Mainos

Iso, nelivetoinen ja tilava katumaasturi pienellä hiilijalanjäljellä

Ekologisuus on suomalaisten tärkeimpiä auton valintakriteereitä. Toinen tärkeä ominaisuus on isot tilat ja käytännöllisyys. Harmillisesti nämä ominaisuudet harvoin kulkevat käsi kädessä.
9.5.2019 Kaupallinen yhteistyö: Kaupallinen yhteistyö: J. Rinta-Jouppi Kuvat: Bergé Auto Nordics

Ilahduttava poikkeus on Mitsubishin moderni ladattava hybridi OUTLANDER PHEV, jonka päästöt ovat vain kolmannes siitä, mitä Suomessa viime vuonna myyty uusi auto keskimäärin päästää. OUTLANDER PHEV:n päästöt on vain 46 grammaa kilometriltä, ja sen keskikulutus on uskottoman vähän, 2,0 litraa kilometriä kohden. Sähköllä ajettaessa auton päästöt ja kulutus ovat tasan nolla.

Matalien päästöjensä ja fiksun hinnoittelunsa ansioista OUTLANDER PHEV tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon yritys- ja työsuhdeautoksi.

Akusto ja sähkömoottorit – silti tilaa ja muunneltavuutta

Mitsubishi on onnistunut luomaan OUTLANDER PHEV:ssä kokonaisuuden, jossa ympäristöystävällisyyttä tuovat ominaisuudet, kuten ladattava akusto ja edistyksellinen hybridijärjestelmä, eivät vie mitään pois ison perheauton omaisuuksista.

Mitsubishi OUTLANDER PHEV tarjoaa perhekäytössä isot tilat ihmisten ja tavaroiden kuljetukseen. Tilavaan tavaratilaan mahtuu mukaan niin lastenrattaat, viikonlopun mökkireissun tavarat kuin kauppakassit. Auton väljät sisätilat ja leveys mahdollistavat useamman rinnakkaisen lasten turvaistuimen kiinnittämisen.

Auton sisätilojen avaruus, korkeus ja monipuoliset säädöt tarjoavat erikokoisille kuljettajille ja matkustajille hyvät oltavat niin kaupungin lyhyisiin siirtymiin kuin pitkille matkoille. Takaistuimien selkänojien kaltevuuden säätö tarjoaa monesti kaivattua lisämukavuutta.

Ajamisen mukavuutta ja turvallisuutta

Ajossa Mitsubishi OUTLANDER PHEV on hiljainen ja voimakkaan tuntuinen. Auto kulkee kaupunkiolosuhteissa aina sähkömoottoreiden avulla, vaikka ajoakusto olisikin tyhjä.

Täyteen ladattu akusto tarjoaa 45 kilometrin sähköajon, joka riittää useimmille suomalaisille päivittäisiin ajoihin. Hiljaisesti toimiva polttomoottori käynnistyy lataamaan akkua, kun ajoakuston virta on käytetty. OUTLANDER PHEV on markkinoiden ainoa ladattava hybridi, jota voi ladata pikalaturilla. Se tarkoittaa, että auton ajoakuston saa lähes täyteen vain puolessa tunnissa.

Autossa on käytössä kaksi sähkömoottoria, joiden toimintaa ohjataan aina kulloisen tilanteen vaatimalla tavalla. Maantienopeuksissa polttomoottori yhdistyy tarvittaessa etupyöriin, mutta OUTLANDER PHEV on aina nelivetoinen. Kaikessa on ajateltu turvallisuutta.

Täydet viisi tähteä EuroNCAP-törmäystestissä saanut OUTLANDER PHEV on varusteltu monipuolisilla turvallisuusteknologioilla. Mallistosta löytyy muun muassa automaattinen hätäjarrutus, 360-asteen kamerajärjestelmä, kuolleen kulman varoitin, automaattiset kaukovalot ja 7 turvatyynyn järjestelmä. Nämä kaikki varusteet kuuluvat vakiona Suomessa suosituimpaan OUTLANDER PHEV:n varustelutasoon Instyleen. Muut varustelutasot ovat Invite, Invite Plus, Intense ja Instyle Sport.

Uusi huippuvarusteltu OUTLANDER PHEV ja DEFA-kotilaturi alle 400 eurolla kuussa

Erittäin kattavasti varusteltu OUTLANDER PHEV Instyle tarjoaa älykkään ladattavan hybridin katumaasturin isoilla tiloilla ja nelivedolla. Helposti mieleen tulee, että hinta tällaisella paketilla on jo sellainen, ettei kauppa ole korkean kustannuksen takia mahdollinen.

Toinen seikka on, että vaikka OUTLANDER PHEV on houkutteleva, usein kuulee kysymyksen “missä minä sitä lataan”.

Meillä Tikkurilan J. Rinta-Joupilla on molempiin “ongelmiin” erittäin pätevä ja ainutlaatuinen ratkaisu. Tarjoamme nyt huippuvarustellun OUTLANDER PHEV Instylen alle 400 euron kuukausierällä. Eikä siinä vielä kaikki! Saat kaupan päälle huippulaadukkaan latausaseman. Kyllä, luit oikein.

Saat 393 euron kuukausihinnalla uuden OUTLANDER PHEV:n viiden vuoden takuulla sekä DEFA:n laadukkaan ladattavan hybridin ja sähköauton latausaseman kotiin asennettuna. Näin ajoon voi lähteä aina ekologisesti täydellä akustolla.

Tutustu tarkemmin tarjoukseen!