Mainos: Eucerin
mainos | Eucerin

Janina Fry ei haikaile nuoruuteen: Ulkokuori ei ole kaikki kaikessa

Kaupallinen yhteistyö: Eucerin

Vuodet julkisuuden valokeilassa ja ulkonäköpaineiden ristitulessa ovat tuoneet Janina Frylle, 46, armollisuutta itseään kohtaan.

Malli, juontaja ja suunnittelija Janina Fry, 46, on tuttu kasvo julkisuudesta jo yli 20 vuoden ajalta. Ammattinsa vuoksi hän on ollut saman ajan myös ulkonäköpaineiden alla.

Kauneusihanteet istuvat tiukassa ja se saa monet, erityisesti naiset ahdistumaan ikääntymisen tuomista muutoksista ulkonäössä. Paineista huolimatta Janina on opetellut olemaan armollisempi itselleen.

– Itseään syynää helposti kriittisellä katseella. Siihen sortuu jokainen. Ikuisen nuoruuden palvonta on koko ajan läsnä, ja joudun itsekin muistuttamaan itseäni, etten vertaa itseäni nuorempiin, Janina sanoo.

Janinan mielestä on surullista, jos kaikki huomio kohdistuu ihmisen pintaan. Hän kehottaakin kääntämään katseen kuoresta sen alle ja miettimään, mikä kaikki omassa elämässä on hyvin.

– Mikään elämässä ei perustu pelkkään kuoreen. Ihmisen sielu ja tarina ovat paljon kiinnostavampia.

Iän tuomat muutoksetkin voi ottaa vastaan kiitollisena.

– Naururypyt kertovat iloisista hetkistä elämässä. Pidän naururypyistäni enkä haluaisi yrittää poistaa niitä.

Janina Fry ylläpitää freesiä olemustaan terveellisillä elintavoilla ja Eucerin Hyaluron-Filler-tuotteilla.

Hehkua kylmästä vedestä ja hikiliikunnasta

Ikä muokkaa ulkonäköä väistämättä: ihon kimmoisuus vähenee ja siihen tulee juonteita. Janina ei halua vältellä ikääntymisen tuomia muutoksia ulkonäössään radikaalein keinoin. Hän käy tehokkaissa kasvohoidoissa, mutta vierastaa ajatusta kirurgin veitsen alle hakeutumisesta.

– On kuitenkin jokaisen oma päätös, mitä ulkonäölleen tekee.

Janina ylläpitää freesiä olemustaan kevyemmin keinoin: terveellisillä elintavoilla ja ihonhoidolla.

– Teen asioita, jotka vahvistavat elinvoimaa. Se näkyy myös ulospäin. Talviuinti ja kunnon hikiliikunta tuovat upean hehkun iholle. Hyvä lenkki vaikuttaa myös mielialaan. Kun tuntuu hyvältä, näyttää hyvältä, Janina uskoo.

Tärkeimmäksi tekijäksi hän nimeää kuitenkin levon.

– Eniten ulkoiseen olemukseen vaikuttaa uni. Nuoruudessa sai vielä anteeksi, jos nukkui liian vähän, mutta nyt unen puute on pahin vihollinen.

Janina on huomannut yöunien merkityksen myös ihon hyvinvointiin.

– Tässä iässä hyvin ja huonosti nukutun yön välillä on valtava ero, jonka huomaa myös ihon kimmoisuudessa.

Eucerin Hyaluron-Filler-tuotteet sisältävät hyaluronihappoa, joka palauttaa ihon kiinteyden ja vähentää ryppyjä sekä kosteuttaa tehokkaasti. Sarjasta löytyy tuotteita eri ikäiselle iholle. Saatavilla apteekeista.

Rentoa herkuttelua ja ihonhoitoa

Janina ei kuitenkaan haikaile nuoruuteensa.

– Aika aikaansa kutakin. Elämässä on niin paljon hyviä asioita juuri nyt, etten haikaile nuoruutta ja kuluttavia elämäntapoja. Nuorempana saattoi lähteä kahvin voimalla lenkille, ottaa liikaa aurinkoa ja kikkailla ruoan kanssa.

Nyt Janina satsaa säännölliseen ateriarytmiin, mutta ottaa kuitenkin rennosti ruoan suhteen.

– Monet sanovat valkoisten jauhojen ja sokerin välttämisen pitävän myös ihon kiinteänä, mutta olen itse perso makealle. Tärkeintä on tasapaino, Janina muistuttaa.

Janina uskoo, että ulkoinen kauneus huokuu sisältä päin, muttei hän silti laiminlyö ihonhoitoaan. Talven jäljiltä kuivaa ihoaan hän kosteuttaa Eucerin Hyaluron-Filler for dry skin -voiteella.

– Yhdistän sen kanssa Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity Facial Oilin ja Hyaluron-Filler + Elasticity spf15 -silmänympärysvoiteen. Tällä yhdistelmällä syvimmät juonteet heleytyvät ja iho on ilmin nähden kimmoisampi.

UUTUUS! Hyaluron Filler + Elasticity Day cream SPF30  päivävoide kypsälle iholle

  • Ikääntymistä estävä päivävoide kypsälle iholle. SPF30 suojaa ihoa auringonvalolta joka kiihdyttää ihon ikääntymistä.
  • Parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää näkyvästi syviä ryppyjä tehden ihosta kirkkaamman ja nuorekkaamman.

Saatavuus: Huhtikuussa 2020 valtuutetuista apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

 

Osallistu Arvontaan!
Arvomme Eucerin Hyaluron-Filler-tuotteita, tuotteiden arvo noin 100 e. 

Arvonta-aika: 10.3.-5.4.2020

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

 

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta (katso erityisesti kohta 16.). Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä! Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!