Mainos

Juontaja Jenni Alexandrova testasi suosittua kollageenijauhetta – katso tulokset!

Bloggaaja ja radiojuontaja Jenni Alexandrova testasi kahdeksan viikon ajan Oslo Skin Labin kollageenijauhetta. Pääsikö hän ihmeaineen avulla eroon kasvojen juonteista? Entä tuliko ihosta kimmoisampi?
21.1.2019 Teksti: Kaupallinen yhteistyö Oslo Skin Lab

Kollageeni on yksi ihon tärkeimmistä rakennuspalikoista – kuin liima, joka pitää ihon kasassa. Se vaikuttaa merkittävästi ihon täyteläisyyteen ja kimmoisuuteen. Noin 25 vuoden iässä elimistön kyky tuottaa uutta kollageenia alkaa hiipua. Hiljalleen ihon tukirakenne heikkenee ja se alkaa rypistyä. Samalla käsivarsiin ja reisiin muodostuu enemmän selluliittia.

Kollageenilisän tarkoituksena on auttaa ihoa ikään kuin rakentumaan uudelleen.

– Omia kasvoja on vaikea arvioida. On hankala tietää, näyttävätkö kasvot sileämmiltä hyvin nukutun yön vai kollageenin takia? Onko ryppyjä madaltanut veden juominen, ulkoilu tai ehkä uusi kasvovoide?

Näin pohtii Jenni Alexandrova kahdeksan viikon testijakson päätyttyä.

Toisaalta hän ei muuttanut elämässään mitään jakson aikana – lisäsi vain rutiineihinsa Oslo Skin Labin The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen -jauheen päivittäisen käytön.

Hyödynnä tarjous!

Tilaamalla tuotteen alla olevan linkin kautta saat ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan (17,85 €).

Katso tarjous tästä!

Käsivarsistani on hävinnyt ”höttö”.

– Suurin muutos tapahtui kasvojeni ihossa. Normaalisti se on kuivan oloinen ja näyttää janoiselta. Kahdeksan viikon jälkeen ihoni on paremminkin kostea, jopa ”pumpatun” oloinen. Siltä iho nimittäin tuntuu – ja ehkä jopa hieman näyttääkin.

Konkreettinen muutos on Alexandrovan mukaan se, ettei kasvojen pesun jälkeen iho tunnu enää korpulta, eikä se enää tarvitse senttitolkulla voiteita selvitäkseen yön yli.

Selluliitin osalta tuloksia on vaikeampi konkretisoida.

– En tuijottele pakaroitani suurennuslasilla. Ei kenenkään pitäisi! Selluliitti on osa monen naisen elämää, joten sen voivottelemiseen käytetty energia kannattaa suunnata muualle. Jotakin muutosta on kuitenkin tapahtunut. Personal trainerini nimittäin totesi yksi aamu, että käsivarsistani on hävinnyt ”höttö”.

Alexandrova on huomannut, että ihon lisäksi kollageeni tuntuu vaikuttavan muuhunkin.

– Kynteni eivät ole koskaan näyttäneet näin hyviltä. Myös tukka on aikaisempaa elinvoimaisempi ja sileämpi!

Entä aikooko hän tulosten innostamana jatkaa kollageenijauheen käyttöä?

– Hyvin todennäköisesti aion. En nimittäin halua niitä janoisia kasvojani enää takaisin!

Tutustu Jennin blogiin tästä.

Hyödynnä tarjous!

Tilaamalla tuotteen alla olevan linkin kautta saat ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan (17,85 €).

Katso tarjous tästä!

Anti-Wrinkle Collagen -jauhe

Oslo Skin Labin The Solution -kollageenijauhe on maultaan neutraali ja sekoittuu helposti juoman joukkoon. Tuote auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja ennaltaehkäisee niiden syntymistä koko kehossa. Se auttaa myös vähentämään selluliittia ja sen muodostumista.

Lue lisää kollageenin vaikutuksista täältä.

Suositeltu päiväannos:

1 annospussillinen sekoitettuna kuumaan tai kylmään juomaan. Sekoita hyvin ja anna liueta muutama minuutti. Yksi päiväannos sisältää 2,5 g hydrolysoitua kollageenijauhetta.

Tuote ei sisällä lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja.

Lue myös