Mainos

Iho kaipaa syksyllä lempeää hoivaa

Vaihtuvat vuodenajat ovat aina haaste ihollemme. Päivitä siis ihonhoitotuotteesi vastaamaan viilenevän syysilman vaatimuksiin.
18.9.2019 Kaupallinen yhteistyö: Kaupallinen yhteistyö Berner

Kun päivität vaatekaappisi vuodenaikojen vaihtuessa, tee sama myös ihonhoitotuotteillesi. Ihon tarpeet muuttuvat, kun ilma viilenee ja kuivuu. Myös auringonvalon väheneminen saa ihon janoamaan kosteutusta. Ihon kuivuminen voi aiheuttaa kutinaa tai toisaalta lisääntynyttä talintuotantoa.

Ihonhoidon ei kuitenkaan tarvitse olla monimutkaista rakettitiedettä syksylläkään. Eikä sen tarvitse maksaa maltaita. Tärkeintä on tunnistaa ihon tarpeet, hoitaa hellävaraisesti ja kosteuttaa riittävästi.

Suomessa valmistetut, vegaaniset Herbina-tuotteet sopivat huolettoman rentoon mutta tehokkaaseen ihonhoitoon, erilaisille ihotyypeille ja monenlaisiin tarpeisiin.

Puhdista pehmeästi

Kun ilma viilenee ja kuivuu eikä kesäinen auringonvalokaan enää vahvista ihoa, on tärkeää puhdistaa kasvojen ja kaulan herkkä iho hellävaraisesti aamuin illoin. Hiero valitsemasi puhdistustuote kevyesti kasvojen ja kaulan iholle ja huuhtele pois runsaalla vedellä.

Erityisesti normaalille ja sekaiholle sopii riittoisa ja tehokas Herbina Puhdistusgeeli. Se sisältää glyserolia ja betaiinia, jotka kosteuttavat tehokkaasti. Tyrniuute ja appelsiininkukkavesi taas virkistävät ihoa.

Herbina Puhdistusvaahto taas sopii kaikille ihotyypeille puhdistamiseen, meikinpoistoon ja ihon virkistämiseen. Se sisältää kosteuttavaa glyserolia, rauhoittavaa allantoiinia sekä raikasta ruusuvettä. Puhdistusvaahto poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin.

Viimeistele puhdistus Herbina Misellipuhdistusvedellä, joka paitsi poistaa meikin ja muut epäpuhtaudet, myös virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Misellivesi sisältää kosteuttavaa betaiinia ja ksylitolia sekä ihoa virkistävää tyrniuutetta ja appelsiininkukkavettä.

Kuori kevyesti

Ihon säännöllinen kuorinta on tärkeää, sillä kuorinta irrottaa ihon pinnalta kuollutta solukkoa, kirkastaa ihon sävyä ja saa kosteuttavat tuotteet imeytymään paremmin. Syksyn kuivattama iho kaipaa erityisen lempeää kuorintaa.

Hiero Herbina Heleyttävää Kasvokuorintaa pyörivin liikkein puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Tuote sisältää kasvipohjaisia kuorintarakeita, jotka poistavat epäpuhtauksia hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Rapsiöljy, manteliöljy sekä avokadoöljy hoitavat ja pehmentävät ja appelsiininkukkavesi sekä C-vitamiinipitoinen tyrnimehu piristävät ihoa.

Kosteuta kunnolla

Kylmän ulkoilman ja kuivan sisäilman vuoksi iho muuttuu usein syksyn myötä kuivemmaksi, ja silloin täyteläinen kasvovoide on erityisen tärkeä apu.

Viimeistään nyt on aika ottaa käyttöön seerumi, joka ravitsee ihoa tehokkaasti ennen voidetta. Seerumi ja sen vaikuttavat ainesosat imeytyvät paremmin, kun ne levittää miselliveden jäljiltä hieman kostealle iholle. Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle pieni määrä Herbina Kasvoseerumia, joka sisältää kurkku-uutetta, ksylitolia sekä janoisen ihon erityisesti kaipaamaa hyaluronihappoa.

Kasvovoide lukitsee seerumin hoitavat ainesosat ihoon. Voide saa olla ilmojen viiletessä entistä täyteläisempää ja hoitavampaa. Herbina Hoitava Kasvovoide on normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu voide, joka sisältää sheavoita sekä manteli- ja rapsiöljyä, joilla on ihoa hoitavia ja pehmentäviä vaikutuksia. Hoitavaa kasvovoidetta voi käyttää myös naamiona, jolloin se syväkosteuttaa tehokkaasti.

Normaalille ja sekaiholle sopiva Herbina Kevyt Kasvovoide antaa pitkäkestoisen, 24 tunnin kosteutuksen kasvojen iholle. Geelimäisen voiteen sisältämä avokadoöljy hoitaa ihoa ja lisää sen elastisuutta.

Älä unohda ihonhoitorutiinistasi herkkää silmänympärysihoa. Se on ohuempaa kuin kasvojen iho, joten se kaipaa erityistä huolenpitoa. Herbina Silmänympärysvoide sisältää muun muassa kurkku-uutetta ja kofeiinia, joten se virkistää ja kosteuttaa tehokkaasti.

Tutustu Herbinan ihonhoitotuotteisiin tarkemmin täällä!

Testiryhmän hakuaika on päättynyt! Olemme yhteydessä valittuihin