Mainos: Elomi
Kuvitus kuva - Herkullisia karkkivärejä ja seksikkäitä yksityiskohtia – tässä ovat kevään ihanimmat alusvaatetrendit
mainos | Elomi

Herkullisia karkkivärejä ja seksikkäitä yksityiskohtia – tässä ovat kevään ihanimmat alusvaatetrendit

Teksti: Elomi

Kevät on käsillä ja uudet trendisävyt sekä -materiaalit kiinnostavat myös alusasumuodissa. Aina klassisen mustan rinnalle nousee erityisesti kirkas fuksia.

Vaatteet kevenevät kevään tullen. Nyt on erityisen ihanaa panostaa kauniisiin alusvaatteisiin. Upeimmat rintaliivit saavat mieluusti jopa vilahtaa puseron alta. Listasimme tämän kevään himotuimmat alusvaatetrendit.

Hurmaavat yksityiskohdat

Elomi Matilda Kiss -alusvaatteet ihanalla sydänkoristelulla. elomilingerie.com

Moni luottaa alusvaateostoksilla klassiseen mustaan, joka onkin aina varma valinta. Perinteisen mustan ei kuitenkaan suinkaan tarvitse olla tylsä.

Elomi Matilda Kiss -rintaliivien nelirivinen sydänkirjailu on samalla suloinen että seksikäs. Kirkas pinkki erottuu silmiinpistävästi muutoin syvän mustista liiveistä. Kupin yläosan henkäyksen ohut mesh-kangas tekee tukevasta kupista keveän. Matilda Brief -alushousujen söpö sydänkirjailu jatkuu alushousujen molemmilla sivuilla.

Herkulliset karkkivärit

Alusvaatetrendit

Elomi Matilda Pink Kiss -alusvaatteet upeassa fuksian sävyssä. Saatavilla 21.3. lähtien. elomilingerie.com

Kun luonto alkaa keväisin herätä eloon, tekee mieli pukeutua pirteämmin. Kirkas fuksia näyttää upealta niin talven vaalealla kuin päivettyneelläkin iholla. Muita trendivärejä ovat nyt pastelliset sävyt kuten hempeä roosa ja laventeli.

Elomi Matilda -rintaliiveissä ihastuttavat paitsi häikäisevä väri myös suloinen sydänkirjailu yhdistettynä sensuelliin mesh-neulokseen. Matilda Full Brief -alushousut nousevat tukevasti korkealle vyötärölle, mutta läpikuultava kangas tekee kokonaisuudesta kuitenkin siron.

Sensuellit materiaalit

Elomi Brianna -alusvaatteet kauniilla pitsiverhoilulla. Saatavilla 21.4. lähtien. elomilingerie.com

Jos värit eivät ole makuusi, kevääseen voi virittäytyä myös herkän kauniilla kukkakuvioidulla pitsillä. Se yhdistettynä liivin yläosan kapeisiin koristenauhoihin tekee Elomi Brianna -liiveistä superseksikkäät. Pitsiyksityiskohdat kaunistavat myös saman sarjan alushousuja.

Uskaliaat detaljit

Elomi Sachi -alusvaatteet näyttävällä koristenauhalla. elomilingerie.com

Rintaliivit kuin asuste! Elomi Sachi Uw Plunge -liivien upeat koristenauhat ovat todellinen katseenvangitsija. Näitä liivejä ei halua piilottaa vaatteiden alle – päinvastoin.

Koristenauhat ovat kuin kaunis koru ja tehdyt näytettäväksi kaula-aukon alta. Läpinäkyvä mesh-kangas jatkuu alushousuihin.

Elomi

Elomi on vuonna 2008 perustettu kurvikkaiden naisten alusasumuodin edelläkävijä. Elomi tekee trendikkäitä alusvaatteita tinkimättä laadusta ja istuvuudesta. Rintaliivit tukevat myös suurta povea ja kokoja on aina O-kuppiin asti.

Mallistosta löytyy alusasuja niin simppeliä kuin näyttävämpää tyyliä rakastavalle. Alusvaatteiden lisäksi valikoimassa on uima-asuja ja urheiluliivejä.

Etsi lähin Elomi-alusvaatteita tarjoava myymäläsi ja valitse suosikkisi! >>

Osallistu arvontaan ja voita upea alusvaatesetti!

Alusvaatetrendit pitävät tänä keväänä sisällään muun muassa karkkivärejä, rohkeaa pitsiä ja läpikuultavaa mesh-kangasta. Mutta minkälaiset alusvaatteet ovat sinun suosikkejasi? Valitse alla olevasta Hot or Not -kyselystä itsellesi mieluisimmat alusvaatteet swaippaamalla joko oikealle tai vasemmalle.

Osallistu tämän jälkeen arvontaan ja voit voittaa upean Matilda Kiss -alusvaatesetin! Arvontaan voi osallistua 17.3.2021 saakka.

X