Kauneus 19.10.2017

Karhadashian meikki & Ida Jokikunnas > Katso video

Tämän postauksen video on sellainen, etten oikein tiennyt aluksi itsekään, kuinka aiheeseen suhtautua. Vaikka kyseessä on vain meikkivideo, olen lykännyt videon julkaisua puolisen vuotta. Video kuvattiin ja Kardashian meikki tehtiin minulle viime keväänä, joten tämä on oikeastaan ensimmäinen vlogini. Videolla meikin tekee taitava meikkitaiteilija Ida Jokikunnas, joten meikin laatu tai tekniikka ei ole ollut syy julkaisun viivästymiselle, vaan meikkityyliin liittyvä pinnallisuuden leima.

Katso video:

 

Miksi halusin testata Kardashian meikin, jonka koen pinnalliseksi?

 

Haluanko oikeasti näyttää mahdollisimman virheettömältä? Kyllä, edes kerran ja samalla sukeltaa tähän maailmaan, joka on jostain minulle vieraasta syystä niin suosittua. Vuosi toisensa jälkeen Kardashian-tyylisestä meikistä puhutaan, tehdään tutoriaaleja ja lanseerataan meikkisarjoja Kardashianien toimesta tai ilman heitä. Contouring-meikki ei ollutkaan ilmiö vaan se on tainnut tulla jäädäkseen.

 

Videon tekemisen jälkeen jäin pohtimaan, miksi toinen meikkityyli ylipäänsä on mielestäni pinnallisempi kuin toinen. Kuitenkin meikki mikä meikki. Oli kyseessä Kardashian meikki tai joku muu meikki, niin eikö meikkaamisen lähtökohtana ole aina näyttää paremmalta? Pohdinnan tuloksena päätin näyttää teille tämän meikkivideon. Oli nimittäin upea kokemus nähdä, kuinka ammattilaisen käsissä kasvot muotoutuvat, nenä kapenee ja silmät suurenevat. Kuitenkin on myönnettävä, että en tunne itseäni tuosta videon kuvasta.

Totuus on, että tykkään meikkaamisesta ja haluan näyttää paremmalta julkisilla paikoilla liikkuessani kuin miltä näytän suoraan sängystä noustessani ilman meikkiä. Tästäkin huolimatta, jos minun pitäisi valita Kardashian -tyylisen täydellisen meikin ja meikittömyyden välillä niin päätyisin jälkimmäiseen, koska silloin olen enemmän oma itseni.

Oman näköisiä meikkejä toivotellen,

<3 Maarit

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *