Mainos Mainos

Annan lukijat valitsivat suosikkirintaliivinsä: Melonin-punainen pitsiunelma voitti

Kevään kuumin alusvaateäänestys on saatu päätökseen ja suomalaisten naisten suosikiksi nousi melonin-punainen alusasusetti.
9.5.2018 Teksti: Yhteistyössä Felina

Anna-lehden lukijat äänestivät Felinan alusasukilpailun voittajaksi raikkaan ja keväisen Sentimets-alusasusetin. Kilpailu keräsi yhteensä noin 4 000 ääntä, joista voittaja sai noin tuhat.

Äänestyksen voittaja on Sentiments:

 Voita itsellesi Felina-alusasu

Sentiments on pirteää melonin-punaista kevääseen! Tämä balconette-malli on puolitopattu, avaran decoltéen malli, joka loistaa upeasti iholla. Liiviä saa myös täyden kupin mallina.

Toiseksi kuumimmaksi valittiin Provence:

Voita itsellesi Felina-alusasu

Provence on suosittu klassikkoliivi, jonka väri sopii kevääseen. Provence-liivi on saatavilla jopa I-kuppiin asti.

Tiukalla kolmannella sijalla on Sentiments Spacer:

Voita itsellesi Felina-alusasu

Sentiments liivin sivuilla on kauniit pitsit antamassa kevyesti push-up-vaikutelmaa. Materiaali on spacer, joka on kuin toinen iho; kevyt ja hengittävä.

Näin tunnistat laadukkaan rintaliivin

Jämäkkä paneeli
Hyvän rintaliivin paneeli-osa on jämäkkä. Liivissä on käytetty laadukasta, elastista materiaalia, joka ei väsy käytössä tai pesussa. Tämä takaa pitkän tuen. Paneeli myös joustaa sivusuunnassa.

Joustava kuppi
Kupin materiaalien tulee joustaa siihen suuntaan, kun liivi liikkuu päällä. Tämä näkyy erityisesti kolmen palan kupin rakenteessa, jossa kunkin palan kankaan tulee joustaa oikeaan suuntaan, jotta kuppi istuu hyvin ja antaa tuen.

Istuva kaarituki
Kaaret ovat pehmeät, taipuisat ja istuvat hyvin poveen. Kaarissa on paljon laatueroja ja tämä on yksi liivin hintaan vaikuttava tekijä.

Felina-rintaliivien taustalla on osaamista yli 130 vuotta. Rintaliivejä on tehty vuodesta 1885. Saksalainen yritys on erikoistunut laajaan kokovalikoimaan, joka kattaa kuppikoot A–I. Aikuiselle naiselle suunnattu mallisto on nimeltään Felina ja sensuellimpi mallisto tunnetaan nimellä Felina Conturelle.

Katso lisää www.felina.de sekä Swiss Ladyn Felina -jälleenmyyjät.

Täältä löydät ihanat Felina-alusasut:

Lappeenranta: AlexSandra
Nummela: Putiikki Bra
Kokkola: Carolines Alusasut
Kuopio: Lady Royal
Jyväskylä: Liivi- ja Sukkapiste
Hämeenlinna: Alusasuliike Siro
Kokkola: Asuste Apunen
Tikkurila: Just For You
Rovaniemi: Sensuelle
Huittinen: Sarden Tyylituunaamo 

Huom, tuotevalikoima vaihtelee myymälöittäin!