Yleinen 14.7.2017

Katso video: Päivä Pariisissa osa 1

Vietin päivän Pariisissa ihastuttavan Maijan kanssa, joka on teille varmasti tuttu In my ballerines -blogistaan.

Tässä vlogissa herkuttelemme Maijan suosikki kahvilassa, käymme kävelyllä Seinen varrella ja kuulemme hänen vinkit Pariisiin matkaaville. Tervetuloa mukaan Pariisiin!

Matkoille lähtiessäni mulla on tapana kysellä tutuilta suosituksia lomakohteesta. Siinä pääsee kivasti lomatunnelmaan, kun juttelee tulevan lomakohteen nähtävyyksistä, kulttuurista ja ravintoloista. Tällä kertaa kesänlomareissuni suuntautui Ranskaan. Vietin lomaa sateisessa Epernayssa ja kolme aurinkoista päivän Pariisissa. Pariisin upeita ja ikonisia nähtävyyksiä olen päässyt ihailemaan onneksi jo aikaisemminkin, joten tällä kertaa kaipasin enimmäkseen ravintola ja kahvi suosituksia. Vinkkejä saadakseni otin yhteyttä kahteen Pariisissa asuvaan suomalaiseen ja molemmat heistä kertoivat omat suosikkinsa ja suosituksensa. Halusin tehdä videon näistä vinkeistä, että tekin pääsette nauttimaan niistä. Toivottavasti pidätte.

Tässä vielä Maijan suositukset:

Cafe St Regis http://www.cafesaintregisparis.com/en/

Ralph´s https://www.lafourchette.com/restaurant/ralph-s/39767

Café de Flore http://cafedeflore.fr/menu/

Café Pouchkine http://cafe-pouchkine.fr/home/

Ps. Päivä Pariisissa -videolle on tulossa jatkoa, kun The community gallerian perustaja Tuukka kertoo omat suosituksena Pariisiin matkustaville.

Aurinkoisia kesäpäiviä!