Mainos Mainos

Lotus Kostea WC-paperilla puhdas ja raikas olo

Se on helpotus lapsiperheen siistimpään arkeen, matkalaisen vakiovaruste ja mökin puuvessan käyttäjän ilo. Se auttaa, kun talven kerrospukeutuminen hautoo tai kesän helteet hiostavat ja henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on haastavaa.
3.4.2018 Teksti: Yhteistyössä Lotus

WC-paperi on tuote, jota jokainen käyttää varmuudella joka päivä. Pelkkä kuiva paperi vain ei aina puhdista riittävän hyvin ja kasteltu WC-paperi liukenee mössöksi. Lotus Kostea WC-paperin kanssa näitä ongelmia ei ole vaan käyttö on helppoa ja vaivatonta. Kostea WC-paperi on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tuote, jonka avulla saadaan puhdas ja raikas olo.

Lotus Kostea WC-paperi on täysin biohajoava ja valmistettu sataprosenttisesti selluloosasta. Toisin kuin useat muut kuitukankaiset kosteuspyyhkeet ja vauvanhoitopyyhkeet, Lotus Kostea WC-paperin voi kierrättää, kompostoida tai huuhtoa vessasta alas.

Lotuksen innovaatio toimii yhdessä tavallisen kuivan WC-paperin kanssa. Kaksi helppoa vaihetta: Ensin pyyhitään kuivalla paperilla, sitten viimeistellään kostealla. Yhdessä tuloksena on puhtaampi olo kuin pelkällä kuivalla WC-paperilla pyyhittäessä. Hellävarainen, dermatologisesti testattu tuote on pH-neutraali iholle, alkoholiton ja parabeeniton. Lotus Kostea WC-paperi sopii myös herkkäihoisille.

Lotus Kostea WC-paperi Pure. Pakkauskoot: 42 arkkia / 84 arkkia / kätevä matkakoko 10 arkkia.

Kostea WC-paperi auttaa pysymään puhtaana talvella kuivan ihon aikaan, lämpiminä kesäkuukausina, kuukautisten aikana, matkoilla ja vaikkapa mökillä. Kostealla WC-paperilla pyyhkiminen puhdistaa paremmin kuin pelkkä kuiva paperi ja jättää raikkaamman sekä puhtaamman olon. Niihin asioihin kannattaa panostaa, jotka ovat mukana arjessa joka päivä. Sillä raikas ja puhdas olo on nautinto!

Kommentit (7)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *