukassa tän kanssa. Pörrö ja alkavia harmaita. Kääk. Apuva.

Kesän jäljiltä hiukset ovat kuin harakanpesä; kaksihaaraisia, raitojen väri kulahtanut ja kuivat käppyrät latvat 😏. Sairastumisen takia eläkkeellä eikä kampaamokäyntejä voi tehdä usein.

paksu pitkä tukka,hienoa olis päästä huipputaitavan Mikon käsittelyyn.

Se taitaa olla keväällä…tai alkukesästä, kun viimeksi leikkauttamassa hiuksiani kävin. Oli pakko, piti olla edustamassa 🙂 Tarkempi aika selviäisi kampaamon ajanvarauspalvelusta, mutta eihän sitä uskalla käydä kurkkaamassa, kun käyntivälit on aina ihan liian pitkiä. Hoidattamassa en ole käynyt kertaakaan, vai lasketaanko pesun yhteydessä saatu taivaallinen hieronta ja hyvältä tuoksuva hoitoaine hoidoksi?

Vaalea luonnonkiharatukkani ja intomihoni uintiin saa minut näyttämään pellavaiselta mopilta -Saada hiukset, jotka laskeutuvat naisellisesti olisi voimauttava look.

Kotona värjännyt aina ja taitavat sen näköiset ollakkin. Luonnonkiharat, karheat, kuin karkeakarvaisen koiran turkkia olisi. Taitanee värikin suht laikukas olla. Olisi kyllä ihana saada ammattilaisen apua tähän ikuiseen bad_hair_day- ongelmaan 😍

hiukset ovat hirveän kuivat, harmaat…ikävää aikaa muutenkin. hyvä hoito tekisi hiukset taas kiiltäviksi ja väri piristäisi. ei ole ollut varaa hoidattaa kun tuttu lopetti 10-vuotta sitten työt. Kiitos.

Kunnon hoito tekisi mun karheille ja paksuille hiuksille tosi hyvää. Vaikka kuinka laittaa, niin aina jostain kohtaa meinaa hapsottaa. Olisi ihana kokeilla, voisiko näin karheista hiuksista saada edes hetkeksi sileät. Ja väri piristäisi syksyä tosi ihanasti!

Kymmenen vuotta sitten löysin aivan ihanan kampaajan, joka on aina ymmärtänyt hiusteni päälle ja minun pääni sisään. Keväällä hän kuitenkin ilmoitti, että lopettaa hommat ja sen jälkeen on hiusteni hoito jäänyt täysin rappiolle. En tiedä mitä teen!!! Siispä hoito olisi todellakin paikallaan ja tämä maantienvärinen, harmailla höystetty pää ei kyllä panisi pahakseen väristäkään.

vuosia aikaa kun viimeksi kävin,ois ihana päästä ihanaan hemmotteluun,tarvitsisi väriä,kiiltoa ja kaikkea muuta siihen kuuluvaa tähän 50v päähän

Olisi ihanaa päästä hemmotteluun. Minulla on syövän jälkeen erilaiset hiukset kuin ennen. Kasvavat kyllä mutta haen sitä mikä olisi toimiva käsittely ja saisi kauniit hiukset. Olisi niin ihana saada tuntea taas itsensä kauniiksi ja naiselliseksi <3

Luulen, että se vois auttaa tähän hapsuisuuteen ja väriä kaipaan!

Sairastuin kilpirauhasen vajaatoimintaan. Lääkitys alkoi vasta äskettäin. Hiuksia on lähtenyt jo ainakin vuoden ajan tukuttain. Kaipaisin vahvistusta hiuksilleni, jotta voisin taas aloittaa naisen elämän.

Kiitos kaikille osallistujille!
Sain niin paljon ihania viestejä, että voi kunpa olisi ollut useampia palkinto jaettavana. Lupaan järjestää arvontoja tulevaisuudessakin ja nyt tämän kertainen voittaja on arvottu! Onnea Minja Kärkkäinen! 👏🏼👏🏼👏🏼
Voitit itsellesi Olaplexin ja värjäyksen. Laitathan mulle s-postilla yhteystietosi niin varataan sulle kampaajalle aika. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *