Mainos

Esittelyssä kevään hurmaavimmat alusasutrendit – Tutustu ja osallistu kilpailuun

Mitkä aatteet ovat alusvaatemuodin inspiraationa juuri nyt? Tutustu tämän hetken kiinnostavimpiin trendeihin ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa upean Felina-alusasusetin.
1.4.2019 Teksti: Kaupallinen yhteistyö Felina

Hyvä asupäivä alkaa vaatteiden alta. Kun alusvaatteet ovat sopivan kokoiset ja vastaavat käyttäjänsä tarpeisiin, tuovat ne paitsi riittävää tukea, myös ulospäin hehkuvaa itsevarmuutta. Hyvä alusasu on perusta, joka kohentaa koko olemusta huomiota herättävästi.

Alusasut ovat nykynaiselle paljon muutakin kuin vaatteiden alle puettavat välttämättömyydet. Niistä on muodostunut itseilmaisun keino riippumatta siitä, puetaanko ne makuuhuoneeseen, juhliin tai toimistolle. Vaihtoehtoja on olemassa kaikille, ja fiksu pukeutuja varaa alusvaatelaatikkoonsa eri settejä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tänä vuonna alusvaatemuoti on inspiroitunut erityisesti itsensä rakastamisen, siis self loven, sekä feminismin kaltaisista aatteista. Listasimme yhteistyössä alusasuvalmistaja Felinan kanssa kolme trendikästä alusvaatetyyppiä.

1. Sensuellit alusasut antavat iloa ja itsevarmuutta

Kauniiseen pitsiin, tuohon alusvaatemuodin klassiseen ikisuosikkiin, on vaikea kyllästyä. Herkillä yksityiskohdilla koristeltu alusasu saa käyttäjänsä hehkumaan, ja peilikuvaa ihastellessa on helppo rakastaa itseään astetta enemmän. Kauniit brodeeraukset, ihanat pitsisomisteet sekä juuri sopivasti arvailun varaan jättävät yksityiskohdat piristävät päivää – ennen kaikkea ne saavat sinut tuntemaan olosi hengästyttävän hyvännäköiseksi!

Kauden trendikkäin pukeutuja valitsee korallinsävyiset Conturellen Magnolia-liivit värissä papaya. Ajattomampien sävyjen nimeen vannova luottaa klassikkoväreihin, mustaan tai punaiseen.

Katso top4 upeimmat sensuellit alusasut tästä!

2. Käytännölliset alusasut ja t-paitaliivit tuovat mukavuutta päivään

Rönsyilevät koristeet ja viettelevä pitsi ovat ihania, mutta usein haluamme hemmotella itseämme simppelillä käytännöllisyydellä. Tänä vuonna alusasumuoti palaa perusasioiden äärelle, ja fiksusti leikatut, saumattomat ja laadukkaista materiaaleista valmistetut alusasut ihastuttavat Felina-liiveissä.

Ihon sävyyn mukautuva nude on juuri nyt superhitti, ja ihon luonnollista hehkua korostetaan myös luonnollisen värisillä alusvaatteilla. Nudet t-paitaliivit ovat vaivaton luottovalinta asusta riippumatta, sopivathan ne lähes minkä tahansa yläosan alle.

Katso top4 käytännöllisimmät t-paitamalliset alusasut tästä!

3. Muotoilevat alusasut loihtivat upean siluetin

Muotoilevia alusvaatteita ei enää käytetä ainoastaan juhla-asujen alla. Ja hyvä niin, eiväthän siluettia hyväilevät liivit sekä alushousut ole vain erityistilaisuuksien juttu. Moderni muoti tarjoaa tukevia, kauniisti istuvia sekä tyylikkäitä liivejä, joiden olkaimia voi muokata omien tarpeiden mukaan.

Felinan Melody-sarja on suunniteltu suurempipovisille naisille, ja kurveja kauniisti korostavat sekä tukevat liivit yhdistävät pitsiä sekä trendiväri nudea.

Katso top2 ihanimmat muotoilevat alusasut tästä!

Kilpailu on päättynyt!

Vastaa kyselyyn ja osallistut arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan  kolme ihanaa Felinan alusasusettiä. Palkinnon arvo on noin 100 euroa. Kilpailun voimassaoloaika on 1.4.–13.5.2019.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

Felina-rintaliivien taustalla on osaamista yli 130 vuotta. Rintaliivejä on tehty vuodesta 1885. Saksalainen yritys on erikoistunut laajaan kokovalikoimaan, joka kattaa kuppikoot A–I. Aikuiselle naiselle suunnattu mallisto on nimeltään Felina ja sensuellimpi mallisto tunnetaan nimellä Felina Conturelle.

Katso lisää www.felinainternational.com sekä Felina-jälleenmyyjät Suomessa.

Osallistu Felina-kisaan liikkeissä

Käy myös tutustumassa Felina-ja Conturelle-alusasuihin liikkeissämme ja
osallistu arvontaan 30.4. mennessä. Jokainen seuraavista liikkeistä arpoo
yhden Felina-setin myymälässä arvontaan osallistuneiden kesken:

Vantaa: Just For You
Nummela: Putiikki Bra
Hämeenlinna: Alusasuliike Siro
Pori: Deva Lingerie
Kankaanpää: Kankaanpään Kemikalio
Seinäjoki: Shop Evelyn
Kokkola ja Vaasa: Carolines Alusasut
Kokkola: Asuste Apunen
Kokkola: Ihanuus Lingerie Shop
Jyväskylä: Jyväskylän Liivi- ja Sukkapiste
Mikkeli: Elena
Kuopio: Lady Royal
Lappeenranta, Imatra ja Savonlinna: Alusasuliike AlexSandra
Iisalmi: Ihanat Kurvit
Vieremä: Pukimo Fanni
Kuusamo: Hengarilla
Rovaniemi: Alusasuliike Sensuelle

 

Lue myös