Mainos: Hintaopas
Kuvitus kuva - Black Week alentaa kosmetiikan hintoja – Tarkkaile etenkin näitä hittituotteita
mainos | Hintaopas

Black Week alentaa kosmetiikan hintoja – Tarkkaile etenkin näitä hittituotteita

Teksti: Hintaopas

Black Friday valtaa verkkokaupat 27. marraskuuta, ja alennusviikon aikana voi tehdä erinomaisia löytöjä hajuvesistä, kosmetiikasta ja joululahjoista.

Verkko- ja kivijalkakaupat ovat jälleen täynnä Black Week -tarjouksia, ja alennusviikko huipentuu 27. marraskuuta vietettävään Black Fridayhin sekä Cyber Mondayihin 30 marraskuuta. Alennusten mielletään usein keskittyvän elektroniikkaan, mutta hintavertailupalvelu Hintaoppaan mukaan hyviä alennusprosentteja nähdään myös kosmetiikassa ja terveystuotteissa.

Puolueeton palvelu listaa 830 verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot ja järjestää kaupat automaattisesti halvimmasta kalleimpaan. Hintaopas tutki viime vuoden Black Fridayn hintamuutoksia 400 000 tuotteen kohdalla. Tilastojen mukaan keskimääräinen alennusprosentti oli kauneus- ja terveystuotteissa 6,9 prosenttia, kun kaikkien tuotteiden alennus oli keskimäärin 4,5 prosenttia.

”Vaikka hinnat eivät kokonaisuudessaan laske erityisen paljon, voi viikon aikana löytää tuotteita erinomaisin tarjoushinnoin. Tilastojen mukaan Black Friday on vuoden edullisin ostospäivä, ja hinnat ovat huomattavasti alempia kuin esimerkiksi joulualennusmyynneissä”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

 

Kosmetiikka verkossa huomattavasti edullisempaa

Black Week onkin erinomaista aikaa kosmetiikkavarastojen täydentämiseen ja joululahjalöytöjen tekemiseen. Hajuvedet kuuluvat niihin tuotekategorioihin, joissa voit säästää merkittävästi rahaa ostamalla ne verkosta. Hintaoppaan vuonna 2019 teettämän tutkimuksen mukaan kosmetiikka on selvästi halvempaa verkossa kuin esimerkiksi taxfreessä, jossa hintoja pidetään yleisesti alhaisina.

Esimerkiksi Hintaoppaan suosituimman Giorgio Armani My Way edp 30ml -naisten hajuveden hinta vaihtelee verkossa 42,95 eurosta 72,90 euroon. Käyttämällä hetken hintavertailuun voitkin säästää lähes 30 euroa.

Hintaoppaan suosituimmat naisten hajuvedet ja eau de toilette -tuoksut:

 

 

1. Giorgio Armani My Way edp 30ml 

2. Escada Cherry In The Air edt 100ml

3. Carolina Herrera Good Girl edp 30ml

4. Chanel Coco Mademoiselle edp 50ml

5. Chanel Chance Eau Tendre edt 50ml

 

Myös muun kosmetiikan hinnat vaihtelevat verkossa merkittävästi, ja Black Weekin aikana onkin odotettavissa hyviä tarjouksia. Voit myös asettaa tuotteelle Hintaoppaan hintavahdin, joka hälyttää kun haaveilemasi tuotteen hinta on laskenut verkkokaupoissa.

Hintaoppaan suosituimmat kosmetiikkatuotteet:

 

 

1. Kanebo Sensai 38ºC Mascara 6ml -ripsiväri

2. Estee Lauder Double Wear Stay In Place Makeup SPF10 30ml -meikkivoide

3. Xlash Pro Eyelash Serum 6ml -ripsiseerumi

4. Anastasia Dipbrow Pomade 4g -kulmakarvaväri

5. Kanebo Sensai Liquid -eyeliner

 

Jos hiuksesi kaipaavat uusia hiustenhoitotuotteita, hiustenkuivaajaa tai suoristusrautaa, kannattaa pitää silmällä Black Week -tarjouksia. Hintaoppaan suosituin hiustenkuivaaja on tällä hetkellä ammattilaistenkin suosima Dyson Supersonic ja suoristusraudoista kärkisijaa pitää Cloud Nine Touch Iron, joka nähtiin tarjouksessa myös viime vuoden Black Fridayna.

Black Weekin aikana kannattaa myös pitää silmällä sosiaalisessa mediassa suosioon nousseen Dyson Airwrap Complete -muotoilulaitteen hintoja.

 

 

Tuotteiden hintakehitystä voit seurata kätevästi Hintaoppaan hintahistoriasta, joka näyttää onko tarjous aidosti hyvä tai onko tuote ollut paremmassa tarjouksessa jonain muuna ajankohtana.

”Ostoksilla ei kannata lumoutua suurista alennusprosenteista, vaan tarkistaa aina markkinoiden alin hinta”, Matinvesi-Bassett opastaa.

Hintaopas kokoaa kaikki Black Weekin ja Black Fridayn parhaat tarjoukset tänne!

Maksuton Hintaopas-sovellus on saatavilla Apple ja Android -puhelimille.

 

Hinnat tarkistettu 18.11.2020

X