Mainos: Decubal
Mainos

Kärsitkö ihon kuivuudesta? Hae mukaan testaamaan Decubalin kosteuttavia voiteita

Anna ja Decubal etsivät kuivasta ihosta kärsiviä lukijoita testaamaan ihonhoitotuotteita. Hae mukaan!
Teksti: Decubal

Onko sinulla kuiva ja herkkä iho? Tai kenties aina kuivat huulet ja halkeilevat kädet? Lähde mukaan testaamaan kosteuttavia Decubal-voiteita!

Decubal on kokonaisvaltainen hoitosarja iholle, kasvoille ja hiuksille. Tuotteet on tarkoitettu ihmisille, joilla on kuiva ja herkkä iho. Kaikki Decubal-tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia eivätkä ne sisällä parabeeneja.

Decubal työskentelee tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, jotta voi varmistaa juuri oikean valikoiman ihonhoitotuotteita kuivan ihon hoitoon.

Valitse yksi voide, jota haluaisit päästä testaamaan

Perusvoide kuivalle ja herkälle iholle

Kaipaatko kosteuttavaa yleisvoidetta kuivalle ja herkälle iholle? Decubalin Original Clinic Cream -perusvoide on kehitetty kuivan, herkän ja atooppisen ihon päivittäiseen kosteutukseen koko vartalolle.

Voiteen sisältämä lanoliini antaa pitkävaikutteisen kosteuttavan vaikutuksen. Voide soveltuu hyvin myös jalkavoiteeksi, sillä alhainen pH hillitsee mikrobien kasvua. Voiteen rasvapitoisuus on 38 prosenttia.

Tehovoide kuiville huulille ja pienille ihovaurioille

Ovatko huulesi aina kuivat tai tarvitsetko tehohoitoa kuiville alueille ihossa? Decubalin Lips & Dry Spots Balm -voide ravitsee ja pehmentää kuivia huulia ja pieniä ihovaurioita tehokkaasti.

Voiteen sisältämä lanoliini ja mehiläisvaha kosteuttavat ja pehmentävät kuivia ihoalueita ja voiteen e-vitamiini toimii antioksidanttina. Voiteen rasvapitoisuus on 99 prosenttia.

Korjaava tehovoide kuiville ihoalueille ja ihovaurioille

Kaipaatko voidetta, joka auttaa ihovaurioiden, kuten halkeilevien kyynärpäiden tai kuivuudesta johtuvan ihottuman hoidossa? Decubalin Repair Cream -voide on erittäin tehokas apu kuivalle ja vaativalle iholle.

Voide sisältää keramideja ja kolesterolia, joilla on jälleenrakentavia ominaisuuksia, jotka parantavat ihon suojakerrosta. Voiteen sisältämä B3-vitamiini edistää ihon uusiutumista ja jojoba-öljy pehmentää ihoa. Voiteen rasvapitoisuus on 70 prosenttia.

X