Mainos

”Luottotuote, jota ilman en halua olla” – Kauniin ihon salaisuus on oikeanlainen hoito

Suomalaiset naiset toivovat ihonhoidolta hellävaraisuutta, tehoa ja helppoutta. Näin Herbinan uudistunut ihonhoitosarja pärjäsi 25 naisen tiukassa testissä! Lue testiryhmän tulokset ja osallistu arvontaan.
4.11.2019 Kaupallinen yhteistyö: Herbina

Kasvojen ihonhoidon merkitys korostuu talvikaudella, kun iho kuivuu ja kiristää. Myös loppuvuoden juhlakausi vaatii hyvinvoivaa ja heleää ihoa näyttävän juhlameikin pohjaksi.

Ihonhoidon ei onneksi tarvitse olla rakettitiedettä. Sen simppeli kaava kuuluu: puhdista hellävaraisesti ja kosteuta riittävästi.

25 naista testasi Herbinan uudistunutta kasvojenhoitosarjaa kahden viikon ajan. Naisilta kysyttiin heidän ihonhoitotottumuksistaan ja siitä, kuinka hyvin Herbinan uudistuneen ihonhoitosarjan eri tuotteet heidän mielestään toimivat.

Testivastauksista kävi ilmi, että suuri osa naisista luottaa helppoon, mutta tehokkaaseen ihonhoitoon. Monille riittää hellävarainen mutta toimiva puhdistus sekä hyvä kosteusvoide.

Herbinan tuotteissa testiryhmäläisiä viehätti tehokkuuden lisäksi kotimaisuus, luotettavuus, helppous ja luonnollisuus. Myös edulliset hinnat, tuoksut, pakkausten kaunis ulkoasu sekä helppo saatavuus marketeista keräsivät kehuja.

– Pidin siitä, että monet tuotteista ovat kasvipohjaisia ja että sarja on kotimainen ja tasalaatuinen. Kasvokuorinnan rakeet ovat kasvipohjaisia eivätkä muovirakeita. Tuoksu on miellyttävä kaikissa, tuo mieleen mökkisaunan.

”Näihin on vaikea olla ihastumatta.”

– Pakko sanoa, että kokonaisuudessa tuotteet ovat todella ihania. Koostumus, tuoksu, vaikutus iholla ja ihanat pakkaukset.

– Parasta tuotteissa on niiden vegaanisuus! Myös tuoksu ja tuotteiden tehokkuus miellyttivät.

– Jokaiselle löytyy jotakin näistä tuotteista. Näihin on vaikea olla ihastumatta. Kotimaisuus on suuri plussa.

– Olin positiivisesti yllättynyt. Ensimmäisenä aamuna, kun puhdistin ihon ja levitin seerumin ja hoitovoiteen, olin aika skeptinen. Kuinka ollakaan, hetken kuluttua iho tuntui todella raikkaalta ja hyvältä. Yllättävää oli myös se, että iho tuntui myös napakan kiinteältä seerumin ja kasvovoiteen myötä.

”Peittoaa paljon kalliimmatkin sarjat helposti.”

–Herbina yllätti hinta-laatu-suhteellaan. Yhdistellen eri tuotteita sain lopputuloksen, jota hain. Kasvojen tehokas kosteutus oli tavoitteeni ja onnistuin siinä. Kuivat kohdat ovat kahden viikon jälkeen poissa ja pintakuivuus vähentynyt huomattavasti.

Puhdistusaineilta kaivataan hellävaraista tehoa

Testiryhmän naisista suurin osaa kertoi pesevänsä kasvonsa aamuin illoin ja kaipaavansa puhdistusaineelta hellävaraista tehoa. Herbinan uuden kasvojenhoitosarjan puhdistustuotteisiin kuuluvat Herbina Puhdistusvaahto, Puhdistusgeeli, Misellipuhdistusvesi sekä Heleyttävä kasvokuorinta. Suurin osa naisista koki, että puhdistustuotteiden teho on hyvä.

– Herbinan puhdistavat tuotteet poistavat raskaankin meikin. Vedenkestävä ripsiväri ja puuteri lähtivät helposti sen enempää hinkkaamatta ensimmäisellä kerralla. Tuoksu on erittäin hyvä ja tekee käytöstä miellyttävän. Iho tuntuu käytön jälkeen puhtaalta.

Hellävarainen ja rauhoittava puhdistusvaahto keräsi testiryhmältä ylistäviä kommentteja. Sitä kuvailtiin tehokkaaksi ja ylelliseksi. Myös tuoksua ihasteltiin.

– Suosikkini on ehdottomasti vaahto! Luultavasti paras meikinpuhdistusaine, jota olen ikinä kokeillut ja ainoita niistä, jotka puhdistavat helposti ja yhdellä pesukerralla kaikki meikit. Lisäksi huumaavan hyvä ja raikas tuoksu, joka on tarpeeksi mieto. Olen kokeillut monin kerroin kalliimpiakin, mutta Herbinan puhdistusvaahto on niitäkin parempi.

”Tästä tuli luottotuote, jota ilman en halua olla. Tekee todella sen mitä lupaa.”

Misellivesi sopii paitsi meikin puhdistukseen myös kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn. Herbinan kolmitehoinen Misellipuhdistusvesi oli niin ikään testaajien mieleen.

– Misellivesi oli suosikkini puhdistustuotteista. En ole koskaan ennen käyttänyt sellaisia, mutta huomasin sen puhdistava, kosteuttavan, virkistävän ja raikastavan. Todella miellyttävä, kevyt ja raikas tuoksu.

Myös kasvokuorinta sai testiryhmältä kiitosta. Kasvojen iho kannattaa kuoria säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran viikossa, jotta kuollut ihosolukko ei tuki huokosia ja aiheuta epäpuhtauksia ja sameutta.

–Heleyttävä kasvokuorinta tuntui puhdistavan ihoni syvemmin ja jätti ihanan raikkaan tunteen kasvoille! Eikä silti tehnyt ihostani kuivaa korppua, kuten monen muun kuorinta-aineen kanssa on käynyt.

Suomen talvi vaatii tehokasta kosteutusta

Tehokas kosteutus nousee ajankohtaiseksi viimeistään Suomen talvessa, kun kylmä ja kuiva ilma saa ihon kiristelemään. Jokainen testiryhmän naisista kertoi käyttävänsä päivittäin kosteuttavaa tuotetta ihollaan.

Herbinan uudistuneen ihonhoitosarjan kosteuttavat ja hoitavat tuotteet ovat Herbina Kevyt kasvovoide, Hoitava kasvovoide, Hoitava kasvovoide SPF 15, Hoitovesi, Kasvoseerumi ja Silmänympärysvoide. Kosteuttavat tuotteet hurmasivat monet testiryhmän jäsenet ja niiden koettiin kosteuttavan kunnolla.

”Täysi kymppi! Ylellisen oloisia, ihanan tuoksuisia. Ihon kunto parani.”

– Tykkäsin kaikista kosteuttavista tuotteista, kaikissa ihana tuoksu, koostumus, ja upeat pakkaukset. Kasvojeni iho on selkeästi ollut paljon puhtaampi ja kirkkaampi näitä tuotteita käyttäessäni.

– Kosteuttivat erittäin hyvin. Sopivat myös kuivalle talvi-iholle. Ihanan kevyt ja hyvin levittyvä koostumus. Huumaavan hyvä ja raikas tuoksu, joka on erilainen joka tuotteessa. On lisäksi hyvä, että tuoksu on mieto eikä liian voimakas.

Geelimäinen kevyt kasvovoide sai kiitosta laadukkaista ainesosistaan.

– Kevyt kasvovoide oli lempituotteeni. Pidän myös erityisesti kasvovoiteiden tuomasta virkistävästä tunteesta ja laadukkaista ainesosista. Hyaluronihappo tuotteissa oli positiivinen yllätys!

– Tämä oli aivan täydellinen meikin alle aamuisin. Jätti ihon tosi mukavan tuntuiseksi, kuivui nopeasti, ja meikki oli erittäin helppo levittää päälle.

Hoitavan kasvovoiteen kiiteltiin imeytyvän hyvin ja antavan meikille kauniin pohjan. Sitä kuvailtiin myös ylelliseksi ja erittäin kosteuttavaksi.

– Hoitava kasvovoide oli suosikkini, sillä ihoni on jo ikääntyvä ja tuntui tarvitsevan hoitavan voiteen. Se ei myöskään jättänyt ihoani rasvaisen tuntuiseksi.

– Hoitava kasvovoide tuntui luksukselta illalla meikinpoiston jälkeen.

Kasvoseerumia puolestaan kehuttiin sen tuomasta lisäkosteutuksesta ja raikkaasta tunteesta.

– Uusi tuttavuus oli kosteuttava kasvoseerumi hyaluronihapolla. Sillä saa viilentävän, raikkaan tuulahduksen iholle ja iho tuntuu kimmoisalta.

Suihkutettavan hoitoveden helppo käytettävyys ihastutti testaajia.

– Kosteuttava hoitovesi on minulla töissäkin mukana ja suihkuttelen pitkin päivää kun alkaa kiristämään.

Näin testiryhmä arvioi Herbinan tuotteita

  • 92 % vastaajista koki Herbinan tuotteiden puhdistavan meikit hyvin.
  • 100 % koki Herbinan tuotteiden olevan hellävaraisia.
  • 96 % suosittelisi tuotteita ystävilleen.
  • 96 % aikoo käyttää Herbinan tuotteita jatkossakin.

Osallistu arvontaan ja voita Herbinan tuotepaketti!

Vastaa kysymykseen ja osallistu arvontaan. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme Herbinan kasvojenhoitopakettia. Paketin arvo on noin 30 euroa.  Osallistu 30.11.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta. Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!