Mainos: Yale
Älykoti
Mainos

Onko kotisi nykyajassa? Kolme nerokasta ratkaisua älykotiin

Lukitsinko oven? Pääseekö koululainen kotiin? Kuinka koira pärjää yksin? Mitä, jos palovaroitin hälyttää tyhjässä kodissa? Yalen älykotilaitteilla turvaat, seuraat ja hallinnoit kotiasi vaivattomasti. Kun tärkeät asiat on turvattu ja kotona on kaikki hyvin, voit olla rauhallisin mielin
Teksti: Yale

Siirry avaimettomaan arkeen

Kädet täynnä kauppakasseja ja avaimet jossakin laukun pohjalla. Kun ovessa on Yale Linus® -älylukko, automaattinen avaustoiminto avaa lukon lähestyessäsi ovea älypuhelin mukana.

Automaattinen lukitustoiminto lukitsee oven, kun lähdet kotoa ja suljet sen. Aikaa ei tuhlaannu kadonneiden tai unohtuneiden avainten haeskeluun. Avaimettomuus helpottaa arkea ja kotoa lähtiessäsi on yksi asia vähemmän muistettavaa.

Avainta ei tarvitse jättää vieraita varten kynnysmaton alle tai kukkaruukkuun. Voit päästää remonttireiskan, siivoojan, kukkien kastelijan tai isovanhemmat sisään väliaikaisella virtuaaliavaimella, missä tahansa oletkin.

Älykoti

Älylukko helpottaa myös lapsen kulkemista, ja vanhemmat pystyvät paremmin seuraamaan jälkikasvunsa tulemisia ja menemisiä.

Lue lisää Yale Linus® -älylukituksen asentamisesta ja käytöstä >

Lue myös bloggaaja Xenia Andersson-Suttonin kokemus Yale Linus® -älylukosta >

Pysy ajan tasalla

Tiedätkö, mitä kodissasi ja pihallasi tapahtuu poissa ollessasi? Yale Smart Home -valvontakameralla voit seurata, kuinka lapset, lemmikkieläimet tai vanhukset pärjäävät kotona. Saat tietää, keitä tiloissa liikkuu ja pysyvätkö varkaat ja pahantekijät loitolla.

Valvontakameran tallennus käynnistyy automaattisesti liikkeen havaitessaan ja kamera lähettää havainnosta ilmoituksen. Voit katsoa live-kuvaa tai tallenteita kameran muistikortilta sovelluksen avulla. Voit myös keskustella kotiisi sovelluksen, kameraan sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen avulla.

Älykoti

Yale Smart Home -sisäkamerassa on kaksisuuntainen ääni, jonka ansiosta voit neuvoa kouluun lähtevää tai sieltä tulevaa lasta, vaikka itse olisit työpaikalla. Kuvassa Yale Indoor Wi-Fi Camera – Pan & Tilt, käännettävä sisäkamera.

Älykoti

Hyvällä valvontakameralla valvot kotia, mökkiä tai pihaa päivin öin ja saat välittömästi tietoa puhelimeesi, jos jotain tapahtuu. Kuvassa Yale Outdoor Pro Wi-Fi Camera – 4MP, ulkokamera.

Varaudu vahinkoihin

Jos palohälytin pärähtää päälle, kun ketään ei ole kotona, se hälyttää tyhjille seinille. Yale Smart Home -hälytysjärjestelmän ansiosta havaitset tulipalon tai vesivahingon nopeasti, vaikka kotisi olisi tyhjillään. Saat hälytyksestä ilmoituksen puhelimeesi.

Voit lisätä hälytysjärjestelmään liiketunnistimia, palovaroittimia, ovi- ja ikkunatunnistimia, etäohjattavia pistorasioita ja kosteutta ja lämpötilaa mittaavia sensoreita ja koota siitä tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Palovaroitin aktivoi hälytyksen havaitessaan savua. Yale Smart Home -hälytysjärjestelmään liitettynä palovaroitin lähettää ilmoituksen palohälytyksestä myös puhelimeesi. Kuvassa Yale Smart Home -palohälytin.

Yalen tuotteiden avulla turvaat kotisi älykkäästi, joustavasti ja helposti. Lue lisää osoitteesta yale.fi

X