Mainos

Lue, miten Anne Kukkohovi taklaa lounashaasteet ja voita 200 euron lahjakortti ruokakauppaan!

Hektistä työarkea elävälle Anne Kukkohoville lounas on päivän aikana usein haaste. Kun kiire on suurin, Anne turvautuu Via-valmissalaatteihin. Ruokakaupan kylmähyllystä napattava uusi Via Chicken Quinoa kana-kvinoasalaatti on terveellinen ja nopea lounasruoka.
20.5.2019 Kaupallinen yhteistyö: Kaupallinen yhteistyö: Via/HKScan Finland Kuvat: Via, Anne Kukkohovi ja Otavamedia

Kysy yrittäjä, juontaja ja malli Anne Kukkohovilta, millainen hänen tyypillinen työpäivänsä on, ja saat monta vastausta. Kahta, piakkoin kolmea yritystä pyörittävän yrittäjän on mahdoton kiteyttää työpäiväänsä yhteen tai kahteen lauseeseen. Yksinomaan työpäivien pituudet vaihtelevat aamukuudesta puoleen yöhön riippuen siitä, mitä hänen kalenterissaan on.

Anne Kukkohovi nauttii lounaaksi Via Chicken Quinoa kana-kvinoasalaattiaAnne jakaa työpäivänsä kolmeen eri kategoriaan. On konttoripäiviä, jolloin hän tekee töitä aamusta iltaan joko yrityksensä Supermoodin toimistolla tai kotoa käsin.  Rytmin katkaisee ehkä lounastapaaminen tai vierailu tehtaalle.

Konttoripäiviä rytmittävät esiintymispäivät, jolloin Anne joko luennoi, tekee tv- tai muita julkisia töitä. Silloin päivät voivat olla ajallisesti muita lyhyempiä, mutta ne ovat samalla usein henkisesti vaativampia.

– Esiintymispäivinä tarvitsen paljon aikaa ja rauhoittumista. Työpäivän onnistuminen vaatii aitoa läsnä olemista, ja se on mahdollista vain, kun mieli on tyyni ja keskittynyt.

Annen esiintymispäiviin liittyy paljon matkustamista, usein ulkomaita myöten.

Salaatti on helppo valinta lounasaikaan

– Silloin lähden matkaan viimeistään edellisenä iltana, mielellään vähintään puolta päivää tai päivää aikaisemmin, ihan vain siksi, että haluan ottaa itselleni hetken aikaa ennen työtehtävääni.

Anne on oppinut, että esiintymispäivistä palautuminen vie aina aikansa. Siksi hän sopii harvoin mitään saman työpäivän illaksi vaan hän keskittyy hiljentymiseen ja itsensä kuuntelemiseen.

Konttori- ja esiintymispäivien välissä Annella on tuotekehityspäiviä, joihin liittyy paitsi raakaa ajatustyötä ja suunnittelua, mutta myös palavereja, joskus jopa erilaisissa tilaisuuksissa pyörähtämistä.

Itsestä huolehtiminen on tärkeää

Itsestä huolehtiminen sekä henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat Annelle tärkeitä, mutta niiden vaaliminen ei ole hektisessä yrittäjäarjessa aina helppoa.

– Ihmisen hyvinvointi koostuu kolmesta, lopulta aika yksinkertaisesta peruspilarista: nukkumisesta, liikkumisesta ja syömisestä. Kun nämä kolme asiaa ovat kunnossa, kroppa ja mieli voivat hyvin.

”Via Chicken Quinoa kana-kvinoasalaatti on uusi lempparisalaattini”

Riittävästä unen määrästä Anne sanoo oppineensa huolehtimaan, ja liikkuminenkin luontuu. Kun Anne ei pääse säännöllisille kävelylenkeilleen, hän joogaa.

– Jooga on siinä mielessä helppo laji, että sitä voi harrastaa missä vain.

Sen sijaan säännöllisen ateriarytmin vaaliminen on epäsäännöllisen työarjen keskellä välillä haastavaa.

– Yritän välttää päivällä hiilihydraattien runsasta määrää, sillä muuten saatan nuokkua loppupäivän. Lounas on akilleenkantapääni. Kun töissä on kiire, lounas tahtoo jäädä vaatimattomaksi.

