Kauneus 27.8.2017

Testasin syksyn uutuustuotteita – katso video

Sain kutsun L’Oréal Paris –tilaisuuteen, jossa esiteltiin uusia meikki-, hius- ja ihonhoitotuotteita. Tilaisuudesta sain mukaani syksyn uutuustuotteita, joita päätin testata. L’Oréal Paris antoi tuotenäytteet kaikille tilaisuuteen osallistuneille. Tätä vlogia ei ole tehty kaupallisessa yhteistyössä ja testattavat tuotteet on saatu L’Oréal Paris –tilaisuudesta.

Katso videoblogi tilaisuudesta ja tuotetestauksesta

Syksyn uutuuksia esittelevä tilaisuus oli kauniissa Hotelli Haven Sudmannin talossa. Olin erittäin innoissani päästessäni tutustumaan L’Oréalin tuotteisiin, koska aikaisempi kokemus heidän tuotteista oli vähäistä. Kuten varmasti olette jo kuulleet niin L’Oréal Paris ja Balmain ovat kertoneet yhteistyöstään, joka sai minut (kuten varmaan monen muunkin) entisestään kiinnostumaan heidän tuoteuutuuksista. Toivottavasti pääsen pian myös testaamaan näitä yhteistyön hedelmiä.

Voisi jopa sanoa, että olen jokseenkin tarkka sen suhteen, mitä ja millaisia tuotteita käytän. Vaikka käyttämieni tuotteiden määrä ja kirjo ovat laajoja, olen hivenen arka vaihtamaan hyväksi kokemani tuotetta toisiin. En osta koskaan uutta tuotetta ilman testaamista, ja usein otan useita tuotteita rinnakkain testiin ennen kuin tee lopullisen päätöksen hankinnasta. Tämä oli siis kaltaiselleni tutkiskelijalle loistava tilaisuus päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin. Tuote-esittelyjen lisäksi tilaisuudessa oli Suvi Tiilikainen antamassa meikkivinkkejä, jotka olivatkin ainakin minulle oikein tervetulleita.

Kuten video näyttää oli tuotenäytteitä runsaasti ja kaikkien tuotteiden testaaminen olisi tehnyt videostani kaksituntisen dokumentin. Näin ollen koostin mielestäni mielenkiintoisimmat löydöt videoblogiin. Olisi kiva kuulla, mitkä ovat sinun must have – ja luottotuotteet. Ehkäpä minäkin löytäisin niistä uusia suosikkeja.

Nämä tuotteet päätyivät meikkipussiini:

  • Brow gel Paradice Pomade Extatic, 103 Chatain
  • Mascara noir/black Paradice Extatic
  • Concealer More N1
  • Lip liner Infaillible 202 Hollywood
  • Lip paint/Matte, Liquid lipsrick 209 Nude on Fleek

<3 Maarit

Follow me

YouTube & Instagram