Mainos: Kaupallinen yhteistyö: Via/HKScan Finland
Mainos

Anne Kukkohovin arki-illan pelastaa valmisruoka: ”kiireessäkin yritän pitää ateriarytmistä huolta”

Anne Kukkohovin työarjessa kellolla on käyttöä. Anne pyrkii kuitenkin pitämään huolta itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan. Kiireiseen arki-iltaan helpotusta tuovat laadukkaat Via-valmisateriat, joista uusin tulokas, Via Paella con Pollo, vie Annen ajatukset aurinkoiseen Espanjaan.
Teksti: Kaupallinen yhteistyö: Via/HKScan Finland Kuvat: Via, Anne Kukkohovi ja Otavamedia

Yrittäjä, juontaja ja malli Anne Kukkohovin työarjelle on tyypillistä ainakin yksi asia. Se, että jokainen työpäivä on erilainen.

Monta yritystä pyörittäessä Annen päivät koostuvat työskentelystä tietokoneen äärellä, vierailuista tehtaalla, erilaisista tapaamisista, luennoista, juontokeikoista, tv-töistä ja matkustuspäivistä.

Säännöllinen ateriarytmi on tärkeä

Monen pää menee vähemmästäkin pyörälle. Anne on kuitenkin oppinut kalenteritetriksen lomassa vaalimaan omaa jaksamistaan. Keinoista tärkeimpiä ovat nukkuminen, säännöllinen liikunta sekä tasaisesta ateriarytmistä huolehtiminen.

– Olen aamuihminen. Hyvin nukutut yöunet takaavat sujuvan päivän. Joogasta sekä säännöllisistä, viikoittaisista kävelylenkeistä en tingi. Musiikin kuuntelu vie ajatukset nopeasti vapaalle. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan mielialani ja fiilikseni mukaan.

Annen pieniä arjen rentoutumiskeinoja ovat myös kotoa löytyvä infrapunasauna, laadukas sänky sekä mukavissa kotivaatteissa rentoilu.

– Kiireisen päivän jälkeen rojahdan omalle kotisohvalleni ja katson monta tuntia putkeen stand up -komiikkaa. Se rentouttaa.

Valmisateria taittaa suurimman nälän

Annesta ateriarytmin vaaliminen on joskus haastavaa. Kun kiire on hektisimmillään, ruoan äärelle ei ehdi pysähtyä. Anne saattaa huomata vasta illansuussa vatsansa kurnivan. Silloin Anne löytää helpotuksen laadukkaista ja helposti lämmitettävistä valmisaterioista.

”Testasin uuden Via Paellan ja se on todella maittava”

Paella con polloVia-tuoteperhe sisältää kaikkiaan 12 valmisruokaa, joista uusin tulokas on toukokuussa kauppojen hyllyille saapunut Via Paella con Pollo. Uutuusruoka on poiminut vaikutteensa Espanjasta. Ateria sisältää kotimaista kanaa, jossa maistuvat lisäksi maukkaat katkaravut, arborioriisi sekä rapeat kasvikset aidolla sahramilla ja valkoviinillä höystettynä.

Espanjassa useita kertoja käynyt Anne kehuu Via Paella con Polloa.

–  Olin varautunut lisäämään paellaan mausteita, mutta ateria ei tarvinnut boostia. Paella oli todella maittava, sopivan kokoinen, ihana ja kunnollinen lämmin ateria, joka pelastaa silloin, kun ruokailu meinaa helposti jäädä kiireen jalkoihin.

Via Paella con Pollo

Via-valmisaterioihin kuuluu korealaisista vaikutteista syntynyt, suomalaista naudanlihaa sisältävä Via Korean Beef Bulgogi, suomalaisten suosikkeihin kuuluva savulohi-avokadopasta Via Pasta Salmone & Avocado sekä Italian makumaailmaan johdattava Via Risotto Pollo Limonello, jossa yhdistyy kotimaisen kananpojan ja raikkaan sitruunan maku.

Via-ateriat valmistetaan Suomessa

Via-valmisateriat on valmistettu yhteistyössä suomalaisten ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Tuotteista osalle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo, että ateriassa on sydämen kannalta sopiva määrä suolaa ja rasvaa.

Kaikki Via-tuotteet on valmistettu Suomessa. Ateriat ovat tunnettuja erityisestä micvac-teknologiastaan, jonka ansiosta raaka-aineet säilyttävät tuoreutensa ja rakenteensa sekä aidot makunsa ateriointihetkeen saakka. Teknologia mahdollistaa myös tuotteiden säilyvyyden ilman säilöntäaineita.

Via-aterioissa ei ole säilöntäaineita

Via-tuotteisiin kuuluvat myös herkulliset annossalaatit, joita on näppärä poimia kaupan hyllyltä mukaan työpöydän ääreen nautittavaksi tai vaikkapa kesäiselle pikniklounaalle. Kolmesta annossalaatista uusin on Annenkin makuun sopiva Via Chicken Quinoa kana-kvinoasalaatti: täyttävä ja ravitseva kanasalaatti, joka sisältää ravintorikasta kvinoaa.

Tutustu Via-aterioihin

 

Via-annossalaatit

Osallistu nyt kilpailuun ja voita 200 euron lahjakortti ruokakauppaan!

Vastaa kysymyksiin alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan. Palkintona on 200 euron arvoinen lahjakortti ruokakauppaan.  Osallistu 30.6.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Saman kilpailun löydät myös Anne Kukkohovin lounashetkestä kertovasta artikkelista.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

Via-valmisruoat

 

X