Anne Kukkohovi lounashetki

Helppoa ja ravitsevaa lounasruokaa

Anne suosii helposti ja nopeasti valmistettavia ja syötäviä lounasruokia.  Salaatti on helppo valinta päiväsaikaan. Salaatin voi tehdä itse tai ostaa matkalla minkä tahansa lähimarketin hyllyltä. Usein Anne valitsee salaatin myös ravintolassa lounastapaamisissa.

Via-salaattien uusin tulokas

 

Via-annossalaatit ovat vastaus kiireistä työelämää eläville. Laakeaan lautasmaiseen rasiaan valmiiksi pakatut  salaatit sopivat erinomaisesti pikaisella lounastauolla nautittaviksi. Rasioissa on  mukana haarukka, joten salaatti on helppo ottaa mukaan vaikka kesäpiknikille.

Via-annossalaatit

Via-tuoteperheen salaattivalikoima laajentui toukokuussa. Kahden tutun annossalaatin, kotimaista kananpoikaa, kasviksia ja pestopastaa sisältävän Via Pesto Genovesa kana-pestosalaatin sekä myös kasvissyöjille sopivan Via Falafel-Couscous -salaatin rinnalle on tullut uusi Via Chicken Quinoa kana-kvinoasalaatti.

Uutuussalaatti sisältää nimensä mukaisesti tuhdin annoksen kotimaista kananpoikaa ja ravintorikasta ja proteiinipitoista kvinoaa marinoiduilla kasviksilla ryyditettynä. Pähkinäiseltä maistuva kvinoa on erinomainen lisuke muutenkin maukkaaseen kanasalaattiin.

Hyvää on ilo syödä

VIA CHICKEN QUINOA KANA-KVINOASALAATTI

Hyvää on ilo syödä. Anne kehuu uutta Via Chicken Quinoa kana-kvinoasalaattia, joka on maultaan hänen mieleensä. Salaatin sisältö vastaa Annen lounasruoalle asettamia toiveita: paljon proteiineja ja kasviksia, vähän tai ei lainkaan hiilihydraatteja.

Anne on tyytyväinen  myös Via Chicken Quinoa kana-kvinoasalaatin kokoon. Annos on hänen mielestään juuri sopiva lounaaksi.

Via-ateriat – kokkien ja ravitsemusasiantuntijoiden käsialaa

Maukkaat Via-valmisruoat kehitetään yhteistyössä ravitsemusasiantuntijan ja Via-kokkien kanssa. Näin tuotteissa yhdistyvät herkullisuus, tuoreus ja autenttisuus.

Kaikki Via-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Via-salaatteja on nyt saatavilla kolme erilaista:

Via Falafel Couscous -salaattiVia Falafel Couscous kasvissalaatti sitruuna-aiolilla vie makumatkalle Lähi-itään

Via Pesto Genovese

Via Pesto Genovesa on raikkaan ruokaisa kana-pastasalaatti

VIA CHICKEN QUINOA KANA-KVINOASALAATTIVia Chicken Quinoa kana-kvinoasalaatti saa aasialaisen twistin soijalla, sitruunamehulla ja chilillä maustetusta kastikkeesta

Muista Via-salaattien lisäksi myös Via-tuoteperheen muut helposti ja nopeasti kesken työpäivän lämmitettävät valmisruoat. Niistä uusin on Espanjasta makumaailmansa napannut Via Paella con Pollo: kotimaisesta kananpojasta, katkaravuista, kasviksista, riisistä ja aidosta sahramista koostuva valmisruoka.

Via-valmisaterioiden valmistuksessa käytetyn micvac-teknologian ansiosta annosten raaka-aineet säilyttävät erinomaisesti paitsi raikkautensa ja rakenteensa myös aidot makunsa. Via-aterioissa käytetään rapeita kasviksia, maukkaita juureksia, kalaa, kotimaista kananpoikaa sekä naudan- ja porsaanlihaa tarkoin valituilla lisukkeilla, kuten arborioriisillä, höystettynä.

Hyvää on ilo syödä! Lue lisää Via-aterioista.

Osallistu nyt kilpailuun ja voita 200 euron lahjakortti ruokakauppaan!

Vastaa kysymyksiin alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan. Palkintona on 200 euron arvoinen lahjakortti ruokakauppaan.  Osallistu 30.6.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

Via-valmisruoat