Mainos

Lentoemäntä odottaa testiryhmässä hittituotteilta apua ihon kosteutukseen

Lentoemäntä ja bloggaaja Hanna Fiskari lupautui kokeilemaan Himalaya Herbals -tuotteita. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan testiryhmään!
19.3.2019 Kaupallinen yhteistyö: Yhteistyössä: Himalaya Herbals Kuvat: Himalaya Herbals, Hanna Fiskari

Hurmaavan valkeaa -sisustusblogin takaa löytyvä bloggaaja ja lentoemäntänä päivätyötään tekevä Hanna Fiskari, jos joku, todellakin tietää, miltä iho kuivan talvikauden jälkeen tuntuu. Iho kiristää, hilseilee ja ärsyyntyy, eikä mikään määrä voidetta tunnu olevan tarpeeksi kosteuttaakseen kuivuneen ihon.

Oman ekstralisänsä lentoemännän talvi-ilman aiheuttamiin ihopulmiin tuo ihon kannalta haasteellinen työympäristö: lentokoneen kuiva ilma.

– Nesteytys on työssäni kaiken aa ja oo. Olen kokemuksesta oppinut, että vettä kannattaa juoda paitsi työvuoron aikana, mutta myös ennen sitä ja sen jälkeen. Vedestä ei kuitenkaan ole vielä ihon ainoaksi pelastajaksi, varsinkaan talvella.

Fiskarin työssä on tärkeää, miten iho voi.

”Säännöllisiä hoitorutiineja on pakko vaalia.”

– Vaikka en laita ylenpalttisesti aikaa omaan ihonhoitooni, omaan säännölliset hoitorutiinit. Niitä on pakko vaalia, jotta ihoni voi hyvin.

Fiskari käyttää kaikkia perusihohoitoon tarvittavia tuotteita alkaen puhdistusaineesta, misellivedestä, päivävoiteesta ja silmänympärysvoiteesta aina yövoiteeseen asti. Ne eivät kuitenkaan talvella täysin riitä.

Fiskari sanoo huomanneensa, että pakkasen rasittama iho kaipaa kirjaimellisesti syväkosteutusta. Siksi hänen oli helppo sanoa kyllä Himalaya Herbalsin kutsulle kahden ravitsevan voiteen testiryhmään.

Kasviperäisyys ja ayurveda ovat Himalaya Herbalsin plussaa

Bloggaaja ja lentoemäntä Hanna FiskariKosteutusta kaipaava iho on akuutein pulma, johon Fiskari odottaa apua Himalaya Herbalsin syväkosteuttavasta Intensive Moisturizing Creamista sekä ravitsevasta Nourishing Skin Cream -yleisvoiteesta. Molemmat ovat kuin luotuja suomalaisnaisten kuivan talvi-ihon elvyttämiseen.

– Pistin ilolla merkille, että molemmat ovat yleisvoiteita eli niillä on mahdollisuus hoitaa kasvojen lisäksi myös muun muassa kuivuneita kyynärpäitä ja muita ihon ongelmakohtia.

Himalaya Herbals ei ole Fiskarille tuotemerkkinä entuudestaan tuttu, mutta hän on kuullut sarjasta paljon hyvää.

”Suurta plussaa on, kun Himalaya Herbalsin -tuotteet pohjautuvat ayurvedaan.”

– Olen kiinnostunut yhä enemmän luonnonkosmetiikasta. Suurta plussaa on, kun Himalaya Herbalsin tuotteet pohjautuvat ayurvedaan, ja vaikuttavat ainesosat ovat sata prosenttisesti kasviperäisiä.

Auyrvedan taustalla on kokonaisvaltainen hyvinvointi

Ayurveda on yksi maailman vanhimpia hoitomuotoja ja se on lähtöisin Intiasta. Hoitomuodon taustalla on ajatus vaalia paitsi terveyttä myös hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Himalaya Herbals täyttää ensi vuonna 90 vuotta. Yritys on perustettu vuonna 1930 Himalajan vuoristossa. Pitkästä iästään huolimatta yrityksen toiminta-ajatus ja arvot ovat olleet aina samat: tuoda ihonhoitoon ja hyvinvointiin mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita.

Himalaya Herbals

Monet tuotesarjan nimeen vannovat ovat tuoneet tuotteita kassikaupalla jo vuosia tuliaisina Suomeen ennen kuin niitä on ryhdytty myymään vihdoin myös meillä. Tätä nykyä Himalaya Herbals on maailmanlaajuinen. Yrityksen tuotteita myydään 90 maassa.

Tutustu Himalaya Herbals –tuotteisiin

Himalaya Herbals noursihing creamKaipaatko sinäkin Hanna Fiskarin tapaan talvi-ihollesi kosteutusta? Testiryhmässä pääset kokeilemaan, miltä syväkosteuttava ja ravitseva yleisvoide ihollasi tuntuu. Etsimme ryhmään kasviperäisestä kosmetiikasta kiinnostuneita ja innokkaita jäseniä.

Oletko huomannut myös ystäväsi tai läheisesi kärsivän ihon kuivuudesta talviaikaan? Hae mukaan Himalaya Herbals –testiryhmään yhdessä ystäväsi, siskosi tai äitisi kanssa. Saatte itsellenne ihanan tuotepaketin ja  kokeiltavaksenne laadukkaat voiteet:

Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cream syväkosteuttava voide

  • Kuivan ihon tehokosteuttaja, jonka vaikuttavat aineet manteli- ja vehnänalkioöljy kosteuttavat ja ravitsevat ihoa pitäen sen pehmeänä.

Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream ravitseva kosteusvoide

  • Nopeasti imeytyvä kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Sisältää ihoa ravitsevaa aloe veraa. Kosteuttaa ja suojaa ihoa pitkäkestoisesti.

Voitte pitää vaikkapa yhteisen saunaillan tai hemmotteluhetken tuotteita testaillen.

Himalaya Herbals moisturizing creamParas sanoin ja kuvin jaettu kokemus, yhteinen hemmotteluhetki palkitaan 200 euron lahjakortilla Stockmannille.  Lahjakortti käy maksuvälineenä Stockmann-tavarataloissa ja Stockmann.com –verkkokaupassa.

Valitsemme testiryhmään mukaan yhteensä 20 henkilöä. Testiryhmään valitut saavat kokeiltavakseen Himalaya Herbals -tuotteita, joita he sitoutuvat käyttämään säännöllisesti noin kahden viikon ajan.

Testiajan päättyessä lähetämme testaajille sähköisen kyselyn, johon he sitoutuvat vastaamaan ja jossa he pääsevät kertomaan testauskokemuksistaan.

Testitulokset julkaistaan Anna.fi:ssa toukokuussa ja niitä voidaan nimettöminä hyödyntää myös Himalaya Herbals -tuotteiden mainonnassa. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Tutustu Himalaya Herbals -tuotteisiin.

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

Ilmoittautumalla testiryhmään hyväksyt testiryhmän säännöt ja ehdot.