Mainos

Joulun ihanin lahja on pehmeä – näillä lahjavinkeillä onnistut varmasti

Anna joululahjaksi pehmeä paketti, se ilahduttaa niin puolisoa, vanhempaa kuin perheen pienintäkin. Katso parhaat vinkit halutuimpiin vaatelahjoihin ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa KappAhlin lahjakortin.
1.12.2019 Kaupallinen yhteistyö: KappAhl

Jouluna on tärkeää päästää irti valmisteluiden aiheuttamasta stressistä ja keskittyä olennaiseen: kiireettömästä tunnelmasta nauttimiseen rakkaiden ihmisten parissa.

Lahjojen hankkiminen aiheuttaa kuitenkin helposti paineita. Siksi jokaiselle sopivat pehmeät paketit kannattaa ostaa helposti saman katon alta. KappAhlin valikoimista löytyy trendikkäitä vaatelahjoja niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Pehmeä paketti kruunaa tunnelmallisen joulunvieton. Ihanimpia joululahjoja ovat pehmoiset oloasut, pyjamat, tohvelit, neuleet ja sukat. Ne voi pukea ylle suoraan lahjakääreistä ja vetäytyä vaikka takkatulen äären glögimukin ja lahjakirjan kanssa.

Naisille

Mikä toisikaan hymyn huulille ja nostattaisi joulufiilistä paremmin kuin hauska jouluneule? Jouluneule on jo moderni klassikko: lahjansaaja voi pukea sen ylleen jälleen seuraavana jouluna.

Naisten pyjamista ja oloasuista trendikkäimmät ovat haalean harmaan, beigen tai hennon puuterisen sävyisiä. Räväkämpi pukeutuja sen sijaan pukeutuu yöksikin leopardikuosiin.

Kaikki kuvien vaatteet löydät KappAhlista:

Sininen jouluneule 29,99 €, Punainen jouluneule 29,99 €, Pyjamatoppi
17,99 € Leopardikuvioitu yöpaita 39,99 €,

Miehille

Miesten ajankohtaisimmat oloasut ovat rentoja mutta tyylikkäitä. Ihanan ylellinen lahja on muhkea aamutakki, jota voi käyttää suihkun jälkeen tai pyjaman päällä viikonloppuaamuisin. Klassinen ruutupyjama on aina varma valinta!

Norjalaistyyppiset kuvioidut villaneuleet ovat nekin nyt pinnalla.

Kaikki kuvien vaatteet löydät KappAhlista:

Ruutupyjama 39,99 € Neulepusero 49,99 €, Aamutakki 39,99 €

Lapsille

Eläinhahmotrendi saa lapsetkin innostumaan pehmeistä paketeista! Lasten olovaatteissa on nyt suloisia yksityiskohtia, kuten korvia ja täpliä. Kukapa lapsi ei haluaisi pukeutua kylvyn jälkeen bambiksi tai muuksi eläinhahmoksi.

Söpöt eläimet seikkailevat myös vauvojen pehmoisissa haalareissa.

Kaikki kuvien vaatteet löydät KappAhlista:

Lasten aamutakit 24,99 €, Vauvojen jumpsuit 19,99 € Vaaleanpunainen huppari 17,99 €, Fleecepusero 24,99 €, Pilkullinen jumpsuit 24,99 €

Osallistu arvontaan ja voita KappAhlin lahjakortti!

Osallistu arvontaan ja voita 50 euron lahjakortti KappAhliin. Osallistu kilpailuun 22.12.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta. Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

Lue myös: Juhlakauden ihanimmat trendit