Yleinen

Luonnonkosmetiikka sai ajattelemaan

21.9.2017 Teksti: Maarit Häkkinen

Kaupallinen yhteistyö Zuii & Mizar.fi

Tiedän, että otsikko on mahtipontinen ja hivenen kärjistäen sanottu, mutta totta toinen puoli. Nimittäin luonnonkosmetiikka-vlogini myötä löysin uusia suosikkituotteita, ja mikä tärkeintä, lähdin tutkimusmatkalle luonnonkosmetiikan maailmaan. Jos kyseinen vlogi jäi katsomatta, näet sen tästä.

Viime vlogissani aloitettu arvonta jatkuu 23.9. saakka. Osallistumisohje löytyy sivun alalaidasta. Arvottavat tuotteet tarjoaa Mizar.fi

Hoitavaa ja vegaanista

Edellisessä vlogissani vähän leikittelinkin kosmetiikan vegaanisuudella ja ajatuksella siitä, että Zuiin meikkejä voi vaikka syödä. Jäin miettiimään tätä ja luonnonkosmetiikkan lupausta hoitaa ihoa – voiko meikki tehdä iholle oikeasti hyvää? Tästä ajatukseni siirtyi nopeasti siihen, miten kemikaalit vaikuttavat meihin ja mitä siitä seuraa, kun niitä kertyy kroppaamme. Ajatus lähti siinä määrin kiinnostamaan, että surffailin aiheen ympärillä useamman illan netissä. Tietoa löytyy hyvin, ja arvatenkin keskustelu käy ajoittain kiivaana aiheen ympärillä. Löytyy näkemyksiä niin puolesta kuin vastaan.

Itse en näe asiaa mustavalkoisena. Rehellisyyden nimissä täytyy kertoa, että kertahumautuksella en kosmetiikka-arsenaaliani vaihtanut luonnonkosmetiikkaan. Tämä ei kohdallani suoranainen ihme olekaan, sillä olen todella huono vaihtamaan suosikki- ja luottotuotteitani toisiin, ja uusia tuotteita otan käyttöön vain niitä enain testattuani. ”Miksi hyvää ja toimivaa vaihtamaan”, olen ajatellut.

Jotain kuitenkin muuttui pohdintani ja kokeiluni myötä. Olen tästä kiitollinen Sannalle ja Zuii:lle, jotka mahdollistivat tällaisen syväluotaavan testimatkan minulle. Toki yksittäisiä kokemuksia luonnonkosmetiikasta minulla oli, mutta ei mitään tähän verratavaa. Onhan totaalisen eri asia tutustua tuotteisiin ammattilaisen opastamana ja koko tuotevalikoiman voimin kuin kempparin nurkassa tutkia itse purkkien tuoteselosteita ja testailla sävyjä ja voiteita käsivarteen. Olen saanut käyttää meikkejä arjessa ja löytänyt useita tuotteita, joita aion jatkossa käyttää. Etenkin meikkivoiteet ja huuli -ja poskivoiteet ovat olleet suosikkejani. Niin tekopyhältä kuin se voi kuulostaakin, tuntuu minusta myös hyvältä ajatus siitä, että luonnonkosmetiikan käyttäminen on hyväksi ympäristölle ja keholleni.

Tämä syksyinen meikki on tehty Zuii luonnonkosmetiikkatuotteilla.

Luonnonkosmetiikka-arvonta

Suosittelenkin rohkeasti pyytämään aina mahdollisuutta testata tuotteita joko ammattilaisen avustuksella tai sitten rauhassa kotona. Tämä se vasta ympäristöteko onkin, kun ei jää ostokset sitten käyttämättä.

Vielä ehdit osallistua arvontaan, jonka käynnistin viime blogissani.

Näin osallistut arvontaan:

Jaat tämän vlogin ja olet YouTube-kanavani tilaaja tai Instagram-seuraaja.

Arvottavia Zuii Organic Lip and Cheek Crème voidemaisia huuli- ja poskipunia on viisi kappaletta. Voidepunan arvo on 34,90 €/tuote. Arvonnan voittajat voivat käydä valitsemassa suosikkisävynsä osoitteessa www.zuiiorganic.fi

Arvonta on voimassa 14.9.- 23.9.2017 asti, joten toimi pikaisesti.

Tästä kokeilusta ja ammattilaisen neuvoista sain myös rohkeutta tehdä jatkossa yhteistyötä entistä enemmän –  kysellä ja oppia uutta rohkeasti. On niin paljon asioita, jotka kiinnostavat, ja onneksi vlogini kautta pääsen jututtamaan heitä, jotka näistä aiheista tietävät. Tänä syksynä saakin useita ammattilaisia blogiini ja vlogiini vieraiksi. Vlogissa nähdään pian Mikko Helin, joka pistää hiukseni kuntoon. Iida Jokikunnas puolestaan näyttää, miten varjostetaan Kardashian-tyyliin, ja Suvi Tiilikainen vie meidät microblading saloihin. Lisäksi aloitan elämäni joogamatkan usean opettajan voimin, joten tulossa on mielenkiintoinen ja opettavainen syksy. Toivottavasti olet mukana!

<3 Maarit

Kommentit (2)

Hiukseni kaipaavat uutta väriä ja rakennetta sekä ennenkaikkea kosteutusta ja hoitoa, juuri siksi!!!!

Hiukseni ovat kuivat ja elottomat!

Hiukseni kaipaavat uutta väriä ja rakennetta sekä ennenkaikkea kosteutusta ja hoitoa, juuri siksi!!!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *