Mainos: Decubal
talvi-iho
mainos | Decubal

Kuivan talvi-ihon pelastus: ”Auttoi jo ensimmäisellä käyttökerralla”

Teksti: Decubal

Iho kaipaa kuivaan ja pimeään talviaikaan erityistä hoivaa ja kosteutusta. Annan testiryhmä vakuuttui kuivan ihon haasteisiin vastaavista Decubal-tuotteista.


Moni suomalainen kärsii pimeään talviaikaan ihon kuivumisesta, ärtymisestä, hilseilystä ja halkeilusta. Muun muassa lämpötilan vaihtelut, kuiva ilma ja auringonvalon puute aiheuttavat paitsi kuivumista myös muita iho-ongelmia. Kuivan ihon taustalla on usein atopia, josta kärsii viidesosa suomalaisista, mutta talviaikaan normaalikin iho voi oireilla.

Iho kaipaa nyt erityistä huolenpitoa. Käytettävät tuotteet saavat olla hoitavampia ja kosteuttavampia. Annan lukijoista koostuva noin 30 hengen testiryhmä sai apua ihohaasteisiinsa Decubalin kuivalle ja herkälle iholle tarkoitetuista tuotteista.

Vaativan ihon tarpeisiin

Talven kuivattama iho kaipaa erityisesti lisäkosteutusta. Decubal Original Clinic Cream -emulsiovoidetta suositellaan kuivan ja vaativan ihon hoitoon, ja se sopii koko keholle. Voide sisältää lanoliinia, joka kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Tuotetta kokeilleista testiryhmäläisistä kaikki kokivat sen vastaavan ihon haasteisiin hyvin tai erittäin hyvin.

Iho oli jo muutamassa päivässä tasaisen kostea ja meikkaaminen sujui paremmin

– Kutina ja kuivuus loppuivat muutaman käyttökerran jälkeen. Ensimmäisen ja toisen käyttökerran jälkeen olin jo täysin varma, että tämä on mun tuote, arvioi Timo, 36.

– Iho oli jo muutamassa päivässä tasaisen kostea ja meikkaaminen sujui paremmin. Iho tuntui heti pehmeältä ja kimmoisalta. Voide ei rasvoittanut ihon pintaa vaan imeytyi hyvin, Krista 44, kuvailee.

Täsmähoito huulille ja kuiville kohdille

Viilenevät ilmat kuivattavat usein ensimmäisenä huulet. Hajusteeton ja väriaineeton Decubal Lips & Dry Spots Balm on korjaava täsmähoito paitsi kuiville huulille myös kynsinauhoille ja vahingoittuneille ihoalueille. Voide sisältää E-vitamiinia, lanoliinia ja mehiläisvahaa, jotka suojaavat, kosteuttavat ja pehmentävät kuivia ihoalueita.

Testiryhmäläisistä 82 prosenttia koki, että Decubal Lips & Dry Spots Balm -voide vastasi kuivan ihon haasteisiin hyvin tai erittäin hyvin.

Maskin käytöstä aiheutuneet kasvojen kuivat läiskät paranivat

– Voide auttoi kirvelyyn tai kutinaan jo ensimmäisellä käyttökerralla. Hilseilevä ja halkeileva kohta parani muutaman käyttökerran myötä, kertoo Mia, 52.

– Iho tuntui kosteutetulta ja pehmeältä. Huulet ja huulten ympärys paranivat parin käyttökerran jälkeen. Maskin käytöstä aiheutuneet kasvojen kuivat läiskät paranivat myös ja punoitus väheni. Sormenpäiden arkuus katosi ja kynsinauhat paranivat. Sopii erittäin hyvin erittäin kuiville ja ärtyneille käsille, vakuuttaa tuotetta testannut Raija, 60.

Testaajat kokivat tuotteen hyödylliseksi myös lapsille.

– Testasin tuotetta myös nelikuisen vauvani iholle, jossa on kuivia läiskiä. Voide pehmensi ja kosteutti myös vauvan ihoa, vaikkei läiskiä kokonaan poistanutkaan. Myös esikouluikäisen esikoisen flunssan kuivattama nenä hyötyi voiteesta. Se ettei voide kirvele, on ehdottomasti hyvä asia, sanoo Emmi, 33.

Helli talvi-ihoa keramideilla

Talvella iho ohenee ja sen suojaavat keramidit vähenevät. Monet hyötyvätkin talvella keramideja sisältävästä voiteesta. Decubal Repair Creamin rasvapitoituus on korkea ja siinä on keramidien lisäksi B3-vitamiinia, joka auttaa ihoa uusiutumaan. Se sopii hyvin kuivalle ja vaurioituneelle iholle.

Kaikki Annan testiryhmän Decubal Repair Cream -voidetta kokeilleet kokivat sen vastaavan ihon haasteisiin jokseenkin hyvin, hyvin tai erittäin hyvin. 70 prosenttia vastanneista sanoi jatkavansa tuotteen käyttämistä varmasti. 90 prosenttia testaajista suosittelisi tuotetta ystävälleen.

Halkeamat parantuneet ja kovettumat pehmenneet uskomattoman hyvin

– Korvat, kädet ja kyynärpäät tykkäsivät kovasti käsittelystä! Kynsinauhatkin normalisoituivat tosi hyviksi! Sääret lopettivat pöllyämisen. Mutta kantapäät! Ekan viikon aamuin illoin kunnon rasvaus ja johan alkoi tehota! Nyt käytän iltasuihkun jälkeen yösukkien kanssa. Halkeamat parantuneet ja kovettumat pehmenneet uskomattoman hyvin, kehuu testiryhmässä ollut Maarit, 66.

– Todella positiivinen kokemus. Meidän perheestä kolme käytti voidetta ja jokainen tykkäsi kovasti. Jopa tytön atooppinen ihottuma ranteissa on rauhoittunut tasaisella käytöllä, Maarit, 32 kuvailee.Lue myös: Valmista ihosi talveen! Kosmetiikan kouluttaja paljastaa parhaat vinkit kasvojen ihonhoitoon – osallistu myös tuotepaketin arvontaan!

X