Mainos: Kaupallinen yhteistyö Huawei
Yhteinen hetki rakkaan kanssa!
Mainos

8 tapaa käyttää tablettia arjessa

Monipuolinen tabletti tuo uusia mahdollisuuksia viihteen kuluttamiseen. Voit lukea kirjaa tai katsoa lempisarjaasi missä vain. Erityisen suorituskykyisellä laitteella onnistuvat työtkin.
Teksti: Kaupallinen yhteistyö Huawei

Puhelimien näytöt kasvavat entisestään, mutta tabletilla on silti edelleen paikkansa. Se on läppäriä kevyempi ja näppärämpi, mutta suuremmalta näytöltä on mukavampi katsella esimerkiksi elokuvia kuin kännykästä.

Hyvän vastaanoton Barcelonan mobiilialan messuilla saanut Huawei MediaPad M5 -tablettiperhe saapui viime vuonna myyntiin Suomeen. Huawei on Suomen markkinajohtaja tablettimarkkinoilla, sillä merkin laitteissa on erinomainen hinta-laatusuhde.

Listasimme kahdeksan asiaa, joihin tablettia voi esimerkiksi käyttää:

  1. Työnteko. Käytä työmatkat hyödyksi: tabletilla sähköpostien lukeminen käy helposti. Hanki laitteeseesi lisäosaksi näppäimistö, jolloin kirjoittaminen luonnistuu vielä luontevammin. MediaPad M5 lite ja sen mukana tuleva M-Pen lite -tablettikynä sopivat työvälineiksi jopa luovien alojen ammattilaisille.
  2. Nettisurffailu. Tabletti sopii loistavasti uutissivustoilla, Facebookissa, blogeissa ja verkkokaupoissa surffailuun. YouTube-videoita ja Instagram-kuviakin on mukavampi katsella isommalta näytöltä.
  3. Elokuvien ja sarjojen katselu. Tabletin avulla voit katsella elokuvia ja suosikkisarjojasi missä vain. Pidemmätkin matkat taittuvat rattoisammin Netflixin parissa.
  4. Musiikin, radion ja podcastien kuuntelu. Huawei panostaa äänenlaatuun, mikä tekee musiikin kuuntelusta tabletilla entistäkin miellyttävämpää. M5-tabletteihin on tuotu uudenlaisia audioinnovaatioita, kuten huippulaadukkaat Harman Kardonin kaiuttimet.
  5. Pelaaminen. Tabletti soveltuu mainiosti mobiilipelien pelaamiseen. Lataa Play-kaupasta laitteelle parhaat pelit ja pelaa missä ja milloin vain.
  6. Kirjojen ja lehtien lukeminen. Tabletti yhdistetään usein lähinnä nettiselailuun, pelaamiseen ja videoihin, mutta se on erinomainen myös lukemiseen. Sähköinen kirja säästää tilaa niin laukussa kuin kotonakin. Voit ostaa helposti tablettiin päivän lehden tai uutuuskirjan vaikka kotisohvalta käsin. MediaPad M5 Liten silmäystävällisen tilan ansiosta tabletilta on miellyttävä lukea pidempiäkin tekstejä.
  7. Ruoanlaitto. Reseptin seuraaminen ruokaa valmistaessa tai leipoessa onnistuu tabletilta kätevästi, ja kaikki netissä olevat ruoka-ohjeet ovat aina käden ulottuvilla.
  8. Suunnistaminen. Kartan tai reitin seuraaminen onnistuu helposti tabletin GPS:n avulla. Tabletin suuremmalta näytöltä kartan lukeminen on miellyttävää, ja kevyt laite kulkee näppärästi mukana vaikka ulkomaanmatkoilla.
Hyvä tabletti hyödyttää koko perhettä

 

Fakta:

 • Huawei toi viime vuonna Suomen markkinoille kaksi uutta MediaPadia: MediaPad M5 Liten ja MediaPad T5:n.
 • MediaPad M5 Lite on tehokas tabletti ammattilaiselle, joka kaipaa suorituskykyä ja pitkää akunkestoa.
 • MediaPad T5 on suunniteltu ensisijaisesti aikuisten ja lasten vapaa-ajan käyttöön.

HUAWEI MediaPad M5 lite

 • Tarkka ja kirkas 10,1-tuumainen näyttö, jonka ClariVu™ -teknologia parantaa näytön valoisuutta ja kirkkautta.
 • Elegantti ulkoasu: kevyt metallirunko ja huoliteltu 2,5D-lasi.
 • Neljän kaiuttimen luoma optimoitu äänentoisto: kuulet enemmän bassoa ja vähemmän taustahälyä.
 • Mukana tarkka ja paineherkkä M-Pen lite Stylus -tablettikynä.
 • Pitkäkestoinen 7500 mAh:n akku, joka latautuu pikalatauksen ansiosta täyteen alle kolmessa tunnissa.
 • Silmäystävällinen tila vähentää sinistä valoa.
 • MediaPad M5 lite 10 Wi-Fi on saatavilla suositushintaan 299 euroa ja Huawei MediaPad M5 lite 10 LTE suositushintaan 349 euroa.
X